Allah yardımcın olsun senin ve tüm hazırlanan arkadaşların..
güzeldi çok şükürinsana saatler yetmiyor..:26: ayrılınca hemen özlem başlıyor..
merhaba kızlar, uyuyamadım gece ben öyle uykum var ki
Amin canım amin.
oyy oyy kıyamam özlermiş sevdiğini ne güzel işte aynı şehirde yaşamanıza rağmen hala özlem duygusunu kaybetmemişsin maşallah sana
az kaldı kuzum hem sizde kavuşcaksınız sevdiğinleee
filmi beğendin mi peki canım :44: bol faaliyetli bir haftasonu olmuş
Yemeğe canım geçen hafta bi kısmını almıştım şimdi bi o kadar daha geleceklerrHmm kimler geliyor??? Yemeğemi yoksa çayamı geliyorlar ona göre düşünelim birşeyler beraber
Niye uyuyamadın ilkaytoşmerhaba kızlar, uyuyamadım gece ben öyle uykum var ki
biz cumartesi akşam sinemaya gittik Celal ile Ceren
pazar günüde yine açık büfe kahvaltı yaptık. sonra petshopa gittik bir tane erkek beta balığı aldıkadını da mecnun koyduk dişi betayı beğenmedim ama sanırım haftaya da dişisini alacağız, leyla ile mecnun yapacağız
sonra eve geldik biraz vakit geçirdik sonrada abim ve yengemle dışarda yemek yedik, ardından özsütte birşeyler içtik sonrada evimize geldikve hafta sonu bitti :26:
Niye uyuyamadın ilkaytoş
Beybi benim beta hattın rahmetine kavuştu :/ Taşınma arifesinde pek ilgilenememiştik..Çok üzüldüm ama iyi bakıldığında senelerce yaşıyormuş..
Ben de perşembe gidicem celal ile cerene gülelim biraz
uyuyamadım bebişim bilmiyorum :26:
betayı araştırdım aldıktan sonra agresif balıklarmışintihar eğilimi varmış
Var yaaa bazen akvaryumdan atlamaya çalışıyodu :)))
Var yaaa bazen akvaryumdan atlamaya çalışıyodu :)))
ya kızlar ya, çeyiz almaya başladığımdan beri karı koca pijaması arıyorum bulamıyorumdün vitrinde gördüm, içerdekiler fiyatını da markasını da bilmiyorlarmış, reklam amaçlı koymuşlar, bilgileri büyük mağazalarından alabilecekmişim siz gördünüz mü hiç? ben nette bakıyorum ama bulamıyorum
sizin orda funika diye bir marka varmış, onlar bayanlara sevgililer gününe özel pijama takımı üretmiş, kırmızı puanlı sanırımben hiç görmedim canım, araştırmadım daha doğrusu :26:
sizin orda funika diye bir marka varmış, onlar bayanlara sevgililer gününe özel pijama takımı üretmiş, kırmızı puanlı sanırım
neee benimki akvaryumda da değil kavanozda; belkide şuan atladı yaaaa
hadi yakız nerden buluyorsun bu bilgileri nerdeymiş bakayım, beğendiysen alıp sana gönderebilirim
Suyunu az koyuyodum ben son zamanlarda :) psikopat oluyolar önlem almak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?