• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

$ph-satin-hair-5-dryer-hd-510.jpg

arkadaşlar braun 5 saç kurutma makınesı nasıl sizce kullanan varmı?:26:

Videolar ingilizce, fakat türkçe böyle bir anlatım bulamadım ben doğrusu.
Bir göz atmanda fayda var, zaten tek tek gösterdiği için bütün aşamaları, hem senin kolayına gelir.
Bir tane örnek vereyim dedim...

[video=youtube_share;SsytamQnXWI]http://youtu.be/SsytamQnXWI[/video]

aa sık iğne gibi ama zincirle yapılan sık tabzanlar şeklinde di mi canım..kolay gerçekten..:8:

Eki Görüntüle 619266

ben homend kullanıyorum canım, memnunum tipinden ve performansından. bu çok büyük duruyor, benimki yolcu tipi katlanabilir.
kızlar habertürk nako eki veriyor bir gün -hangi gün bilmiyorum- çok güzel şeyler var ama ben hiç bilmiyorum:50: tavsiye ederim, yapılışları da var :16:

sorma canım farkındayım az çok aslında..Allah sağlık versin diyorum.
bir yandan onlara da hak veriyorum.elimden geldiğince vakit ayırıyorum ama bin parçaya da
bölünmüyorum desem yalan olur.diğer yandan arkadaşlar bastırıyor hadi görüşelim diye..
onlara da vakit ayırmak istiyorum..:52::52::52: şöel bir hal alıyorum zaman zaman..:9:

hani klasik a ma gün doğmadan neler doğar be kuzum..:31: Allah büyük gerçekten..
du bakalım kendimize göre çizip karalıyoruz da en iyisini O, biliyor.

Olsun canım olsun, iyidir böyle hareketlilik ve yoğunluk.
Gün gelecek bu günleri de özleyecek insan, öyle oluyor nitekim.
O yüzden bol bol tadını çıkart yaşadığın herşeyin.
İyi anların ile beraber kötü anlarının da tadını çıkart.

Diğer taze gelinleri bilmem, fakat ben bazen yaşadıklarımızı aklımdan geçiriyorum, büyüklerin dediğine geliyorum... Hakikaten gereksiz şeyler kafaya takılmış, gereksiz şeyler yaşanmış. Hatta bazıları komik bile gelebiliyor. O yüzden herşeyin zevkini çıkartmaya bak derim...

sen neler yapıyorsun edacım..:31:

olsun kuzum olsunnn..düğün sonrası düşünüyorum senin düşündüğü gibi organizasyonları ben.:34:
aklımda da hep ağva vardır.:31:

Ağva benim de merak ettiğim ve hiç gitmediğim bir yer.
Benim de aklımda oralar var fakat aracımız olursa bir gün onunla gideriz diye hep erteliyorum.
Otobüse bin, otobüsten in, romantizmin biraz körelmesine sebebiyet verecek gibi geliyor... :9:

Polenezköy'de benim merak ettiğim yerler arasında.
Allah ömür, sağlık sıhhat, geçim verdikten sonra, sanırım oraları da gezip görmek nasib olur (inşallah).
:34:

Eki Görüntüle 619266

Hiç anlamadığım bir alan...
Saçlarım çok ince telli olduğu için kurutma makinası kullanmıyorum.
O yüzden çok fazla işlevlerini bildiğim söylenemez.
Fakat marka olarak kötü bir marka değil, aynı zamanda Rowenta'da bu alanda iyi diye duyumsamışlığım var.
:34:

aa sık iğne gibi ama zincirle yapılan sık tabzanlar şeklinde di mi canım..kolay gerçekten..:8:

Evet canım, trapazan bir örnek.
Benim de yaptığım battaniye sırf trapazan gidiyor.
Zaten çok kalın ve tüylü iplerle örnek yapabilmek ayrı bir kabiliyet gerektiriyor bence.
Bu ip ve örnek güzel de, benim yaptığım ip ile örnek tutturmak zor... :31:

bende sevgililer gününde birşeyler yapmak istiyorum. ne yapsam ne yapsam :26: :26:

ne yapayım başakcığım koşuşturmaca telaş.Duğun hazırlıkları işte hem yorucu hem guzel:16:

