2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bende eve gidip uyumak istiyorum...
Bu günün bitmesini istiyorum mesela...

hımmm şeyyy kemmm kümmmm:44:nişanlımda böyle değince kalıyorumspontane gelişsin herşey daha güzel

evet güzel haber, adet oldum galiba hap da düzene girdi sanırım, bitişinin ertesi başladığına göre

sovi naber bebişten bi haber var mı

Şimdilik yok canım...
Hayırlısı inşallah...

Fakat başka iyi haberim var, annemi aradım sonunda.
Annanem iyi... Hastaneye yatırmamış doktor...
Teyzemde gayet keyifleri yerindeydiler....

sovi naber bebişten bi haber var mı

elifcim artık eski zamanlar bitti, bebişler hemen olmuyor :44: yediklerimizden kaynaklandığı söyleniyor. yoksa eskiden "dokunmaya korkan" erkekler varmış, hamile kalıyor hanım diye artık kadınlar korunmayı bıraktıktan bir sene içinde hamile kalıyor ortalama sanırım. 6 ay normal bir süre diye öğrenmiştim mesela. 6 ayda olmuyorsa problem var diye celallenmeyin diyor doktorlar. souvvenir'in güzel haberlerini bekliyorz o testin olumlu çıktığı anı izleyebilsek keşke

varmı yakın planında kesin bebiş

ay canım ben artık bu bebek meselesiyle ilgili konuşmak istemiyorum. yanlış bir söz söyleyip ilerde hiç bebeğimin olmamasından veya kısa zamanda olmasından korkuyorum. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin :18:

Çılgın seni ya...
Testin olumlu çıktığı anı bende merak ediyorum.
Hangi duygular içerisinde olurum, eşim nasıl bir tepki verir, hali tavrı nasıl olur gerçekten merak konusu...

Dediğin gibi canım, yediklerimiz içtiklerimizden.
Tabii doğum kontrol ilaçları ile de alakalı.
O yüzden ben de rahatım bu konuda.
Daha önce bahsettiğim gibi, eltim sadece evliliğinin ilk 3 ayı kullanmış ve bırakmış.
2 sene çocuk sahibi olmak için beklemiş...

Ben 4-5 ay kadar kullandım.
Nasip bakalım... Allah ne gösterecek...
Hayırlısı olur inşallah...

kızlar hiç tam buğday unundan ekmek pasta börek kek vs yaptınız mı

Şimdilik yok canım...
Hayırlısı inşallah...

yuhuuuuuuuubak güzel düşününce güzel oldu herşey allah herkese şifa versin

uuppssssen nasıl istersen canım umarım herkesin gönlüne göre verir rabbim hayırlısı

Şimdilik yok canım...
Hayırlısı inşallah...

Çok sevindim
Darısı kayınvalidene ve tüm hastaların başına inşallah

Diyerekten cumburlop :122:diye bir girizgah yapmaktayım

Ben yapmadım, fakat yapılmışını yedim birinde.
Çok lezzetliydi...

hımm, benim de unum bitsin artık tam buğday unlu hayat başlayacak inş bir de kuru meyveleri tüketmeyi öğrensem canım sen bol bol kuru meyve de tüket, hamile adayı olarak

Çok sevindim
Darısı kayınvalidene ve tüm hastaların başına inşallah

Diyerekten cumburlop :122:diye bir girizgah yapmaktayım

Çok güzel bir girizgah oldu kanımca...
Teşekkür ederim canım, amin inşallahhh...

hımm, benim de unum bitsin artık tam buğday unlu hayat başlayacak inş bir de kuru meyveleri tüketmeyi öğrensem canım sen bol bol kuru meyve de tüket, hamile adayı olarak

Düşünceli arkadaşım teşekkür ederim....

Kuru meyveleri seviyorum, evde kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm vs. hep vardır.
Geçende zaten kuru incir tatlısı yaptım, güzel oldu ve basit bir tatlı...

kızlar kış günü saksıda maydanoz yetişir mi biliyor musunuz? biz şehre uzaktayız, ihtiyacımız olunca otobüsle gitmemiz gerekiyor. maydanoza da çok ihtiyaç duyuyorum. mümkün müdür acep :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…