• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bircancım çoook güzelsinizz maşallahhhh, subhanaallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

yaa bu sevgileler günü kutlamaya kutlamaya unutmuşum ben.:27: yani nedense pek bir şey ifade etmiyor.

ya da her hafta yeni bir etkinlik ve organizasyon peşinde olunca biz, pek cazip mi gelmiyor nedir.:9:

ilkayım sen kaçtın yine bir yerlere..:26:

İlkay'ı bende bir gördüm, sonra kayboldu... :26:

Senin hazırlıklar ne alemde canım?
Nasıl gidiyor herşey? Neler yaptınız bakalım???
Takip edemeyince baya birşey kaçırdım sanırım... :26:

Eee, anladın kızlar...
Valla özlemişim sizleri, iki kelam ettik şurada sıkıntılarımı bir nebze attım kenara :34:

Vallahi ben de özledim sizi kimse yoktu bir ara yalnız kaldık buralarda geldiniz neşe getirdiniz :16:

Ben hala bir şeyler örmeye başlamadım kv hafta sonu ben de kaldı misafir geldi biz gittik derken çıkıpta ip alamadım bir türlü:9:

Sen bitirdin mi battaniyeyi resim var ise paylaşır mısın :1:

bircancım çoook güzelsinizz maşallahhhh, subhanaallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

yaa bu sevgileler günü kutlamaya kutlamaya unutmuşum ben.:27: yani nedense pek bir şey ifade etmiyor.

ya da her hafta yeni bir etkinlik ve organizasyon peşinde olunca biz, pek cazip mi gelmiyor nedir.:9:

ilkayım sen kaçtın yine bir yerlere..:26:

Sağol canım çok teşekkür ederim dilerim seninde resimlerina bakarız az kaldı zaman çabuk geçiyor..

ayılamadım yahuu:9::9:
sabahtan beri butik otel araştırıyorum ben de ona taktım şimdilerde..:27:

hava soğuk bişi yapası gelmiyor insanın..:26:

Canım grupanya'ya bak...
Pendik'te bir otel vardı, Divan sanırım.
Çok beğendim onu, fakat bana uzak.
Sana daha yakın bir yer sonuçta... :26:

Bende sabah hemen araştırmaya girip rezervasyonumu yaptırdım... :9:

Ayılmak için iyi bir yöntem oldu bana... :9:

İlkay'ı bende bir gördüm, sonra kayboldu... :26:

Senin hazırlıklar ne alemde canım?
Nasıl gidiyor herşey? Neler yaptınız bakalım???
Takip edemeyince baya birşey kaçırdım sanırım... :26:

keyfi yokmuş kuzumunda:26: ahhh ahhh şu işler yoluna gireydi..ne güzel olurdu..

valla canım şu ara sevgililik dönemlerimizi icra ediyoruz.:1: onun dışında bir iki haber bekliyoruz,
sonra buraya gelmelerini bekliyoruz heyecanla..zaten pek mecalim yok..:4:

geçen hafta yorucuydu.cuma geç geldim erken çıktım ama cıks..fayda etmedi..gezerken de yoruluyorsun..
c.tesi panele katıldık ( perpa daydı ), orada takıldık derken..pazara haşatım çıktı..bu arada evi otel gibi kullanıyorum tabi..:37:

babam bu durumdan şikayetçi haliyle.öle bir koşturmaca gidiyor bizde şu ara..:10:

Vallahi ben de özledim sizi kimse yoktu bir ara yalnız kaldık buralarda geldiniz neşe getirdiniz :16:

Ben hala bir şeyler örmeye başlamadım kv hafta sonu ben de kaldı misafir geldi biz gittik derken çıkıpta ip alamadım bir türlü:9:

Sen bitirdin mi battaniyeyi resim var ise paylaşır mısın :1:

Sağol canım çok teşekkür ederim dilerim seninde resimlerina bakarız az kaldı zaman çabuk geçiyor..
Benim bebek battaniyesi bitti + yatak odasına bir battaniye başladım pofuduk bir yumaktan.
İkisi de çok güzel bana göre, ama fotolarını paylaşmayı unuttum tabi... :26:

Bebek battaniyesini hediye yapmıştım zaten, bir tek kenar oyası kaldı. Onu nasıl birşey yapsam bilemedim.
Teyzem örgüden iyi anlar, ona danışacağım bir ara, unutmazsam muhakkak fotolarını çekip paylaşıcam inşallah.
Daha fotolarını dahi çekemedim, o kadar üşengecim valla... :26:

:9:

valla canım şu ara sevgililik dönemlerimizi icra ediyoruz.:1: onun dışında bir iki haber bekliyoruz,

geçen hafta yorucuydu.cuma geç geldim erken çıktım ama cıks..fayda etmedi..gezerken de yoruluyorsun..
c.tesi panele katıldık ( perpa daydı ), orada takıldık derken..pazara haşatım çıktı..bu arada evi otel gibi kullanıyorum tabi..:37:

babam bu durumdan şikayetçi haliyle.öle bir koşturmaca gidiyor bizde şu ara..:10:

hayırlı koşuşturmacalar olsun başakcığım:46:

hoşgeldin edacım.:31: nihayet şenlendi burası bugün, günler sonra..:10:

divanı biliyorum bize yakında ben balayı için bakıyorum tatlım.:17:
bizim şu iş kesinleşince ilk olarak balayı rezervasyonu yaptırmak gerekiyor..:55:

Anlıyorum canım, felaket tellalı olmak istemem de "dur daha bu iyi günlerin" diyesim geldi... :26: :9:

Öyle bir koşturmaca içinde oluyor ki insan, benim annemin çok yakındığını bilirim.
"Zaten evlenip gideceksin, şimdiden gitmiş gibisin, suratını göremiyorum" diye çok sitem ederdi.
Ama işler ve koşuşturmacalar malesef bitmiyor, evlendikten sonra bitiyor çok şükür...

