2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ya dün ablam aradı farklı bir şehirde oturuyor kendisi gurbetlik yanii..o da benden 10 ay önce evlenmişti..Bana teyze olacağım müjdesini verdi..kanda ve idrarda çıkmış ancak ultrasonda çıkmamış 5 haftalık demiş doktor ama ultrasonda görünmediği için dış gebelik te olabilirmiş 1 hafta sonra belli olacak ablam fazla umutlanma belli olmaz dedi .. ama ben yine de çok heyecanlandım sanki bulutlara çıktım bi anda tarif edilemez..:16::16::16:

Çilekçim inşallah güzel haber alırsın :16: "teyze" olmak harika bir şey...

ben de çok yakında teyze olacağım inşllah, çok güzel duyguymuş bea :16::16::16: en çok sarışın mı esmer mi olacak onu merak ediyorum, bir de gözlerni. sonra elleriyle gözlerini ovuşturmasını, dudaklarını büzmesini :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: canım yeğenim benim :16::16::16:

Teyze olmak hala olmak harika bir duygu ben ikisini de yaşadığım için çok iyi biliyorum onların sevgisi bambaşka bir şey :emir_bebek: :16:

ben de çok yakında teyze olacağım inşllah, çok güzel duyguymuş bea :16::16::16: en çok sarışın mı esmer mi olacak onu merak ediyorum, bir de gözlerni. sonra elleriyle gözlerini ovuşturmasını, dudaklarını büzmesini :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: canım yeğenim benim :16::16::16:

benim yeğenim 2,5 yaşında bir sıpa oldu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
face e videosunu ekledim 2-3 aylık çook şekeyyyy:emir_bebek::emir_bebek: buraya fotolarını ekleyim:17:

ben de halayımmmmmm..ama o , avaaa diyor:emir_bebek:

eşim geçen diyor ki, "yeğen doğunca acaba bana ne desin". ben de dedim "enişte desin", "yok sevmiyorum uzak gibi o" dedi. o zaman "abi diyebilir ama abes kaçar" dedim, "evet" dedi. en sonunda "amca" demesine karar verdik ki amcası yok zaten bebişin :9: "ama ilerde çocuk akrabalık kavramlarını karıştırırsa bilemem, amcamla teyzem nasıl evli olabiliyor, herkesin amcası babasının kardeşi oluyor benim amcam teyzemin eşi diye kafası karışırsa sen halledersin" dedim :9: :9: :16:

benim yeğenim 2,5 yaşında bir sıpa oldu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
face e videosunu ekledim 2-3 aylık çook şekeyyyy:emir_bebek::emir_bebek: buraya fotolarını ekleyim:17:

ben de halayımmmmmm..ama o , avaaa diyor:emir_bebek:

benim yeğenimin dört tane teyzesi olacak ama bahse giriyorum en çok beni sevecek :63: umarım ablam falan rakip olmaz bana :14: bir kardeşime sordum, yeğen en çok kimi sevecek diye. teslimiyet ve asabiyet şeklinde "seni" dedi :9: tabikim de beni sevecek yanaacık :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ya dün ablam aradı farklı bir şehirde oturuyor kendisi gurbetlik yanii..o da benden 10 ay önce evlenmişti..Bana teyze olacağım müjdesini verdi..kanda ve idrarda çıkmış ancak ultrasonda çıkmamış 5 haftalık demiş doktor ama ultrasonda görünmediği için dış gebelik te olabilirmiş 1 hafta sonra belli olacak ablam fazla umutlanma belli olmaz dedi .. ama ben yine de çok heyecanlandım sanki bulutlara çıktım bi anda tarif edilemez..:16::16::16:

benim arkadaşıma da aynısı olmuştu bebek çok küçükmüş ondan bir süre gözükmemişti sonradan görmüşlerdi

benim yeğenimin dört tane teyzesi olacak ama bahse giriyorum en çok beni sevecek :63: umarım ablam falan rakip olmaz bana :14: bir kardeşime sordum, yeğen en çok kimi sevecek diye. teslimiyet ve asabiyet şeklinde "seni" dedi :9: tabikim de beni sevecek yanaacık :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

vala benim muadilim yok:23: isterse sevmesin:21:
bazen işten gelirim , sarılır ,omzunu başıma koyar bir süre kaldırmaz:emir_bebek::emir_bebek:

kereta yaaa:emir_bebek:

tatlı bebişler :16: Allah herkese hayırlı zamanlarda versin inşallah. bambaşkalar, evin havasını değiştiriyor mucizeler:16: ah ah, ben de bir zamanlar mucizeydim :55::55::55:

"başka aşklar sunmayın bana
aklımda!"
zamanında lades diye bir şiir okumuştum, onun aklımda kalan cümleleri. kader'in cümlelerinden çağrışım yaptım, nasıl becerdiysem, aklıma geldi birden :53:

"başka aşklar sunmayın bana
aklımda!"
zamanında lades diye bir şiir okumuştum, onun aklımda kalan cümleleri. kader'in cümlelerinden çağrışım yaptım, nasıl becerdiysem, aklıma geldi birden :53:

:27::27::27:

Benim cümlelerimden bu kadar romantik şey nasıl çıkardın , bravo valla :1:

Kızlar bildiğiniz ve denediğiniz mayalı poğaça tarifi var mı nette bir sürü var ve hepsi birbirinden farklı yumoş yumoş bişi istiyorum var mı deneyen??

Back