2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağlık olsun..umarım istediği gibi bir yaşamı olur..:31:

haftasonunuz nasıldı hanımlar??:3:

cumartesi çalıştım ben de her zamanki gibi..öğleden sonra işleri arkadaşlara bıraktım artık, hadi bana eyvallah dedim.:9:
sonra özümle buluştuk..bııızzzz gibiydi:18: o gün öyle bitti derken dün bizimkilerleydik, bir ara dışarı çıktık gezdik ama
c.tesiden daha soğuk bir gündü..:18: genelde dinlenerek geçirdim ama hala çok yorgunum:26:

selams:3::3:ben cumartesi feci yoğun yaşadım..Sabah 11de kuaförde randevum vardı oraya gittim saat 1e kadar ancak aşma işlemi bitti sonra 2deki tiyatroya giittik kankamla.."SİNEK KADAR KOCAM OSUN BAŞIMDA DURSUN" a..Süperdi çok eğlendim çıkışı tuttum kuaförün yolunu ve boyadı sonunda 6.30 gibi eve geçtim biraz annemlerle takılıp tv izleyerek günü sonlandırdım..Pazarda oruç tuttum yine akşam kuzenler ve sevgilileriyle takıldık..Sonra hep beraber yeğenimiz zeynep azranın 1.yaş gününe gittik kutladık 1de döndüm eve..Uykudan ölüyorum ve açım yine:25::25::25::25::25:

sağlık olsun..umarım istediği gibi bir yaşamı olur..:31:

haftasonunuz nasıldı hanımlar??:3:

cumartesi çalıştım ben de her zamanki gibi..öğleden sonra işleri arkadaşlara bıraktım artık, hadi bana eyvallah dedim.:9:
sonra özümle buluştuk..bııızzzz gibiydi:18: o gün öyle bitti derken dün bizimkilerleydik, bir ara dışarı çıktık gezdik ama
c.tesiden daha soğuk bir gündü..:18: genelde dinlenerek geçirdim ama hala çok yorgunum:26:

Hava soğuk olsa da sevginiz içinizi ısıtmıştır :16:

Bizde Cumartesi 13:00 te işten çıkıp evimize gittik, biraz temizlik yaptık.. Akşam üstü görümcemin videosu teslim alınacaktı , nişanı izleriz diye kayınvalidemlere gittik.. Giderken bu havuçlu toplarımdan götürdüm , onların bizde saklama kabı vardı boş götürmek istemedim :8: 23:30 da kalktık, damat bey bizi eve bıraktı..

Bu Pazar hayret eşim bile geç kalktı.. 13:30 da kahvaltı yaptık uzunca, sonra da dinlendik.. Hava soğuk diye dışarıya çıkmadık.. Banlıyken kk dan edindiim bilgilere göre saçıma bi bakım uyguladım.. Eşim saçımı streçledi, çok komiktim :27: 2 saat bekletip yıkadım ve uyuduk şimdi de burdayız işte :6:

çileğim hastalıkla geçirmiş anlaşılan, inşallah kısa zamanda iyileşip yeni evine taşınır..:31:

elif ve kadercim de güzel geçirmiş..:16:

sağolasın kadercim, öyle oluyor gerçekten..çok şükür Rabbime..bütün vuslat yolu gözleyenlere, evlilik hayali kuranlara
Rabbim tez ve hayırlı zamanlarda aynı yastığa baş koymayı nasip etsin..:17:

oluyordu sanırım ya :44: sen bir bak kitaba.
eylülcüm evlilik çook güzel bir şey, bence öne almaya çalışın, yumoşa sarılığ uyumaya bak sen :52:

bizde istiyoruz ama canımcım, bazen şartlar onu gerektiriyor maalesef.:26:
iş durumlarımız sonra yazın bir kısmının ramazan olması vs..en uygun zamanı eylül yapıyor bizim için..
sağlık olsun inşallah güzel geçer o vakte kadar..:29:

şimdide sarılıyorum bazen sıkı sıkı..bakıyorum surat genleşmiş..ne oldu diyorum bilmem hoşuma gidiyor diyor..
:17:

çileğim hastalıkla geçirmiş anlaşılan, inşallah kısa zamanda iyileşip yeni evine taşınır..:31:

sağolasın kadercim, öyle oluyor gerçekten..çok şükür Rabbime..bütün vuslat yolu gözleyenlere, evlilik hayali kuranlara

amin amin aminnnnnnnnnnnnn:1::1:

ohhh yavrum iyileşemedin mi senn:26: geçmiş olsun çileğim..

geçmiş olsun canım yaa :26:

geçmiş olsun kuzum yaaaaaaaaaaaaaa..evde tutmuşunuz hayırlı olsun beybii:29::29::29:

Geçmiş olsun Çilekçim
Benim de gündüz bişeyim yok ama gece öksürüyorum :26:

Kadercim sana da çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun çilek. neyin var anlamadım :44:
Farenjit illeti canım

Hepiniz sağolun var olun bebişlerr..Evet ne yazık ki haftasonum hastalıkla geçti hala da beni mahvetmekte..Cuma günü evimizi tuttuk kaporamızı verdik..ay başında taşınıcaz kısmetse..Bu kez arakatta,3+1,110 m2 kadar bir ev içime sindi kirası da şu anki kiramızdan 100 tl az 650 tl..Taşınma telaşım var şimdi ne yazık kii..

Son düzenleme:
Farenjit illeti canım

Hepiniz sağolun var olun bebişlerr..Evet ne yazık ki haftasonum hastalıkla geçti hala da beni mahvetmekte..Cuma günü evimizi tuttuk kaporamızı verdik..ay başında taşınıcaz kısmetse..Bu kez arakatta,3+1,110 m2 kadar bir ev içime sindi kirası da şu anki kiramızdan 100 tl az 650 tl..Taşınma telaşım var şimdi ne yazık kii..

canım benimm..yakın olaydın bir el atardık..:26:
ne iyi gelirdi sana da hem..inşallah kolaylıkla halledip yeni yuvanıza adım atarsınız..:16:
hayırlı olsun şimdiden, uğurlu olsun, mutluluk dolsunnn:31:

çilekcim faranjit sanırım boğaz yollarıyla ilgili bir problemdi. sen izmirde yaşıyorsun. organik pazarlar falan vardır. organik, bitkisel bulaşık deterjanları kullanmaya ne dersin, en azından araştırsan :26: dün bir yazıda okudum, boğaz yolu hastalıkları genelde bulaşık deterjanlarından geçiyormuş. bugün organik bulaşık deterjanı başlığında okudum, bir kadın kullanıyormuş ve 1,5 yaşındaki kızı nerdeyse hiç hasta olmamış :53: bir araştır derim.

eylülcüm tabi şartları uydurmak lazım, ama ennnnnnnnnnnnn tez zamanda evlenmeye çalışın. uykulu uykulu ağzını burnunu sıkmak daha güzel oluyor :9: insanın gözü bebek gibi görüyor kocayı ya, ne tuhaf :44::44: aşk işte, nelere kadir :9:

Back