2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın canım, ne var ne yok?
Neler kaçırdım bakalım... Son havadisler nelerdir??
Baya uzak kaldım vallahi...

ahhh kuzummm ondan mı yoktun sennn

seni pamıkklara sarar sarmalarım benn

yaa aslında don dönem iş yoğunluğu sebebiyle ben de olamadım aranızda..arada girdim, çıktım selam
verdim.ölee..inşallah atlatıalacak geçici can sıkıntılarıdır tatlım.

bizim planımız yok desem..

Waaav süpersin canım hadi yükle :))

İnşallah sıkıntılı dönemleri de atlatırsın canım otel iyi fikir olmuş çok gzel geçeceğine eminim:)))

Eşim değilde ben bir şeyler yaparım belki hediye gibi değilde sevdiği şeylerden şık bir sofra ayarlarım bakalım aklıma getirdin bir plan yapayım o zaman

hayırdır canikocum nedir canını sıkan??
Ben hoş bi yemek sofrası hazırlama düşüncesindeyim..Bütçemiz bir olduğundan hediye olayına girmeyiz herhalde..

İş durumları canım, bir ara bahsederim.
Can sıkıntısı nolacak, belirsizlik falan beni çok rahatsız ediyor.
Hayırlısı Allah'tan artık...

Ben eşimin ağzını aradım, 14 Şubat için bir yerde yemek ayarlıyor sanıyorum.
Bana dediği "bildiğimiz bir yer, fakat hiç gitmedik, ayarlamaya çalışıyorum bakalım, inşallah güzel olacak" dedi.
Bende ona dedim ben bir süpriz ayarlamak istiyorum ama bakalım tutarsa, aslında Büyükada'da bir otel ayarlamak istedim.
Fakat hava durumları belli olmayacağı için, adaya gidiş geliş açısından, deniz kenarında bir yer bulmayı başardım.
Hem de uyguna geldi...
Kızlar arada grupanya, şehirfırsatları vs. gibi siteleri kontrol edin.
Güzel şeyler oluyor...

Canım valla durumlar çok vahim...
Yani 7 yılımı dolduruyorum şirkette, fakat kapandı kapanacak durumdayız.
Ha bizi boşta bırakmazlar, muhakkak bir yere yerleştirirler.
Fakat huyunu suyunu bildiğim, arkadaş aile olduğum iş arkadaşlarımın haricinde bir ortamda çalışmak düşüncesi beni rahatsız ediyor malesef.
Ayrıca 1 yıla yakındır var bu belirsizlik, ama şu anda had safhada.
Ne olacağız? Kapanacağız o kesin de, biz ne olacağız?
Hadi yeni bir yere yerleştirildik diyelim, 1 senedir ne iş yapıyoruz doğru düzgün, ne birşey.
Köreldik resmen.... :26:

Waaav süpersin canım hadi yükle :))

Yükleyeyim canım...
Bizim evliliğimizde romantik taraf benim sanıyorum.
Eşim de sever böyle şeyleri ama, fazla birşeyler yapmaz.
Ancak restoran vs. ayarlayabilir, fazla romantizme yönelik davranışlarda bulunamayabiliyor.
Bende alıştım artık....

ahh canım yaaa:26: Allah ım hayırlı yerler nasip etsin..bu iş durumları nasıl
can sıkıcıdır..bizde de var değişimler, girenler ,çıkanlar..zor dönemler cidden..

inşallah Rabbim hayırlı kapılar açsın size, hepinize...

Ay canım benim maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Nazarlardan kem gözlerden sakınsın yeğenini...

