- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
sabah gördüm sanki başka bir konuda ben onu..
iyiyim canım, yorgun olmak dışında..tekrar işlere giriştim.
h.sonum da güzeldi. dün birden bir kar bastırdı:18:
5 dk da ben taksiye binip eve gelene kadar her yer kar olmuştu.adam bir de yolları karıştırdı
hem karanlık hem tipi..enemmm dedim.. öle sonu maceralıydı..
sizler nasılsınız bakalım
günaydın arkadaşlar, geldim, buralardayım; ama nete bugün pek takılmayı düşünmüyorum, arada uğrarım. bebişkomuz için kipat okumam lazım ve onunla ilgili ürün araştırmasına girmem lazım yeğencikimi gördüm, ondan ayrılmak zor oldu ve ben onu özledim onun sağlıklı ve doğal büyümesi için elimden geleni yapacağım inşallah :126:
sizler nasılsınız?
Hoşgeldin canım...Bebişin iyi olmasına sevindim araştır tabiki ileride bize de bilgi verirsin Artık her hafta yanına gitmek isteyeceksin çok güzel bir duygu
Ben de iyiyim kızlar yoğun bir hafta sonu geçirdim cuma akşam eşimin abisine gittik bütün sülale oradaydı çok kalabalıktı.. Akşam annesi ve ablası bizde kaldı kahvaltıdan sonra gittiler temizlik yaptım eşim çalışıyordu akşam yine ablasının kızına gittik geç geldik.. Kv yine bizde kaldı pazarda büyük abisine gittik herkes yine oradaydı okul tatil olduğu için tüm akrabalar bir araya geldi de olan bana oluyor herkesi tanımaya çalışmak onlara ayak uydurma çok zor bir de yeni gelinsin hizmet et mantığı var tabi ama ben buna pek uymadım sadece yardım ettim çekildim köşeme alışırım herhalde bu tempoya..