2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet canım senin sevgi dilin ne çıktı ve ömrününki?

aslında bana hepsi uyuyor.. kitabın sonunda test mi vardı anımsamıyorum..taaaa üniversite
yıllarımda okuduğum bir kitaptı..özüm üzerinde denemedim kendi tespitlerim onay sözleri,nitelikli beraberlik ve fiziksel temas..

beni sorma beşinide kapsıyorum ben

Kızlar manolya tamamen silinmiş siteden

neden ki :44:

ama öyle olmaz kiiii test vardı ve en fazla 2 tane çıkıyordu :44:

Çıkacak masraflardan dolayı askıya aldık canım..zora düşmek istemedik ..Bu eve ısındık açıkçası kuzum daha iyi olacak sanki..
Bestcim teşekkür ederim inşallah daha ii olacak..

taşınıyo musunuz canım,eşinin iş teklifi durumu ne oldu??

Allah Allaah ne varmış ki bunda

Yok , ceza günümün yüksek olmasının o sorucukla ilgisi yok

İlk cezam olsa 1 gün yicektim ama bu 4.cezam olduğundan 5 gün yedim.. 5.cezamda 1 hafta süreceklermiş beni :18:
4. müüüüğğğ
ay gülsem mi ağlasam mı kız 4 kere mi aldın ceza maşallah

Allah Allah ne oldu ki :26:

benden bir kere facebooka kendisini eklememi istemişti, belki onunla alakalıdır. şikayet falan almıştır, belki erkektir, belki belki :44: bilemiyoruz. neyse sağlık olsun bakalım, dönerse sorarız :44:

Allah Allaah ne varmış ki bunda

4. müüüüğğğ
ay gülsem mi ağlasam mı kız 4 kere mi aldın ceza maşallah

Bilmiyorum yönetim sıkılaşmış iyice diyolar.. Böyle yorumlar polemiğe yol açabilir ihtimaliyle ban yedim

Bi de nazar değmesin diyo ya Değsin de bi daha dilimi tutayım , ceza almayayım asıl

Allah Allah ne oldu ki :26:

Hiç bilmiyorum

benden bir kere facebooka kendisini eklememi istemişti, belki onunla alakalıdır. şikayet falan almıştır, belki erkektir, belki belki :44: bilemiyoruz. neyse sağlık olsun bakalım, dönerse sorarız :44:

Benden de istemişti..
Bilmiyorum ama çok şaşırdım sessiz sakin biriydi çünkü
Dönemez ki, UI olmuş
Bir de endoplazmik_kedi beni eklemişti, muhabbetim de yoktu.. Ne hikmetse o da UI olmuş :26:

baktım şimdi bende..sıkıldım artık buralara girmek gelmiyor içimden demiş ..sanırım kendi sildirdi..

Buna şaşırmam işte.. Zaten pek konuşmuyordu, içine kapanıkmış reelde de..

sağlık olsun..umarım istediği gibi bir yaşamı olur..

haftasonunuz nasıldı hanımlar??

cumartesi çalıştım ben de her zamanki gibi..öğleden sonra işleri arkadaşlara bıraktım artık, hadi bana eyvallah dedim.
sonra özümle buluştuk..bııızzzz gibiydi:18: o gün öyle bitti derken dün bizimkilerleydik, bir ara dışarı çıktık gezdik ama
c.tesiden daha soğuk bir gündü..:18: genelde dinlenerek geçirdim ama hala çok yorgunum:26:

kızlar çekiliş içinbişe aldınız mı off sabahtan beri o site benm bu site senn hediye bakıyorum hem soviye hem nişanlıma başım döndü

Günaydın kızlar hastaneye gittim geldim sizi betim benzim solmuş şekilde selamlıyorum ne yazık ki İŞ YERİMDEN!!:2::2::2:

ben haftasonumu anlatmıştım, tekrar anlatmayayım özünle vakit geçirdiniz demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…