2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ohhh ohh yapın yapın yiyin valla ne güzel bende çalarım artık tarifleri :9::9::9:
kolay gelsin canım valla kaçta çıkcaksın ???

bende iyiyim ilkaycım , seni gördüğüme sevindim konuşamadık senlede bayadır, çok teşekkür ederim kuzum ya vala rahatladım az çok tahmin edersin sende belki böle vakalarla karşılaşmışsındır , böyle rahatlama yok :9::9::9::9:

hiç bilmiyorum canım yaaa:26: bana kalsa aslında hemen dee..bakalım bir yol bulmaya çalışıyorum..:23:
yatasım varrr:26:

benimde dağ gibi ütüm var, temizlik yapmalıyım akşam çaya misafirlerim gelecek onlar için bir tatlı bir tuzlu ortaya birşeyler çıkartmak istiyorum bunların hepsi akşam 6dan 7den sonra nasıl olacak bilmiyorum :25: eşim dışardan alalım diyor ama eşimin amcası ilk kez gelecek ben hazır sunmak istemiyorum :50: napsam :26: dünden birşey yapamadım kardeşimin doğum günü vardı iş çıkışı oraya gittik :26:

İlkaytoşum kremalı milföy yap benim kurtarıcı tatlım 10 dk nı alır..inanılmaz kolay ve bir o kadar da lezzetli oluyor $kremali_milfoy.jpg

meraba kızlar bende 11 temmuz 2012 de evlendim 2012 taze gelinlerindenim yani aranıza katılabilirmiyim :17:

hoşbulduk teşekür ederim :3:evet ya hiç hareket yok bugün forumda ben kpss cafeye takılıyorum daha çok ama ordakilerde tembel çıktı ugrayan yok :9: bu milföylü kremalı pasta nası yapılıyo acaba tarif ettimi arkadaş resmi var ama onu göremedim

oyy maşallah kader :102: pek sevmem telefon konuşmalarını, arayacağım insanları erteler dururum :1:
Ben de hiç sevmem, eşimle üzerine gidiyoruz :)

meraba kızlar bende 11 temmuz 2012 de evlendim 2012 taze gelinlerindenim yani aranıza katılabilirmiyim :17:

hoşgeldiniz :) nasılsınız, zaman nasıl gidiyor?

kızlar bu arada çiğ yumurtalı karışımı ben de sevmiyorum ama sıcak kekte piştiğni okumuştum nette :S

rahatlamazmısın canım ya :16: bazen vaji topiğini takip ediyorum, buraya gelen danışanlar da oluyor, ben kendim cinsel terapist değilim ama bazen kabul ederlerse bende giriyorum görüşmelere .. topikteki egzersizler gayet yerinde bence :31:

bir kere psikiyatri ile görüşmeye gitmiştim topikteki kızlarla aynı şeyleri söyledi bana hatta şaşırmıştım neyse çok şükür geride kaldı :16::16::16:

çilekcimm nasılsınnn???
izledinmi bilmiyorum ama dün haberlerde sanırım senin okumamızı önerdiğin kürtaj olayı ile ilgili haber vardı ayşe armanda hatta sağlık bakanlığı açıklama yaptı böle birşeyin olmadığını idaa etti :26::26::26:ama ben inanmıyorum bu kadar inandırıcı anlatamazdı kadın gerçekten yaşamış

Kızlar benim çevremde sağlıkçı çok ve kürtaj narkozsuz yapılıyormuş, o kişiler ne dedi bilmiyorum ama çok şaşırdım... :( doğru olan da bu diyorlar, narkoz tehlikeliymiş ve eleştirilen ordaki doktorun tutumuymuş aslında.. anlamadım bir şey..

Damla çeliktaban ın bugünkü yazısı tam benlik :) souvvenir de okusa keşke :)

Kızlar benim çevremde sağlıkçı çok ve kürtaj narkozsuz yapılıyormuş, o kişiler ne dedi bilmiyorum ama çok şaşırdım... :( doğru olan da bu diyorlar, narkoz tehlikeliymiş ve eleştirilen ordaki doktorun tutumuymuş aslında.. anlamadım bir şey..

neden öyle bir yazı yazdı o kadın acaba ben inanmıyorum narkozsuz bunun yapılabileceğine krizsavar ya

hoşbulduk iyiyim teşekürler sizlerde iyisinizdir umarım zaman kpss ye çalışınca su gibi akıp gidiyor :9:aradada misafir yemek pasta roman okuma örgü örme eşimle ilgilenme derken 24 saat yetmiyo
:21: bu arada bende orjinal pasta meze yemek tarifleri çoktur arada paylaşırım gr :54:

Son düzenleme:
hoşbulduk iyiyim teşekürler sizlerde iyisinizdir umarım zaman kpss ye çalışınca su gibi akıp gidiyor :9:aradada misafir yemek pasta roman okuma örgü örme eşimle ilgilenme derken 24 saat yetmiyo
:21: bu arada bende orjinal pasta meze yemek tarifleri çoktur arada paylaşırım gr :54:

anlattıklarından anladığım kadarıyla evdesin :31: inşallah istediğin bir yere atanırsın :31: tariflerinden faydalanalım tabi ki :6:

selam kızlar yaa pat diye çıkıverdim bugün..:26:
delice bir yağmur vardı güzel ıslandım:27::27:
sona geldim yemek yedim ve uydudum..:31:

Back