3 kaşık bir şeydi ne yapalım Allah affetsin güzel olsa atmazdım herhalde
Ben yemek dökmeyi sevmem ekmek atmayı sevmem evin bereketi kaçar buna inanırım... Ama alışma evresinde istemediğin çok şey yapabiliyorsun maalesef...Bizim oralarda hiç tarhana yapılmaz... eşimin tarafı çok yaparmış.
günaydın bircancım ..geçmişi okudum da kuzu mutfak olaylarını yaparsın zamanla yeterki hevesli ol ben sana güveniyorum içindeki aşkı verirsin yemeğinede
hoşgeldin canım tabiside tazesin taptaze
eşinle aynı yerden değil misiniz siz canım
Günaydın Elif alışırım canım ya bir anlık kafama takılıyo ama sonrasında geçiyo hemen dün akşam eve gittim ve meşhur tarhana çorbasını yaptım eşim çok beğendi...
Kızlarrr hoşgeldiniz..
günaydınlar hanımlar..
günaydın kuzum naber nasılsın görüşemiyoruz
günaydın canım nasılsın...Geçmişi okudum da sabah makyaj mevzuları geçmiş bnde hiç krem pudra allık bilmem olmazsa olmaz tek vazgeçilmezim göz kalemimgunaydin kizlar
Günaydın Elif alışırım canım ya bir anlık kafama takılıyo ama sonrasında geçiyo hemen dün akşam eve gittim ve meşhur tarhana çorbasını yaptım eşim çok beğendi...
Kızlarrr hoşgeldiniz..
iyidir elifcim..buz tuttum çözülemiyorum
senden nbr?
bende iiyim canım işte eğitime gidip geliyom şu ara hayat akıyor..Çok mu soğuk
ben sıfır makyajla geziyorum, makyaj bana pratik gelmiyor, en basitinden çay içemiyor, gözümü ovuşturamıyorum :44:
günaydın canım nasılsın...Geçmişi okudum da sabah makyaj mevzuları geçmiş bnde hiç krem pudra allık bilmem olmazsa olmaz tek vazgeçilmezim göz kalemim
tabisi kuzuk kimler neler yapıyor sende yaparsın ...Nasıl yaptın tarhanayı merak ettim
bircancım bizde de toz tarhana var, şimdiye kadar eşim yaptı ben sadece bir kere yaptım, o da bir şeye benzemedi
dekorekoya çok güzel önlükler gelmiş kızlar, romantik romantik :) ben de amerikan servis bakayım :126:
bu arada bircancım benim önlükler o kadar pahalı değildi de, sonradan artırdı. tanıtım fiyatlarıymış bizim aldığımız fiyatlar. 45'er liraya almıştık. ama bak dekorekoda da güzel şeyler var, kişiye özel değil sadece.
sabah sabah moralim bozuldu ya, düşünmemeye çalışıyorum da. bir danışanım geldi, cinsellikle ilgili bir problemi var takıntılar... genç bir erkek. net konuşulmuyor, rahatsız oldum. etik açıdan da başımdan savamazdımbundan sonraki görüşmeler nasıl olacak bilemiyorum :26: neyse hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?