2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

selam kızlar uzun süre oldu giremedim nete fazla.. nasılsınız neler yapıyorsunuz ? abim hala yoğunbakımda 28 aralıktan beri.. dua edin nolur..

uzun sürmüşse iyi bir şey demek değil mi canım:26: bazen koruma amaçlı tutuyorlar.. tabi sen daha iyi bilirsin. sen nasılsın?

selam kızlar uzun süre oldu giremedim nete fazla.. nasılsınız neler yapıyorsunuz ? abim hala yoğunbakımda 28 aralıktan beri.. dua edin nolur..

hoşgeldin canım..seni görür görmez abini soracaktım.:26:
Allah ım acil şifalar versin. Rabbim sevdiklerine kavuştursun bir an evvel..

sağolun kızlar.. annem hala istanbulda bu süre zarfında 3 ameliyat gecirdi.. doktorlar durumu hakkında iyiye gittigini soyluyorlarmış ama ne zaman uyanacagını soylemiyorlar.. abim uyumaya basladıktan 5 gün sonra bebegi oldu.. Allah'ım bebegine bağıslasın.. umarım iyileşir kızlar.. eşimlede aramız limoni sürekli beni eleştiriyo şöyle yapsaydın böyle olsaydı falan gibi sırf bu yüzden tartışıyoruz bile annesi geldimi gitmek bilmiyo saatlerce film bile izleyemiyorum su boyle olmuş su soyle olmuş gereksiz şeyler.. biliyo film izlediğimi susmuyo dinliyeyim onu diye filmi durduruyorum bu kez susası geliyo.. çok bunaldım ben ya..

canım kayınvaliden çok sık mı geliyor? o varken film izlemesen sanki daha iyi olur, bu tüm misafirler için geçerli yani
hayatında sıkıntılar üst üste geliyor belli ki.. umarım yakın zamanda feraha erersin. eşinle tam olarak hangi konularda aranızın limoni olduğunu bilmiyorum ama sakince konuşmak her zaman yeni kapılar açar. artı senin ailen tarafında bu kadar sağlık sıkıntısı varken evdeki gündem maddelerinin farklı işlemesi, yeni sorunlar eklenmesi eşinin desteğinin yetersiz olduğunu gösteriyor. umarım konuşur ve yeni kapılar açarsınız.
abiciğin de bebişini yakın zamanda görür

Çok güzel geçmişş eşini tebrik ediyorum seni daha çok tebrik ediyorum nice yaşları birlikte geçirin İnşallah...

Canım benim tekrar doğum günün kutlu....

Hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Canım umarım eşinle düzelirsin neden karışıyor acaba sürekli? Yaptığın şeylerimi beğenmiyor?

kayınvalidemlerle evimiz aynı apartmanda canım yani misafir evsahibi ilişkisi pek olmuyor bizde. gece olmadıgı sürece zili çalar kapıyı acarız gelir. bu ilk zamanlar çok oluyordu şimdi daha da azlaştı çok şükür.. misafir ev sahibi ilişkisi olsa bu sıkıntılar yaşanmayacak belkide.. bu duruma alışmak zor oldu benim için bizde yeni evlilere zamanlı zamansız gidilip rahatsız edilmez ama onlarda boyle bi durum söz konusu değil.. ilk aylarda cumartasi pazarımızı bile kahvaltı yapalım , alışveris yapalım diye falan yiyolardı.. ben birazdaha eşimle başbaşa kalma onunla zamanımı beraber yaşama yanlısıyken daha koca ömrünüz var olur gider diyolardı.. temizlik yapıyorum diyelimki eşim şurayı silmedin mi şunu öyle yapmadın mı neden bu şekilde degil tarzı konusmaya basladı son zamanlarda.. yapıyorum onada bahane buluyo.. abim hasta oldu ilk zamanlar aradı ilgilendi ben hergün arıyorum annemi o kontörü yokmuşmuş aramıyo.. ben olsam can paralarım ama bu kadar kızıyorum bi kez bile hürmette kusur etmedim güler yüzlülükte sıkıntı çıkarmadım o ben dersem oyle arayıp annemin hatrını sorucak.. çok yoruldum ben her gece artık türlü türlü rüyalar görüyorum bunaldım

Ne oldu kuzum??? :122:

Çok canım sıkıldı
Yılbaşı zammı bizde bugün yapılıyordu
Yapmışlar mı yapmamışlar mı anlamadık.. O derece yani sıkıp suyunu içiyorlar paranın..

Yazık vallahi yazık
Hesabıma bakınca gördüm
Şimdi benim muhatabım kim olacak acaba ?

Hesabıma direk para atan kişiye mail mi atayım bende
Koca 1 senelik bi zam bu hemde 2014 de kadar zam nanay
Cips parası verdiler herhalde..

çok saol canım..sorun nedir?

Dünyanın çivisi çıkmış arkadaş.. herkesin ayrı bi derdi var hüngür hüngür ağlamak istiyorum belki öyle yarın yeni bi güne başlayabilirim...

Çok haklısın canım tüm paronlar böyle maalesef (( Parayı bankaya yatıran kişi ile konuş muhatabın kim ise o seni yönlendirir ama peşini bırakma konuş mutlaka ben düğünden sonra müdürüm ile konuştum benim maaşım işime göre çok düşük artık ev geçindiriyoruz diye konuştum az da olsa düzelme yapıldı... Konuşmasaydım çok az bir şey alacaktım..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…