2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bebişim dün öğleden sonrası doluydu, bu sabahta dışarda işlerim vardı yeni geldim nasılsınız bakayım, değişiklik var mı geçmişi okuyamadım

dün ben de yoğundum canımcım, hoşgeldin ayrıca.

biraz sakin biraz durgun.bugün çenem düştü yavv

işe başlayamadım daha birazdan başlamam lazım, h.sonu aşkımla planlarımız var

dün ben de yoğundum canımcım, hoşgeldin ayrıca.

biraz sakin biraz durgun.bugün çenem düştü yavv

işe başlayamadım daha birazdan başlamam lazım, h.sonu aşkımla planlarımız var

hafta başından yapılan hafta sonu planına bayılırım bütün haftayı motivasyonla geçirmeyi sağlar pekiiiii planlarınız neler

adımı anmanızı yerim sizin gül yapraklarım benim

Ee Özledik amaaa..Benim misafirim var mönümü paylaştım..Ben bu hafta izin günümde tüm gün pijamalarımı çıkarmamak ve miskinlik yapmak istiyorummmm..Kronik yorgun oldum

Ee Özledik amaaa..Benim misafirim var mönümü paylaştım..Ben bu hafta izin günümde tüm gün pijamalarımı çıkarmamak ve miskinlik yapmak istiyorummmm..Kronik yorgun oldum

ayy kıyamam ne güzel olur, kesinlikle bu hafta ev işi falan yapma tatlım bende de var o yorgunluk, 2 sabahtır eşim beni resmen kazıyor yataktan

İkay'cım geldin mi?

Yumak bu canım...
Akşam yapmaya başladım, pofuduk podufuk oluyor.
Zaten yumağın ismi puf... Ayrıcaaaa, polar gibi çok güzel oluyor ya...

senin misafirler nasıldı? hangi tatlkıyı yaptın hele anlat bakemm

hi hi cumartesi günü tam 7de çıktım burdan, kocişimse işten 5 te çıkmış gitmiş butik bir pastaneden elmalı tart ve susamlı simit almış, eve gelmiş bir güzel ortalı toplayıp süpürmüş sonrada beni almaya geldi bende kara kara düşünüyordum nasıl yetiştireceğim saat 7 oldu diye neyse ki o kendi imkanlarınca halletmiş ben uğraşmayayım diye .. artık eve gidince ben toz aldım sadece, misafirlere de annemin böreklerinde, susamlı kurabiyede, elmalı tarttan ve misafirlerin getirdiği baklavadan ikram ettim hazıra kondum bu sefer

ohh maşallahhh
insanın iyi bir hayat ortağının olması ne güzell

ayyy bu iplerden çok güzel battaniyeler olur, yumuşacık teşekkürler tatlım, bu aralar örgüyü elime alacak vaktim olmuyor ama bu ipleri öğrendiğim iyi oldu, elimdeki biter bitmez battaniyeye başlayabilirim

kızlar evliliğin güzel yanları diye bir başlık vardı, speedy gonzales'in açtığı. oraya yazar mısınız?
evlilikten korkulan bir çağda yaşıyoruz, teşvik edici olmak açısından bence işe yarar

neden evleniyorsun diyenlere....

ben paylaşmayı seviyorum.bir yudum suyu, bir ekmeği..bartmıyorum seviyorum işte ..bölmeyi.bölerek çoğalmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…