Aslında çok rahat bir yer ama bazen düşünemiyorlar işte zaten burada da kar durdu yollar da iyiymiş:)))
Bu arada eşim eve erken gelmiş bana yemek hazırlıyormuş bakalım ne yapacak:)))) (Kesin menemen yapar bir onu biliyor çünkü)
Olsun sıcacık huzurlu bir evde menemen bile en güzel yemek gibi olur sevdiğinle
Benimde eşim bugün erkenci
Kendi dedi zaten yemekler benden diye
Ama ben bayağı zor giderim gibi, metrobüs bu havada sıkıntı oluyor daha doğrusu gelmiyor bile boş boş bekliyoruz
Başka türlü gideceğimden yolu uzatmış olacağım
Yol gerçekten zor canım ya Allah yardımcın olsun....
Eşim düşünemezdi böyle şeyler ama geçen hafta konuşma yaptım yavaş yavaş taşlar kırılıyo galiba menemen çok severim zaten doğalgazı da açar ev de ısınır daha ne isterim ki
günaydın kızlareylülcüm son yedi ayı da görmüşsün ne güzel ne güzel
evet yaa gerçi ben doğmadan don biçerken bir yandan da ihtiyatlı oluyorum..:26:
çok iş var çokk..nasıl altından kalkıcaz diyorum hep
bence hemen evlenin, böylece o işleri yapmaya gerek kalmaz ve altından kalkarsınızben hep öyle düşündüm mükemmel diye bir şey yok ki ve o işler hiç bitmiyor, daha iyisi olabilir, biraz daha zaman diye düşünüp duruyorsun.
Günaydın ahali
Zamanla daha da iyi olur inşallah
Şimdi yeni olduğundan alışma süreci sizin
Eskiden annesi evdeymiş herşey hazır olurmuş
Şimdi sende çalıştığından ve annesi değil eşi olduğundan 'hayat müşterek deyip' bişeylerin ucundan tutması gerektiğini öğrenecek inşallah
Karlı bir İstanbul sabahından herkese kocaman günaydınlar
Canım Günaydın eşim hiç ailesinin yanında kalamamış ailesi köydeymiş o merkezde yurtta kalmış okul bitince de İstanbul'a gelmiş hep ablasının ya da abisinin yanında kalmış ilk defa kendine ait bir şeleri oluyor odası dolabı eşyası zor zamanlar geçirmiş yani o yüzden yavaş yavaş alışacak...:)))
Dün akşam bana patates kızartmış menemen yapmış sofrayı hazırlamış sonra durağa beni almaya gelmişti
Günaydın kızlar, bende geldiiimm...
Bircan, ay dönümün nasıl geçti? Eşin ne yemekler yapmış? İnşallah güzel geçmiştir.
Biz eşimle hala didişiyoruz...
Günaydın ahali
benimki de dün fırında patatesli kıymalı yemek yapmış, fırın yemeklerinde usta. sabah da kahvaltı hazırladı, gülerek söyleniyor "oh ne rahatsın yemekler kahvaltılar" diyeama dün çok hastaydım, bacaklarımın ağrısından uyuyamadım
Günaydın, ne yaptın dün akşam rahat gidebildin mi eve?
Ben çıktığımda metrobüs fena değildi...
Günaydın canım sabah nasıl geldin yollar nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?