selam kızlar uzun süre oldu giremedim nete fazla.. nasılsınız neler yapıyorsunuz ? abim hala yoğunbakımda 28 aralıktan beri.. dua edin nolur..
selam kızlar uzun süre oldu giremedim nete fazla.. nasılsınız neler yapıyorsunuz ? abim hala yoğunbakımda 28 aralıktan beri.. dua edin nolur..
çok güzel olmuş canım, her geçen yaş mutluluğunuz ve muhabbetinizi kat be kat artırsın inşallah
çok güzeeell olmuş canımm
Allah ım nicelerini yaşatsın size inşallah..ağız tadıyla nasip etsin , ilk gün ki gibi her zaman..
40günlük evliyim bende 40 ım çıkıo :))
sağolun kızlar.. annem hala istanbulda bu süre zarfında 3 ameliyat gecirdi.. doktorlar durumu hakkında iyiye gittigini soyluyorlarmış ama ne zaman uyanacagını soylemiyorlar.. abim uyumaya basladıktan 5 gün sonra bebegi oldu.. Allah'ım bebegine bağıslasın.. umarım iyileşir kızlar.. eşimlede aramız limoni sürekli beni eleştiriyo şöyle yapsaydın böyle olsaydı falan gibi sırf bu yüzden tartışıyoruz bile annesi geldimi gitmek bilmiyo saatlerce film bile izleyemiyorum su boyle olmuş su soyle olmuş gereksiz şeyler.. biliyo film izlediğimi susmuyo dinliyeyim onu diye filmi durduruyorum bu kez susası geliyo.. çok bunaldım ben ya..
Çok teşekkür ederim kızlar,harika geçti tek kelime ile harika .
eşim öyle bir süpriz hazırlamışki ağlattı beni
tüm arkadaşlarımızı akrabalarımızı aramış ulaşmış hepsinden benim doğum günümü kutlamalarını söylemiş,bir kağıda yazarak yada istedikleri yaratıcılıkla ...bunu fotoğraf çekip göndermelerini istemiş. Dayısı Paris'te Eyfel kulesinin önünde çekilmiş , bulgaristanda ananesinin eline pankart tutuştumuşlar öle çekmişler, yine bulgaristandan arkadaşı kara yazmış , türkiyenin 4 yanından ankara , kırıkkale , konya ,hatay , daha aklıma gelmiyen birkaç şehirden arkadaşlarımız fotoğraf göndermiş ,herbiri bir o kadar şirin anlamlı fotolar görseniz kimi ekrana yazmış orda çekilmiş , bunu benim biricik aşkım slayt yapmış can bonomonunda iyiki doğdun şarkısını atmış içine . Hiç beklemiyordum böyle birşeyi nasıl duygulandım görsenizbir kere daha aşık oldum vala
tesekküy edeyim canım
bir olayı kendinle bağlantılandırırsan unutma olasılığın düşer. best'i de kendimle bağlantılandırdığım için unutmadımmesela 8 aralık'ı da unutmam bence, bir ay 4 gün sonra olduğu için benim evliliğimden
bestcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun, çook güzel bir yaş diliyorum
sağolun kızlar.. annem hala istanbulda bu süre zarfında 3 ameliyat gecirdi.. doktorlar durumu hakkında iyiye gittigini soyluyorlarmış ama ne zaman uyanacagını soylemiyorlar.. abim uyumaya basladıktan 5 gün sonra bebegi oldu.. Allah'ım bebegine bağıslasın.. umarım iyileşir kızlar.. eşimlede aramız limoni sürekli beni eleştiriyo şöyle yapsaydın böyle olsaydı falan gibi sırf bu yüzden tartışıyoruz bile annesi geldimi gitmek bilmiyo saatlerce film bile izleyemiyorum su boyle olmuş su soyle olmuş gereksiz şeyler.. biliyo film izlediğimi susmuyo dinliyeyim onu diye filmi durduruyorum bu kez susası geliyo.. çok bunaldım ben ya..
ben çıkıyorum arkadaşlar, kendinize çoook iyi bakın
Ne oldu kuzum??? :122:
Çok canım sıkıldı
Yılbaşı zammı bizde bugün yapılıyordu
Yapmışlar mı yapmamışlar mı anlamadık.. O derece yani sıkıp suyunu içiyorlar paranın..
Yazık vallahi yazık
Hesabıma bakınca gördüm
Şimdi benim muhatabım kim olacak acaba ?
Hesabıma direk para atan kişiye mail mi atayım bende
Koca 1 senelik bi zam bu hemde 2014 de kadar zam nanay
Cips parası verdiler herhalde..
Çok canım sıkıldı
Yılbaşı zammı bizde bugün yapılıyordu
Yapmışlar mı yapmamışlar mı anlamadık.. O derece yani sıkıp suyunu içiyorlar paranın..
Yazık vallahi yazık
Hesabıma bakınca gördüm
Şimdi benim muhatabım kim olacak acaba ?
Hesabıma direk para atan kişiye mail mi atayım bende
Koca 1 senelik bi zam bu hemde 2014 de kadar zam nanay
Cips parası verdiler herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?