Bizde sözde Emmit fuara katılacaktık ama gidemedik tabii.
Üşengeçliğimizden ve hava çok soğuktu geçen cumartesi.
Kaldı öyle, zaten iş durumları da böyle olunca, yaz tatili düşünceleri şimdilik askıya alındı gibi birşey. :31:

hoşgeldin edacım.:31: nihayet şenlendi burası bugün, günler sonra..:10:

divanı biliyorum bize yakında ben balayı için bakıyorum tatlım.:17:
bizim şu iş kesinleşince ilk olarak balayı rezervasyonu yaptırmak gerekiyor..:55:

Anladım canım, çok yanlış noktadan algılamışım... :17: :17:

Bende araştırdım baya bir otel bir kaç zamandır...
Kolay gelsin şimdiden hakikaten yorucu birşey. :34:

Benim bebek battaniyesi bitti + yatak odasına bir battaniye başladım pofuduk bir yumaktan.
İkisi de çok güzel bana göre, ama fotolarını paylaşmayı unuttum tabi... :26:

Bebek battaniyesini hediye yapmıştım zaten, bir tek kenar oyası kaldı. Onu nasıl birşey yapsam bilemedim.
Teyzem örgüden iyi anlar, ona danışacağım bir ara, unutmazsam muhakkak fotolarını çekip paylaşıcam inşallah.
Daha fotolarını dahi çekemedim, o kadar üşengecim valla... :26:

:9:

Ben de yatak odası için istiyorum battaniye aslında ama uygun bir örnek yapabileceğim tarzda bulamadım evden çıkarken sabahları örtü yerine onu örtebilirim daha pratik olur diye düşündüm..

Anlıyorum canım, felaket tellalı olmak istemem de "dur daha bu iyi günlerin" diyesim geldi... :26: :9:

Öyle bir koşturmaca içinde oluyor ki insan, benim annemin çok yakındığını bilirim.
"Zaten evlenip gideceksin, şimdiden gitmiş gibisin, suratını göremiyorum" diye çok sitem ederdi.
Ama işler ve koşuşturmacalar malesef bitmiyor, evlendikten sonra bitiyor çok şükür...

Bizde sözde Emmit fuara katılacaktık ama gidemedik tabii.
Üşengeçliğimizden ve hava çok soğuktu geçen cumartesi.
Kaldı öyle, zaten iş durumları da böyle olunca, yaz tatili düşünceleri şimdilik askıya alındı gibi birşey. :31:

sorma canım farkındayım az çok aslında..Allah sağlık versin diyorum.
bir yandan onlara da hak veriyorum.elimden geldiğince vakit ayırıyorum ama bin parçaya da
bölünmüyorum desem yalan olur.diğer yandan arkadaşlar bastırıyor hadi görüşelim diye..
onlara da vakit ayırmak istiyorum..:52::52::52: şöel bir hal alıyorum zaman zaman..:9:

hani klasik a ma gün doğmadan neler doğar be kuzum..:31: Allah büyük gerçekten..
du bakalım kendimize göre çizip karalıyoruz da en iyisini O, biliyor.

hayırlı koşuşturmacalar olsun başakcığım:46:

sen neler yapıyorsun edacım..:31:

Anladım canım, çok yanlış noktadan algılamışım... :17: :17:

Bende araştırdım baya bir otel bir kaç zamandır...
Kolay gelsin şimdiden hakikaten yorucu birşey. :34:

olsun kuzum olsunnn..düğün sonrası düşünüyorum senin düşündüğü gibi organizasyonları ben.:34:
aklımda da hep ağva vardır.:31:

Ben de yatak odası için istiyorum battaniye aslında ama uygun bir örnek yapabileceğim tarzda bulamadım evden çıkarken sabahları örtü yerine onu örtebilirim daha pratik olur diye düşündüm..

Bende aynı o mantıkla yapıyorum zaten canım.
Örtüm var bir kaçtane, şu an Polo'nun hoş bir battaniyesini atıyorum örtü olarak.
Daha önce de pamuklu bir örtü takımım vardı, onu yıkadım kaldırdım şimdilik.
Kolay yıkanabilir pratik birşey olsun istiyor insan.

Benim yaptığım örnek çok kolay, dümdüz örüyorsun o kadar.
Ama benim yaptığım tığ örgüsü.
Şerit halinde örüyorum sonra da ekliyorum.
Bir ara fotosunu paylaşırsam daha iyi anlarsın canım.

Bir de "crochet blanket" diye yazarsan youtube'a, bir çok video çıkıyor.
Örnek yapımı ile ilgili, farklı örnekler ve örnekleri ekleme teknikleri ile ilgili.
Bir ara göz at derim... :34:

Videolar ingilizce, fakat türkçe böyle bir anlatım bulamadım ben doğrusu.
Bir göz atmanda fayda var, zaten tek tek gösterdiği için bütün aşamaları, hem senin kolayına gelir.
Bir tane örnek vereyim dedim...

[video=youtube_share;SsytamQnXWI]http://youtu.be/SsytamQnXWI[/video]

kızlar size yazdıktan sonra görüşmem vardı çıktım :31:
souvvenir hoşgeldin canım, işle ilgili sıkıntıların, belirsizliklerin bir an önce giderilir inşallah :31:

Back