Evet canım ya, malesef 1 haftadan fazladır canım sıkkın benim.
Böyle beynimden vurulmuşa döndüm (biraz önce bahsettiğim üzere) kötü haberleri alınca.
Şirket işte, özel sektör... Zaten denilecek fazla da birşey yok bu konuda.
Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Siteye girdim, girmedim değil, arada bir göz atıp çıktım.
Zaten yapacak iş yok, nadiren bir yoğunluk oluyor o kadar.
Günümüz lak lak geyikle geçiyor desem yeridir...

souvvenircim yeni işyerinde tekrar eski formunuzu kazanırsınız bence, insan bilmedikçe öğrenmeye çalışıyor çünkü hakkınızda hayırlısı olsun. iş sıkıntın olmasın da tebdili mekanda ferahlık vardır. bak bana iş yerinde genel itibariyle rahatım ama eşimin eğitimi çıksın diye bekliyorum. sömürüldüğüm noktalar oluyor çünkü, yeni çalışansın ya...gittiğim yerde en fazla müdürümü özleyeceğim ama :44: yapacak bir şey yok.

Otel çok güzel görünüyo canım allah içinze sindirsin...tadını çıkarın

Bazen kötü şeyler oluyo canım belki de daha düzgün daha iyi birşey çıkacaktır karşına kim bilir? Hakkında hayırlısı olsun.. Stressiz şekilde atlatırsın inşallah bu süreci

Ben hediyede aldım...

Zannedersem morhipo'dan almıştım.Daha elime ulaşmadılar.
Beden konusunda veya beğenmeme konusunda iade edebilmek için erken vericem hediyelerini.
Polo indirimdeydi, 2 tane boxer, 1 ayakkabı, 1 de sweatshirt aldım.
İnşallah beğenir, zaten ihtiyacı vardı spor bir ayakkabıya (convers tarzına benziyor) ve sweat'e.
Boxer'da sever diye aldım... İnşallah beğenir hepsini... :26:

Bakalım o bana birşey aldı mı :18:

Amin canım inşallah...

Beni en çok düşündüren oturan bir düzenden kalkılıp alışık olunmadık bir yere ısınmaya çalışmak.
Onun haricinde maaş dengesi vs.
Hamd olsun eşim ile borcumuz yok, bir de olsaydı ne olurdu bilemiyorum, daha bir stres altında olurduk sanıyorum.
Allah cümlesine yardımcı olsun inşallah, çok şükür yine halimiz iyi durumda, neleri var.
Rabbim herkese güç kuvvet hayırlı kazanç versin inşallah...

Sadece üzgünüm, o kadar.

Evet canım çok haklısın. Amin inşallah.
Dediğin gibi işin ucunda "sömürülmek" var.
Ben yıllar önce (şu anda bulunduğum şirketten farklı bir yerdeyken) bu durumu yaşadım ve istifa ettim.
Sonra bir baktım ki ne sigortam doğru düzgün yatmış, ne de emeğimin hakkını alabilmişim.
Can sıkıcı şeyler bende yaşadım, Allah bir daha yaşatmasın.

Yılların vermiş olduğu bir alışkanlık var şimdi, ama herkes için bu geçerli.
İnsan herşeye alışıyor diyerek kendimi avutuyorum...

İnşallah eşim de beğenir canım.
Ama fırsat sitelerini hepinize tavsiye ediyorum, ben daha önce de böyle restoran, otel, gezi gibi firsatlardan yararlanmıştım.
Bazen konser, tiyatro, sinema gibi fırsatlarda oluyor.

Evet canım, oluyor insan hayatında herşey oluyor tabii.
İnşallah düzgün ve iyi bir yer denk gelir.
Allah yardımcımız olsun inşallah....

Eee, anladın kızlar...
Valla özlemişim sizleri, iki kelam ettik şurada sıkıntılarımı bir nebze attım kenara

bircancım çoook güzelsinizz maşallahhhh, subhanaallahhh

yaa bu sevgileler günü kutlamaya kutlamaya unutmuşum ben. yani nedense pek bir şey ifade etmiyor.

ya da her hafta yeni bir etkinlik ve organizasyon peşinde olunca biz, pek cazip mi gelmiyor nedir.

ilkayım sen kaçtın yine bir yerlere..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…