• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Çok ilginç gerçekten ama bence vardır kesin bi çıkarları

Yalan ya
Tüm satış faturalarını ben kesiyorum
Genele ağlamışlar satış yok diye zam yapamayacaz, millet kızmış sonra da üç beş kuruş yapmışlar herhalde sussunlar diye

Bana satış yok deseler, gülerdim
Hergün ne kadar satış yapıldığı benim elimden geçiyor çünkü, hikayeye gerek yok

Bir de performansa bakılmıyor, genelde kim ne kadar eski ona bakılıyor herhalde burda :19:

Neyse çilekçim sabah sabah senin de canını sıkmıyım
Sen nasılsın :3:

estağfurullah beybi olur mu öyle şey..
Benim dün izin günümdü malum..Bu izin günüm evlendiğimden beri en sakin geçeniydi..Resmen yaydım da yaydım..Çok dinlendim ilk kezz:52:

estağfurullah beybi olur mu öyle şey..
Benim dün izin günümdü malum..Bu izin günüm evlendiğimden beri en sakin geçeniydi..Resmen yaydım da yaydım..Çok dinlendim ilk kezz:52:

Ne güzel :1:
Benim de yarın tatil ve hayret hala bi plan yok
Ne kayınvalidemler ne annemler, boşuz galiba :1: son dakika birşey çıkmazsa bende yayıcam inşallah :8:

benimde katlanmayı bekleyen çamaşırlarım (küçük dağ oldu, kurutup kurutup bi kenara yığdım hafta içi:9:) tabi birde temizlenmeyi bekleyen evim var :9: neyse yaparız yeter ki yarın olsun :16:

benimde katlanmayı bekleyen çamaşırlarım (küçük dağ oldu, kurutup kurutup bi kenara yığdım hafta içi:9:) tabi birde temizlenmeyi bekleyen evim var :9: neyse yaparız yeter ki yarın olsun :16:

Onlara küçük kendine büyük zaman ayır :8::8:

Selam kızlar nasılsınız ???
yazdıklarınızı okudum valla bende bugünü temizlikle geçirdim , sevgili annem geliyor ziyaretimize:52::52::52: her geldiğinde de temizlik falan yapar hiç oturmaz bu sefer yorulmasın diye her yeri temizledik eşimle beraber sağolsun yardım etti, şimdide yorgunluk kahvesi içiyorum , birazdan annemi karşılamaya gideceğiz çok heyecanlıyım :16::16::16:
sizlerde ne var ne yok???

Selam kızlar nasılsınız ???
yazdıklarınızı okudum valla bende bugünü temizlikle geçirdim , sevgili annem geliyor ziyaretimize:52::52::52: her geldiğinde de temizlik falan yapar hiç oturmaz bu sefer yorulmasın diye her yeri temizledik eşimle beraber sağolsun yardım etti, şimdide yorgunluk kahvesi içiyorum , birazdan annemi karşılamaya gideceğiz çok heyecanlıyım :16::16::16:
sizlerde ne var ne yok???

Merhaba şekercik..Hadi gözün aydın anneciğine sarıl bol bol..Ben de dün izinde baya yaydım bugün eve gidince makina tutucam ve de ütü yapıcam inşallah..:6::6:

Merhaba şekercik..Hadi gözün aydın anneciğine sarıl bol bol..Ben de dün izinde baya yaydım bugün eve gidince makina tutucam ve de ütü yapıcam inşallah..:6::6:

sanada merhaba kuzucum:16::16::16: ohh dinlendin desene bol bol yarasın vala:9::9::9::9:
temizledikten sonra güzel oluyo pisletmesi :1::1::1:

Bir çoğumuzun bu başlıktan sıkıldığını seziyorum..Doğru mu seziyorum pekisi??

Back