2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hoşgeldin canım...Bebişin iyi olmasına sevindim araştır tabiki ileride bize de bilgi verirsin Artık her hafta yanına gitmek isteyeceksin çok güzel bir duygu

Ben de iyiyim kızlar yoğun bir hafta sonu geçirdim cuma akşam eşimin abisine gittik bütün sülale oradaydı çok kalabalıktı.. Akşam annesi ve ablası bizde kaldı kahvaltıdan sonra gittiler temizlik yaptım eşim çalışıyordu akşam yine ablasının kızına gittik geç geldik.. Kv yine bizde kaldı pazarda büyük abisine gittik herkes yine oradaydı okul tatil olduğu için tüm akrabalar bir araya geldi de olan bana oluyor herkesi tanımaya çalışmak onlara ayak uydurma çok zor bir de yeni gelinsin hizmet et mantığı var tabi ama ben buna pek uymadım sadece yardım ettim çekildim köşeme alışırım herhalde bu tempoya..

ayıp ettin canım, tabi ki bilgilendirirm, bebişlerimizi asgari kimyasal ve bol doğayla ve doğalla yetiştirmek nasip olsun inşallah
o zamanalr ben burda olmazsam sağlıklı bebekle ilgili başlık açtım, oraya bakarsın. oraya bol bol bilgi yüklemeyi düşünüyorum zira. okuduğum kipatlardan
evet ya hakikaten her hafta görmek isticem sanırım. şimdi iki hafta sonrası nasıl gelecek, nasıl büyücek benim bebişim onu merak ediyorum :18: kocaman kız olacak iki hafta sonra inşallah ama ablamın memesini çok acıtıyor, bir şeyler yapmam lazm :18: yayamaz bebek

kızlar arkadaşım çeyizim için birşey alıcak ne istemeliyim aklıma gelmiiyurrrrrr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…