Bana insanlar "güzel telaşlar, tatlı telaşlar bunlar" deyince, sinirleniyordum.
Ama hakikaten güzel ve tatlı telaşlarmış.
Allah işlerinizi rast getirsin, ağız tadı ile kurun yuvanızı inşallah canım... :16:

Kızlar bütçesi yetebilene şu otele bakmasını tavsiye ederim: E-mail: [email]info@kumsalbutik.com[/email] _._._ Telefon: +90-531-337-3330 | A lovely place on Büyükada!
Sevgililer günü için harika bir yer bence, ben de buraya rezervasyon yapmak istedim.
Fakat benim bütçemi biraz aşacaktı....

Kombimiz bozuldu yeni kombi taktırdık, 2100 TL bir harcamamız oldu.
O yüzden elim gidemedi buna.

Sitesini iyi gezin, çünkü oda süsleme hakkında bilgiler, fotoğraflar, her süsün ayrı bir anlamı var.
Onlara bir bakın, isterseniz kendi yatak odanızı da böyle süsleyerek eşinize süpriz yapabilirsiniz... :34: :16:
Ben oda süslerini ve sevgililer günü paketini çok beğendim valla... :ssz: :16:

Son düzenleme:
edacım düğün ne zamandı kısmetsee:17:

aklıma şey geldi düğün hazırlığı için: kahrında hoş lütfundaa:9::9::9:
hani hem yorucu hem de güzel bir heyecan ..Allah ım layıkı ile yaşamayı nasip etsin inşallah..

souvvenırcım, haklısın araç lazım ama bizim pek olacak gibi durmuyor araç vs.
en azından istanbul da almayı düşünmüyoruz biz.:31: ama yine de merak içindeyim yahuuu:10:

bak sapanca da güzel istanbul ve çevresi olarak..taktım ben oraya:1:

Hoşgeldin canım, görüşemedik ne zamandır... :29:

Aklında var mı birşeyler?

evet bebişim görüşemedik ya :26: aklımda birşey yok sen burda yazınca bende birşeyler yapayım dedim çünkü bir değişiklik olmazsa eşim nisanda askere gidecek :14: ne doğum günümde (dolayısıyla nikah yıldönümümüzde,ikiside aynı gündü) olacak ne de evlilik yıldönümümüzde burda benimle olacak.. hiç birini kutlayamayacağız :14: normalde sevgililer günü kutlamayız biz ama bu sene bu sebepten en azından ben birşeyler yapmak istiyorum :31:

edacım düğün ne zamandı kısmetsee:17:

aklıma şey geldi düğün hazırlığı için: kahrında hoş lütfundaa:9::9::9:
hani hem yorucu hem de güzel bir heyecan ..Allah ım layıkı ile yaşamayı nasip etsin inşallah..

souvvenırcım, haklısın araç lazım ama bizim pek olacak gibi durmuyor araç vs.
en azından istanbul da almayı düşünmüyoruz biz.:31: ama yine de merak içindeyim yahuuu:10:

bak sapanca da güzel istanbul ve çevresi olarak..taktım ben oraya:1:

canım evın bıtmesını beklıyoruz.Bu gıdışlede bıtmeyecek ya :31:
bır mtahıtte çattı nışanlım adam oyalayıp duruyor nolucak böyle bılmem.Herkese laf anlatmaktan inan çok yoruldum.:31:

şu büyükadaya sevgilimle bir gidesim var zaten ..lütfen souvvenırcım, baştan çıkarma benii..:9::9::9:
çok güzel görünüyor gerçekten..

evli olsam ben de kesin bir kaçamak düşünürdüm..ev ortamından sıyrılmak gerek bazen:31:

Back