• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

iyi yapmışsın canımmm , iş olunca insan mecbur canım , sen üstesinden gelirsin ama :16::16::16:

bir muhasebecinin günlüğü diye film yapıcam zaten:27:

anammm dökülüyorum cidden..şu ayı bir bitireyim ödül vereyim kendime..:29:

sağolasın canım..:16::16:

hafta arası rahatsızlandım bayağ da çok şükür iyiyim şimdi.yoksa hasta hasta çekilmiyor.:26:

bir muhasebecinin günlüğü diye film yapıcam zaten:27:

anammm dökülüyorum cidden..şu ayı bir bitireyim ödül vereyim kendime..:29:

sağolasın canım..:16::16:

hafta arası rahatsızlandım bayağ da çok şükür iyiyim şimdi.yoksa hasta hasta çekilmiyor.:26:

aaa çok geçmiş olsun uzak kaldım tabe haberim yok hiçbirşeyden , iyi olmana sevindim canım , inanın kış günü zaten tadı tuzu olmuo üstüne birde hastalık hiç çekilmiyor. Ben vitamin falan alıyorum sürekli korumaya çalışıyorum kendimi .

aaa çok geçmiş olsun uzak kaldım tabe haberim yok hiçbirşeyden , iyi olmana sevindim canım , inanın kış günü zaten tadı tuzu olmuo üstüne birde hastalık hiç çekilmiyor. Ben vitamin falan alıyorum sürekli korumaya çalışıyorum kendimi .

iyi ediyorsun canım.:31: meyve yemeye çalışıyoruz ama işte nereye kadar.iş yoğunluğu,trafik ve insanlar...:52:
normal olarak bir gün çoook yorucu geçiyor.neyseki atlattım biraz..yarın ve sonrasında dinlenmeye çalışıcam ama bakalım..:31:

iyi ediyorsun canım.:31: meyve yemeye çalışıyoruz ama işte nereye kadar.iş yoğunluğu,trafik ve insanlar...:52:
normal olarak bir gün çoook yorucu geçiyor.neyseki atlattım biraz..yarın ve sonrasında dinlenmeye çalışıcam ama bakalım..:31:

evet bazı faktörleri engelleyemiyoruz ama olsun elimizden geldiğince.Dİnlen dinlen tadını çıkar valla .
amanda aman imzanı yeni gördüm yesinler sizide düğününüzü de emi:9::9::9::9:

teşekkür ederim canımmm , genellikle iyi ama bir kaçı ne olur bilemiyorum henüz açıklanmadı sonuçlar, bütünlemeye kalabilirim ama olsun

Olsun canın sağolsun kalırsanda verirsin... )))) Geri dönüşü var nasıl olsa:9:

Muhasebecilerin işi zor gerçekten Allah kolaylık versin canım... Yarın sevdiceğinle buluşursun yorgunluğun kalmaz:9: :9:

evet bazı faktörleri engelleyemiyoruz ama olsun elimizden geldiğince.Dİnlen dinlen tadını çıkar valla .
amanda aman imzanı yeni gördüm yesinler sizide düğününüzü de emi:9::9::9::9:

:17::17::17:sağolasın canım:16::16::16:

:

Muhasebecilerin işi zor gerçekten Allah kolaylık versin canım... Yarın sevdiceğinle buluşursun yorgunluğun kalmaz:9: :9:

sağolasın hemşom..:29: herkesin işi kendine zordur eminim..

evet ısrarla yarını bekliyorum ben de..acayip özledim, sarılıp boynuna atlayasım var..:118::122:

Eylül biz nişanlanmadan önce İstanbul'un altını üstüne getirdik görmediğimiz yer kalmadı hatta kaçamak yapıp İzmit'e onun arkadaşının düğününe gitmiştik orada kaldık :122: Ama nişandan sonra hiç bir yere gidemek hazırlık telaşına düşüyorsun eline para geçse eşyaya yatırıyorsun derken 9 ay hiç bir şey yapmadık doğru düzgün o yüzden bu günlerin tadını çıkar :9:

Benim ailem çıkmamı kısıtlardı bazen ben derdimki nişanlanınca evleninc gece yaılarına kada dışarıda dolanıcam derdim şimdi hiç aklıma gelmiyo hep evde kalaım oluyor :9: :9:

Eylül biz nişanlanmadan önce İstanbul'un altını üstüne getirdik görmediğimiz yer kalmadı hatta kaçamak yapıp İzmit'e onun arkadaşının düğününe gitmiştik orada kaldık :122: Ama nişandan sonra hiç bir yere gidemek hazırlık telaşına düşüyorsun eline para geçse eşyaya yatırıyorsun derken 9 ay hiç bir şey yapmadık doğru düzgün o yüzden bu günlerin tadını çıkar :9:

