2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Allah yardımcın olsun senin ve tüm hazırlanan arkadaşların..

güzeldi çok şükür insana saatler yetmiyor..:26: ayrılınca hemen özlem başlıyor..

Amin canım amin.
oyy oyy kıyamam özlermiş sevdiğini ne güzel işte aynı şehirde yaşamanıza rağmen hala özlem duygusunu kaybetmemişsin maşallah sana
az kaldı kuzum hem sizde kavuşcaksınız sevdiğinleee

merhaba kızlar, uyuyamadım gece ben öyle uykum var ki

günaydın geceden kalma kuzumm

sağolasın canım hayırlısı ile inaşllahh

biz cumartesi akşam sinemaya gittik Celal ile Ceren
pazar günüde yine açık büfe kahvaltı yaptık. sonra petshopa gittik bir tane erkek beta balığı aldık adını da mecnun koyduk dişi betayı beğenmedim ama sanırım haftaya da dişisini alacağız, leyla ile mecnun yapacağız
sonra eve geldik biraz vakit geçirdik sonrada abim ve yengemle dışarda yemek yedik, ardından özsütte birşeyler içtik sonrada evimize geldik ve hafta sonu bitti :26:

Hmm kimler geliyor??? Yemeğemi yoksa çayamı geliyorlar ona göre düşünelim birşeyler beraber
Yemeğe canım geçen hafta bi kısmını almıştım şimdi bi o kadar daha geleceklerr
merhaba kızlar, uyuyamadım gece ben öyle uykum var ki
Niye uyuyamadın ilkaytoş

Beybi benim beta hattın rahmetine kavuştu :/ Taşınma arifesinde pek ilgilenememiştik..Çok üzüldüm ama iyi bakıldığında senelerce yaşıyormuş..
Ben de perşembe gidicem celal ile cerene gülelim biraz

uyuyamadım bebişim bilmiyorum :26:
betayı araştırdım aldıktan sonra agresif balıklarmış intihar eğilimi varmış

ya kızlar ya, çeyiz almaya başladığımdan beri karı koca pijaması arıyorum bulamıyorum dün vitrinde gördüm, içerdekiler fiyatını da markasını da bilmiyorlarmış, reklam amaçlı koymuşlar, bilgileri büyük mağazalarından alabilecekmişim siz gördünüz mü hiç? ben nette bakıyorum ama bulamıyorum

ben hiç görmedim canım, araştırmadım daha doğrusu :26:

nette "yatağa girerken pijama giyme kadınım" diye bir yazı var üşüme hakkı yok adamın kadınının herhalde

sizin orda funika diye bir marka varmış, onlar bayanlara sevgililer gününe özel pijama takımı üretmiş, kırmızı puanlı sanırım

hadi ya kız nerden buluyorsun bu bilgileri nerdeymiş bakayım, beğendiysen alıp sana gönderebilirim

hadi ya kız nerden buluyorsun bu bilgileri nerdeymiş bakayım, beğendiysen alıp sana gönderebilirim

funika sevgililer gününe özel yazarsan çıkar canım, hem de dizilere sponsorluk da yapıyorlarmış beğendim canım da ben takım istiyorum ilginden dolayı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…