2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bazen yorgun olursun Elifcim
tek teselli yarın özüme kavuşmak..bu ara sanki onu çok gördüm gibi..
ama şu soğuk ve puslu hava da aslında tek istediğim sarılıp uyumak.. çok muu:26:

heyyyy adamım nen var senin haaaaaa dostum:13::13::13::13::13:

heyyyy adamım nen var senin haaaaaa dostum:13::13::13::13::13:

yorgunluk sanırım, sonra pazar günü epey bir üşüdüm sahillerde falan..:26:
sonracığıma, dinlediğim müzik ( radyo voyage dinliyorum harika ) sonra puslu hava...ortaya karışık işte..

Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar

Evet
Ben oyun kurduyumdur ama eşim nasıl oynandığını bile bilmez birçok oyunun
Ama angry birdsi o bile çok beğendi, onun telefonuna da yükledik

Yine de face te oynamak bir başkaydı arkadaş

ilahi canım .. düğün dediğin sene de en fazla üjjbejj tancik şeyy

ama öyle gerçekten..yüksek ve anlamsız sesler sinir bozucu benim için..

bazen yorgun olursun Elifcim
tek teselli yarın özüme kavuşmak..bu ara sanki onu çok gördüm gibi..
ama şu soğuk ve puslu hava da aslında tek istediğim sarılıp uyumak.. çok muu:26:
owwwwwwwwwww tam 12den vurdun hacı hava soğuk sıcak farketmez ben hep onuruma sarılıp uyumayı tercih ederim o konuda enerjım yüksek sankişöyle otururken bile kalkıp öpesim geliyor

Evet
Ben oyun kurduyumdur ama eşim nasıl oynandığını bile bilmez birçok oyunun
Ama angry birdsi o bile çok beğendi, onun telefonuna da yükledik

Yine de face te oynamak bir başkaydı arkadaş

efet benmkide yükledi telefonuna biz ikimizde oyun oynamayı severiz geldiğinde saatlerce kafede playstation oynuyoruz annemler şaşırıyo nasıl birşey bu diyesanırım çeyizime bir tane alsam kocam en çok ona sevinir

ilahi canım .. düğün dediğin sene de en fazla üjjbejj tancik şeyy

ama öyle gerçekten..yüksek ve anlamsız sesler sinir bozucu benim için..

Ama bi toplumda oluyorsun ister istemez
Ve yeni evliyiz diye gözler üstümüzde
Eşim beni de annemleri ya da annesini de mızmız bi çocuk gibi rahatsız ediyor
Eteğimden de çekiştir tam olsun diyorum bazen

Hoş olmuyor ama dediğin gibi her zaman olan bi etkinlik değil Allah'tan
Ama zaman zaman misafirlikte bile öyle oluyor
Ben biliyorum cidden başının ağrıdığını bilerek öyle davranmadığını ama herkes bilemiyor tabi

ben soğuğu bahane ettim zaten kii
yoksa her fırsat bulduğumdaaa

bebişler hareketli müzikler dinleyin, bir kaç komik video izleyin enerjiniz yerine gelir

eylül senin için sayfaya enerji yüklemesi yapıyorum:82::82::82::82::82::82::82:::::::::::::::::::::82::82::82::82::82::82::82:ldumu veeeeeeerrrrrrrrrrr cccooooşşkuyuuuuuuuuu

Slm. Kızlar aranız hızlı bir giriş yapıyorum ve hemen geri çıkacağım. Yıl sonu ve başı hedef toplantımız var:))) ardından herkesin benden beklediği işleri teslim edeceğim....

Görüşürüz kızlar öpüldünüz..

libidoyu araştırsak keşke. sevgililer nişanlılar ve evlilerde kadın ve erkek yönünden artış azalma nasıl gerçekleşiyor bilimsel araştırma konusu buldum

gönüllü denek olurum sana..Maksat yüksek libidomdan bilimede ışık tutmak

kolay gelsin şekerrrr

gönüllü denek olurum sana..Maksat yüksek libidomdan bilimede ışık tutmak

önce ölçek bulmamız lazım. sonra şimdi, evliliğin ilk üç ayı, evliliğin ilk senesi dolduğu ay, üçüncü senesi, beşinci senesi, onuncu senesi, yirminci senesi aynı ölçeği uygulayabiliriz. boylamsal bir çalışma, zaman istiyor

hipotezler: kadında gittikçe düşmesi beklenmektedir, erkekte u çizgisi çizebilir

ha bir de eve temizlikçi alan, almayan kadınlarla çocuğu olan olmayan kadınları da araştırmaya dahil edebiliriz. ayırtedici etkenler olabilir değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…