Hiç anlamadım gördüğü herşeyi gagalıyodu belki virüs aldı biyerden zemine koyduğum dergi sayfaları vs .. Bilmiyorum kii dün ne güzel oynuyoduk bugün yok
evet
Ben de öyleyim bugün beslemeyenlere komik geliyo ama insan sahipleniyo..
günaydın hanımlarr
hepinize hayırlı kandiller diliyorum..bir yağmur var ki dışarıda ama ne güzel..umarım bereket olup yüreğimize,
üzerimize yapıyordur..
dün yoğun bir akşam geçirdim,muhtemelen bir iki günüm daha bu şekilde seyredecek sonrası Allah Kerim..
krizcim şimdiden hayırlı olsun sizlere.Allah analı-babalı, sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..
yeni bebek kokusunu özledim
bizim ailede bebek çok.kuzenler, kuzenlerin bebişleri, benim de iki yeğenim oldu ama biri doğumundan kısa süre sonra melek oldu.
çok güzel oluyor, bol bol içine çekkk
ay sonu işlemleri krizcim.muhasebecilerin belalı günleri.
ay bizim meleğimiz meleklikten insanlığa geçiş yapsın lütfen, Allah korusun. başınız sağolsun canım. tamam çekeyimay sonu işlemleri bir hafta önceden başlıyor demek
merhaba kızlar, hayırlı kandillerdün kocişim dişi beta almış erkek betanın yanına koyduk, nasıl flört ediyorlar görmelisiniz leyla ile mecnun oldu isimleri mecnun bazen fena ataklar yapıyor leylaya
günaydın canım benimm
hayırlı olsun inşallahh kandilimiz
leyla ile mecnunun aşkı başkadırrr
inşallah zarar vermez sevdiğineişlerin yoğunmuş canım, kolay gelsin
vemez vemez ooo
evet canım yaaa:26: şu bir iki günü atlatırsam şuan için güzel olacak.
sana da kolay gelsinn
eşimde çok yoğun bu aralarsağol canım, video izledim şimdi tarihten konu anlatımı.. başlamış oldum böylece kpss çalışmaya
kol kanat ger bu ara onaa
benim kide tüm cazgırlıklarıma rağmen masum kediler gibi..yirimm onuuuuu uyuyyor şimdikk:26:
hayırlı olsun canımmbaşla başla..ben başlayayım kısmetse paslaşalım olur mu
bişiler vardı ben de onları da yollarım müsait olunca..
Kız yemesinler birbirlerini :)))merhaba kızlar, hayırlı kandillerdün kocişim dişi beta almış erkek betanın yanına koyduk, nasıl flört ediyorlar görmelisiniz leyla ile mecnun oldu isimleri mecnun bazen fena ataklar yapıyor leylaya
akşamları ilgileniyorum kocişimle ben
sağol tatlım, bugün bismillah dedim başladım inşallah devamı gelir. tamam mutlaka paslaşalım, memnun olurum
Öncelikle ; :82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
Kız yemesinler birbirlerini :)))
Hadi Allah zihin açıklığı versin ben 81 alıp atanamadığım için kinliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?