• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Allah yardımcın olsun senin ve tüm hazırlanan arkadaşların..:31:

güzeldi çok şükür:17: insana saatler yetmiyor..:26: ayrılınca hemen özlem başlıyor..:14::14::14:

Amin canım amin.
oyy oyy kıyamam özlermiş sevdiğini ne güzel işte aynı şehirde yaşamanıza rağmen hala özlem duygusunu kaybetmemişsin maşallah sana:nazar:
az kaldı kuzum hem sizde kavuşcaksınız sevdiğinleee:16::16::16:

merhaba kızlar, uyuyamadım gece ben öyle uykum var ki :ssz:

günaydın geceden kalma kuzumm:29:

Amin canım amin.
oyy oyy kıyamam özlermiş sevdiğini ne güzel işte aynı şehirde yaşamanıza rağmen hala özlem duygusunu kaybetmemişsin maşallah sana:nazar:
az kaldı kuzum hem sizde kavuşcaksınız sevdiğinleee:16::16::16:

sağolasın canım hayırlısı ile inaşllahh:17:

biz cumartesi akşam sinemaya gittik Celal ile Ceren :31:
pazar günüde yine açık büfe kahvaltı yaptık. sonra petshopa gittik bir tane erkek beta balığı aldık :16: adını da mecnun koyduk :9: dişi betayı beğenmedim ama sanırım haftaya da dişisini alacağız, leyla ile mecnun yapacağız :16:
sonra eve geldik biraz vakit geçirdik sonrada abim ve yengemle dışarda yemek yedik, ardından özsütte birşeyler içtik sonrada evimize geldik :16: ve hafta sonu bitti :26:

Hmm kimler geliyor??? Yemeğemi yoksa çayamı geliyorlar ona göre düşünelim birşeyler beraber :3:
Yemeğe canım geçen hafta bi kısmını almıştım şimdi bi o kadar daha geleceklerr :27:
merhaba kızlar, uyuyamadım gece ben öyle uykum var ki :ssz:
Niye uyuyamadın ilkaytoş
biz cumartesi akşam sinemaya gittik Celal ile Ceren :31:
pazar günüde yine açık büfe kahvaltı yaptık. sonra petshopa gittik bir tane erkek beta balığı aldık :16: adını da mecnun koyduk :9: dişi betayı beğenmedim ama sanırım haftaya da dişisini alacağız, leyla ile mecnun yapacağız :16:
sonra eve geldik biraz vakit geçirdik sonrada abim ve yengemle dışarda yemek yedik, ardından özsütte birşeyler içtik sonrada evimize geldik :16: ve hafta sonu bitti :26:

Beybi benim beta hattın rahmetine kavuştu :/ Taşınma arifesinde pek ilgilenememiştik..Çok üzüldüm ama iyi bakıldığında senelerce yaşıyormuş..
Ben de perşembe gidicem celal ile cerene gülelim biraz:52::52:

Niye uyuyamadın ilkaytoş

Beybi benim beta hattın rahmetine kavuştu :/ Taşınma arifesinde pek ilgilenememiştik..Çok üzüldüm ama iyi bakıldığında senelerce yaşıyormuş..
Ben de perşembe gidicem celal ile cerene gülelim biraz:52::52:

uyuyamadım bebişim bilmiyorum :26:
betayı araştırdım aldıktan sonra agresif balıklarmış :9:intihar eğilimi varmış :9:

ya kızlar ya, çeyiz almaya başladığımdan beri karı koca pijaması arıyorum bulamıyorum :30: dün vitrinde gördüm, içerdekiler fiyatını da markasını da bilmiyorlarmış, reklam amaçlı koymuşlar, bilgileri büyük mağazalarından alabilecekmişim :20: siz gördünüz mü hiç? ben nette bakıyorum ama bulamıyorum :50:

ya kızlar ya, çeyiz almaya başladığımdan beri karı koca pijaması arıyorum bulamıyorum :30: dün vitrinde gördüm, içerdekiler fiyatını da markasını da bilmiyorlarmış, reklam amaçlı koymuşlar, bilgileri büyük mağazalarından alabilecekmişim :20: siz gördünüz mü hiç? ben nette bakıyorum ama bulamıyorum :50:

ben hiç görmedim canım, araştırmadım daha doğrusu :26:

nette "yatağa girerken pijama giyme kadınım" diye bir yazı var :9: üşüme hakkı yok adamın kadınının herhalde :19:

sizin orda funika diye bir marka varmış, onlar bayanlara sevgililer gününe özel pijama takımı üretmiş, kırmızı puanlı sanırım :16:

hadi ya :1: kız nerden buluyorsun bu bilgileri :1: nerdeymiş bakayım, beğendiysen alıp sana gönderebilirim :31:

hadi ya :1: kız nerden buluyorsun bu bilgileri :1: nerdeymiş bakayım, beğendiysen alıp sana gönderebilirim :31:

funika sevgililer gününe özel yazarsan çıkar canım, hem de dizilere sponsorluk da yapıyorlarmış :52: beğendim canım da ben takım istiyorum :19: ilginden dolayı teşekkürler :16:

Back