2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İşte böyle davranabilmen güzel, fakat ben bazen yufka yürekli kaçıyorum.
İnsanlara surat asamıyorum... Bi ara kızıyorum kendi kendime köpürüyorum, sonra duruluyorum.
Doğal olarak eşimin teyzesi de o akşam "çok memnun kaldım misafirperverliğinden" demişti.
Olan oldu artık diyerek tatsızlaştırmadım o akşamı...

Fakat eşimin elinde engel olması. Çünkü ben "gelmeyin böyle emrivaki" desem kötü gelin olacağım.
Eşinin akrabalarını istemeyen insan gibi görüneceğim.
Fakat eşim derse, ki herkes onu biraz çekik ve soğuk biliyor halbu ki hiç değil, o zaman daha bi arayıp gelmeye alışacaklar.
Zamanla oturacak düzen, daha zaten yeni evliyiz.

Kızlar biraz işlerim var onlara döneceğim, sizlere bol sohbetler.
Konuşuruz yine...

Komik ya bazı adetler
Cumartesi eşimin arkadaşına gittik dedim ya
Eşiyle de ben arkadaş oldum, dedi ki bunlarda bi adet varmış..
Kayınvalide damadına sucuklu yumurta yapmalıymış, bu damadımı seviyorum onun için yapıyorum anlamına geliyormuş

Eşi diyomuş ki senin annen bana hiç sucuklu yumurta yapmadı, yapması lazım.. Sevmiyomuş gibi oluyor.
Dedim sizde öyle bi adet yoksa nerden bileceksiniz ki..
Evet ama eşim anlamıyo dedi.
Sucuklu yumurta ile mi sevgi ölçülüyomuş dedim
Bunlarda öylemiş hemde her seferinde yapılıyomuş, benim annem bir sürü yemek hazırlıyo zaten biz gidince bir de yanına sucuklu yumurta ne alaka dedi
Evet dedim zaten sucuklu yumurta bi yemek değil, kahvaltıda filan yeniyo

Ben karışmadım hiç eşim halletti..Ama baştan böyle bi duruşta olmasak hep tekrarlanacaktı..Herkesi ağırlarım severim ağırlamayı ama emrivaki olmadığı müddetçe işte..

beh beh behhh..adete bakk..gerçekten çok komik yaaa

Ben bugün yemek yemedim akşam annemde o kadar çok yemiştim ki hala bir şey yiyesim yok

Benimde bazen öyle oluyo ama
Öğlen çıktın çıktın yoksa şansın yok diye görev edinip o saatte illa birşeyler yiyorum
Bir de eşimle birlikte yemeğe çıktığımız için o epey iştahlı olunca bende gaza gelebiliyorum

merhaba kizlar bugun iskura gittim oraya kayit oldum oradan form verdiler is icin bir yere gonderdiler beni sekreterlik icin bir haftaya kadar arariz dediler insallah olur sizlerde ne var yok

Son düzenleme:
merhaba kizlar bugun iskura gittim oraya kayit oldum oradan form verdiler is icin bir yere gonderdiler beni sekreterlik icin bir haftaya kadar arariz dediler insallah olur sizlerde ne var yok

Merhaba hoş geldin iyi yapmışsın
Evde tek başına sıkılır insan hem çalışmak her açıdan güzel, gençken ne yapsak kardır..

İyiyiz bizde çok şükür, bir iki akraba ziyareti yaptık haftasonu

Allah iyilik versin evet gercekten sikiliyorum calismak guzeldir sigortamizin yurumesi kendi paramizi kazanip kimsenin eline bakmamak ne guzel gezmissiniz burada hava gunesli cok guzel

Son düzenleme:

İyi yapmışsın canım inşallah istediğin gibi bir iş bulursun.. Ben de iş güç uğraşıyorum çok yoğun bir hafta sonu geçirdim..

arthea sevindim adına, hayırlısı olsun..

ayyy ne hızlı bir başlangıç bu haftaya böyle

yoruldum yoruldumm

arthea sevindim adına, hayırlısı olsun..

ayyy ne hızlı bir başlangıç bu haftaya böyle

yoruldum yoruldumm

Evet ya bu ne hızdır anlamadım ben de sıkıldım baya boşverdim yine işleri zaten uykum var...

Akşam da yemekten sonra eşimin ablasına gidicez eşimin işi varmış beni de evde yalnız bırakmıyo((

Dün eşim bana bir şey söyledi bende üzüldüm gözlerim doldu o da beni üzdüğü için tuhaf oldu morali bozuldu rüyasında da beni görmüş köy gibi bir yerdeydik seni kaybettim aradım bulamadım dedi uyandığında nasıl terlemiş bana bir sarıldı sabaha kadar elini üzerimden çekmedi bugün de kaç kere aradı sayamadım Hala etkisinde galiba....

nonstop devam yani siz.. hız kesmeden..

hayır olsun diyelim bircancım.

ben de buradayım.kk da yeni gelinler daha doğrusu 2013 gelinleri için çekiliş falan olcakmış pro üyelere ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…