- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Teşekkür ederim
Normal birine zararsızımdırama bu adam kaşınıyo
Zaten müdür de bana işe girdiğim de demişti bizim sekreter veya ... Bey sizin iyi niyetinizi kullanmaya kalkarsa haberim olsun
Bu konu da meşhurlar yani..
Şimdi bir de direk bana bulaşınca , ben hakkımı kimse de bırakmam
İyiliği de unutmam kötülüğü de , sadece beklemeye alırım bazen
Bana da öyle geliyo maalesefkeşke sadece masam değil işyeri taşınsaydı mümkünse bizim evin o taraflara filan
Günaydın KK hatunları...
Benden size armağan olsun...
Öpüyorum sizleri...
evet bende yapmıştım ıslak kurabiyeden yedik evet pratik olunca uğraştırmıyor pek zaman açısından
Pratik şeyleri daha çok seviyorum
Bu börek onlardan biri
Evet çorbayı eşim güzel yapıyor
Islak kurabiyeyi de İlkay söylemişti
Kk dan aldım tarifi 14 dk. da pişiyo deyince işime geldi
Ne güzel seni uyaran birileri varmış ben de çalıştığım ortamdaki arkadaşa sinir oluyorum ama müdür onu tuttuğu için elimden bir şey gelmiyor sadece arada tepem atınca sivri dilim araya giriyor işte... İnsanlık konusunda çok iyiler ama iş konusunda ezmeye çalışıp emir buyuruyor sürekli ben de yapmıyorum başka şeyle ilgileniyorum yapmak istediğimde yapıyorum istemeyi bilsin diye ama kadının yapısı bu en sonunda düğünden önceydi bir şey yap dedi işle ilgili patronlar falan da vardı rica ederseniz yaparım tabi niye olmasın ama bu uslubla yerimden kalkamam kusura bakmayın dedim neye uğradığını şaşırdı.. 3 patronum var yaş olarak da çok çok büyükler adamları bir kere emir verdiklerini hatırlamıyorum 9 senedir burdayım yanii..
Neyse ki artık hiçççç umursamıyorum işimi yapıp geçiyorum..
Ne güzel seni uyaran birileri varmış ben de çalıştığım ortamdaki arkadaşa sinir oluyorum ama müdür onu tuttuğu için elimden bir şey gelmiyor sadece arada tepem atınca sivri dilim araya giriyor işte... İnsanlık konusunda çok iyiler ama iş konusunda ezmeye çalışıp emir buyuruyor sürekli ben de yapmıyorum başka şeyle ilgileniyorum yapmak istediğimde yapıyorum istemeyi bilsin diye ama kadının yapısı bu en sonunda düğünden önceydi bir şey yap dedi işle ilgili patronlar falan da vardı rica ederseniz yaparım tabi niye olmasın ama bu uslubla yerimden kalkamam kusura bakmayın dedim neye uğradığını şaşırdı.. 3 patronum var yaş olarak da çok çok büyükler adamları bir kere emir verdiklerini hatırlamıyorum 9 senedir burdayım yanii..
Neyse ki artık hiçççç umursamıyorum işimi yapıp geçiyorum..
helal olsun hemşomaaa.anlamayanın hakkında böyle gelmek lazım..
İlkayyy hoşgeldinnn
ayy çok yoruldum, oku oku bitiremedim yaa topiği
Ay ben onu yapamadım üşendim
Merhaba kızlarrrrrrrrr
ayy çok yoruldum, oku oku bitiremedim yaa topiği
Merhaba canım hoşgeldin
Uzun süre gelmeyince zor oluyor
Nasılsınız kızlar yoksunuz ne zamandır..
ders çalışıyorum boş kaldıkça canımkpss ye bu sene de girmeye karar verdim de ani bir kararla
Hımm anladım canım iyi yapıyorsun İnşallah istediğin sonucu alırsın..
ders çalışıyorum boş kaldıkça canımkpss ye bu sene de girmeye karar verdim de ani bir kararla
merhaba kızlaaar
ben eylül geliniyim
Allah çok sınadı bizi balayından geldiğimiz gün eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyodum 2.5 ay boyunca parasız kaldık ne çektiğimizi bi ALLAH bi biz biliyoruz..şükür sonra işe girdi şimdi bebiş düşünüyoruz
merhaba kızlaaar
ben eylül geliniyim
Allah çok sınadı bizi balayından geldiğimiz gün eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyodum 2.5 ay boyunca parasız kaldık ne çektiğimizi bi ALLAH bi biz biliyoruz..şükür sonra işe girdi şimdi bebiş düşünüyoruz
merhaba kızlaaar
ben eylül geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?