Benim ailem çıkmamı kısıtlardı bazen ben derdimki nişanlanınca evleninc gece yaılarına kada dışarıda dolanıcam derdim şimdi hiç aklıma gelmiyo hep evde kalaım oluyor :9: :9:

ben de sanrıım öyle olurum gibime geliyor.:9::9::9:
bizde çok geziyoruz bircancım.:10: bir günde bir başlıyoruz bayağ bir ilçe geziyoruz.
oradan oraya oradan oraya hoop derkenn...hayırlısı artık bakalım neler olacak ama insan bu şekilde evde yorulunca
evinde olmak istiyor tabi ki.:29: yoksa soğukta dışarı da gezmek çok da akıllıca değil her hafta her hafta..gerçi farklı alternatiflerimiz var.
bizde kaçamak yapalım diyoruz arada..:1:

:53::53::53::53: AAAAA bestecimmm, doğum günün mü vardı senin?????

hayırlı seneler, güzel yıllar diliyorum canım arkdaşım..:29::29::29: sevdiklerinle bir ömürrrr:16::16::16:

bestcim doğumgünün nasıl geçti :31:
:53::53::53::53: AAAAA bestecimmm, doğum günün mü vardı senin?????

hayırlı seneler, güzel yıllar diliyorum canım arkdaşım..:29::29::29: sevdiklerinle bir ömürrrr:16::16::16:

Çok teşekkür ederim kızlar,harika geçti tek kelime ile harika .
eşim öyle bir süpriz hazırlamışki ağlattı beni :1::1::1:
tüm arkadaşlarımızı akrabalarımızı aramış ulaşmış hepsinden benim doğum günümü kutlamalarını söylemiş,bir kağıda yazarak yada istedikleri yaratıcılıkla ...bunu fotoğraf çekip göndermelerini istemiş. Dayısı Paris'te Eyfel kulesinin önünde çekilmiş , bulgaristanda ananesinin eline pankart tutuştumuşlar öle çekmişler, yine bulgaristandan arkadaşı kara yazmış , türkiyenin 4 yanından ankara , kırıkkale , konya ,hatay , daha aklıma gelmiyen birkaç şehirden arkadaşlarımız fotoğraf göndermiş ,herbiri bir o kadar şirin anlamlı fotolar görseniz kimi ekrana yazmış orda çekilmiş , bunu benim biricik aşkım slayt yapmış can bonomonunda iyiki doğdun şarkısını atmış içine . Hiç beklemiyordum böyle birşeyi nasıl duygulandım görseniz:16::16::16: bir kere daha aşık oldum vala

Son düzenleme:
Krizz bugün senin doğumgünündü değil mi? Kutlu olsun canım :122:

tesekküy edeyim canım :17::17:
bir olayı kendinle bağlantılandırırsan unutma olasılığın düşer. best'i de kendimle bağlantılandırdığım için unutmadım :9: mesela 8 aralık'ı da unutmam bence, bir ay 4 gün sonra olduğu için benim evliliğimden:9:
bestcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun, çook güzel bir yaş diliyorum :31:

tesekküy edeyim canım :17::17:
bir olayı kendinle bağlantılandırırsan unutma olasılığın düşer. best'i de kendimle bağlantılandırdığım için unutmadım :9: mesela 8 aralık'ı da unutmam bence, bir ay 4 gün sonra olduğu için benim evliliğimden:9:
bestcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun, çook güzel bir yaş diliyorum :31:

sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun :16::16::16:

Çok teşekkür ederim kızlar,harika geçti tek kelime ile harika .
eşim öyle bir süpriz hazırlamışki ağlattı beni :1::1::1:
tüm arkadaşlarımızı akrabalarımızı aramış ulaşmış hepsinden benim doğum günümü kutlamalarını söylemiş,bir kağıda yazarak yada istedikleri yaratıcılıkla ...bunu fotoğraf çekip göndermelerini istemiş. Dayısı Paris'te Eyfel kulesinin önünde çekilmiş , bulgaristanda ananesinin eline pankart tutuştumuşlar öle çekmişler, yine bulgaristandan arkadaşı kara yazmış , türkiyenin 4 yanından ankara , kırıkkale , konya ,hatay , daha aklıma gelmiyen birkaç şehirden arkadaşlarımız fotoğraf göndermiş ,herbiri bir o kadar şirin anlamlı fotolar görseniz kimi ekrana yazmış orda çekilmiş , bunu benim biricik aşkım slayt yapmış can bonomonunda iyiki doğdun şarkısını atmış içine . Hiç beklemiyordum böyle birşeyi nasıl duygulandım görseniz:16::16::16: bir kere daha aşık oldum vala

çok güzel olmuş canım, her geçen yaş mutluluğunuz ve muhabbetinizi kat be kat artırsın inşallah :16::16:

selam kızlar uzun süre oldu giremedim nete fazla.. nasılsınız neler yapıyorsunuz ? abim hala yoğunbakımda 28 aralıktan beri.. dua edin nolur..

çok güzeeell olmuş canımm:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Allah ım nicelerini yaşatsın size inşallah..ağız tadıyla nasip etsin , ilk gün ki gibi her zaman..:31:

Back