2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

acıların çocuğu kader

"üzülme kardeşim, sana o kırmızı pabuçları alıcam" küçük emrah geldi aklıma

Evet dram işe yarıyo aslında

Eşim de ' ben çamaşırları asarım ' diyo hemen
Pati pati gidiyo sepetiyle
Çok tatlı oluyo

Kırmızı ayakkabıdan daha makbule geçiyo benim için

Evet dram işe yarıyo aslında

Eşim de ' ben çamaşırları asarım ' diyo hemen
Pati pati gidiyo sepetiyle
Çok tatlı oluyo

Kırmızı ayakkabıdan daha makbule geçiyo benim için

tabii o dakikadan sonra tatlı gelir benim kocam çamaşır asmıyor, asamıyor ama bu konuda ufak girişimlerim var, havluları nevresimleri astırmak gibi ama ilerisini göremeyebilirim

tabii o dakikadan sonra tatlı gelir benim kocam çamaşır asmıyor, asamıyor ama bu konuda ufak girişimlerim var, havluları nevresimleri astırmak gibi ama ilerisini göremeyebilirim

Aslında alışkanlıkları tatlı çocuğun

Annesi de çalıştığından birçok şeyi yapıyormuş diye alışık
Yoksa sanmıyorum bu saatten sonra kaşımın gözümün hatrına bu kadar yapmazdı
Geçen şey duydum mesela.. Perdeleri de o asıyormuş, kayınvalidem bahsederken duydum..

Hımmm dedim perdeleri yıkayınca değerlendirebilirim bu fikri içimden

heheee alışırsın mı diyorsunuz şimdi siz..

geçende ben kahvaltı hazırlarken çok emirverici gördüm zati kendimi
şeker bitmiş şeker koyar mısın, şöle yapar mısın..o da en son ben bardakları koyayım bari falan dedi.
umut var mı acaba bilmiyorum ki

arada dağılsın, saçılsın yahuu..öyle de olsa birlikte olalım diyorum..

ben de olmadı gonzalese bağlarım kader gibin

şanslısın annesinin evinde yaptığı herşey için benimki asar perde onu biliyorum bak

çok kötüsünn kötü kadın müzeyyen senii

seninki evde tek yaşıyor. ooo evlenene kadar hamarat bir ev erkeği olabiler

Ben eşimle aynı boydayım iyi mi kötü mü çözemedim

allasen sen deme yok eşimle aynı boydayım ne olcak şimdi , nikah defterine imza atılır mı bu durumda
yok aynı boyda topulu giyer miyim..yahu alan almış seven sevmiş biri kısa biri uzun ne fark eder( sözüm düşüncelere)

Ben eşimle aynı boydayım iyi mi kötü mü çözemedim

bak şimdi ben de çözemedim dolapların üst raflarndan eşyaları çıkarmasını istemek, gardırobun üstünü sildirmek, kitaplığın üstündeki kitaplardan istemek, kucağında taşıması gibi bilumum şeyi istemek için bahane kalmıyor ama :44: bir taraftan da uzun boylu olmak yakışır herkese

Evet ben bile alıştıysam herkes alışır

Ben mutfakla arası olmayan biriydim
Ne öğrendiysem evlendikten sonra öğrendim
Kesinlikle öyle alıştır, zaten tek yaşıyomuş hatta ikiye bölündü işler artık şanslısın moduna geç

Nasıl alışırsa öyle gider bu işler ve sende en az onun kadar işyerinde çalışıyorsun sonuçta
Hayat madem müşterek, yapsınlar ne olacak

seninki evde tek yaşıyor. ooo evlenene kadar hamarat bir ev erkeği olabiler

epeyce bir zamandır o bekar bekar takılıyor canım

Yaşasın feminizim

Niyeymiş o da 9 aylık bende
Hamur işi yapamıyo, bulaşık makinesini yerleştiremiyo madem başka şeyleri de ona devredeyim dedim

evet evet hem fikirim..annem erkek kardeşlerimi öyle bir yetiştirdi ki ne yatak toplarım ne yemek hazırlarım onlara.

deprem olmuş yaaaa bizde şakalaşıyorduk sallandık diye.hatta ben masama oturmuştum o sıra:26:

Evet geçen öyle bi konu vardı
Yetişin 1.71 im topuklu giyemiyorum diyordu
Sanki devasa bişey
1,85 le bile giyiliyo ki topuklu

Bilmiyorum baktım huyu huyuma suyu suyuma , boyu da idare ederiz dedim

evet evet hem fikirim..annem erkek kardeşlerimi öyle bir yetiştirdi ki ne yatak toplarım ne yemek hazırlarım onlara.

deprem olmuş yaaaa bizde şakalaşıyorduk sallandık diye.hatta ben masama oturmuştum o sıra:26:
[/QUOTE]

Benim 2 kuzenim var erkek, yengemin kızı olmadı
Onları kız gibi yetiştirdi
Ellerinden her iş geliyo

Beni de gelini yapmayı düşündüler yok dedim dünya ahiret bacımsın şaka tabi öyle demedim de imkansız birşey olduğunu belli ettim

gönüller bir olsun canımmm diğer her şey fuzuli inşallah hep bu aşkla, sevgiyle, şefkatle kalırız

sizler şanslısınız yardım eden eşleriniz var ben ev hanımı olursam eğer iş bulamazsam benim yaptırmam zor evde oturuyorsun nasılsa diyecek inşallah iş bulur çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…