kızlar cuma nişanlım geliyo ben hala bişey almadım acilinden fikre ihtyacım var
Kadercim sana da çok geçmiş olsun canım
Farenjit illeti canım
Hepiniz sağolun var olun bebişlerr..Evet ne yazık ki haftasonum hastalıkla geçti hala da beni mahvetmekte..Cuma günü evimizi tuttuk kaporamızı verdik..ay başında taşınıcaz kısmetse..Bu kez arakatta,3+1,110 m2 kadar bir ev içime sindi kirası da şu anki kiramızdan 100 tl az 650 tl..Taşınma telaşım var şimdi ne yazık kii..
çilekcim faranjit sanırım boğaz yollarıyla ilgili bir problemdi. sen izmirde yaşıyorsun. organik pazarlar falan vardır. organik, bitkisel bulaşık deterjanları kullanmaya ne dersin, en azından araştırsan :26: dün bir yazıda okudum, boğaz yolu hastalıkları genelde bulaşık deterjanlarından geçiyormuş. bugün organik bulaşık deterjanı başlığında okudum, bir kadın kullanıyormuş ve 1,5 yaşındaki kızı nerdeyse hiç hasta olmamışbir araştır derim.
eylülcüm tabi şartları uydurmak lazım, ama ennnnnnnnnnnnn tez zamanda evlenmeye çalışın. uykulu uykulu ağzını burnunu sıkmak daha güzel oluyorinsanın gözü bebek gibi görüyor kocayı ya, ne tuhaf :44::44: aşk işte, nelere kadir
kızlar yaşadığım şehrin suyunun sertlik derecesini nasıl öğrenebilirim, bilginiz var mı:44:
kuzu önce cevap verdğin için mucks
ihtiyacı var mı canım öncelikle??
sonra taraftarı olduğu forma olur, kalın bir pijama takımı olur, tek kişilik nevresim olur, çanta seviyorsa çanta olur, ayakkabı olur, güzel bir kazak olur, yine güzel bir atkı takımı olur..ne olur ki başkaa:26:
Teşekkür ederim çilekçim sabah sabah aç karına bir kaşık bal yediminşallah şifa olur
belediyeee??? dsi????
kuzu önce cevap verdğin için mucksgelgelelim ki şu an bir ihtyacı yok geçen gelişte taraftar tiişört aldım kazak aldım pijama aldım..Atkıyıda sevgiliyken örmüştüm ama onun memlket sıcak olduğundan hiç kullanmamıştı şimdi koymuş çantasına burada kullancak başka bişe bulmam lazım ama ne
sana ne oldu kuzu hasta mısın sende:44::44:
sitelerde bulamadım iki yerin dearayıp sorsam, hanımefendi bu soru nerden aklınıza geldi, cevabıyla karşılaşmaktan korkuyorum. bulaşık makinem için lazım desem çok komik bulurlar sanırım :44:
aşk böcükleri sizi..
evet bende seviyorum öyle mıncıklamayı..bir de biz burunlarımızı değdirir öle severiz
bir yandan heyecan bir yandan üzüntü ( evden ayrılma merasimi) böyle karmakarışık oluyorum derin düşününce..:26:
sana ne oldu kuzu hasta mısın sende:44::44:
kader öksürük için bal ve tarçından macun yapıp aç karnına yemeyi denedin mi kuzum??
çileğim sende..[/COLOR]
Bunu düşünmen bile yeter eylülcüm çok çooookk sağollcanım benimm..yakın olaydın bir el atardık..:26:
ne iyi gelirdi sana da hem..inşallah kolaylıkla halledip yeni yuvanıza adım atarsınız..
hayırlı olsun şimdiden, uğurlu olsun, mutluluk dolsunnn
Yaşadığın yerdeki otellere sor hamamlarına randevu ayarla hamam keyfi yapın birlikte..Biz de eşimle planlıyoruz burdaki otellerde çok güzel programlar oluyo fitness spa hamam termal havuz vs. kullanılabiliyo..fıstık gibim hediye :)kızlar cuma nişanlım geliyo ben hala bişey almadım acilinden fikre ihtyacım var
Bunu ilk kez duyuyorum canım bir araştırayımçilekcim faranjit sanırım boğaz yollarıyla ilgili bir problemdi. sen izmirde yaşıyorsun. organik pazarlar falan vardır. organik, bitkisel bulaşık deterjanları kullanmaya ne dersin, en azından araştırsan :26: dün bir yazıda okudum, boğaz yolu hastalıkları genelde bulaşık deterjanlarından geçiyormuş. bugün organik bulaşık deterjanı başlığında okudum, bir kadın kullanıyormuş ve 1,5 yaşındaki kızı nerdeyse hiç hasta olmamışbir araştır derim.
eylülcüm tabi şartları uydurmak lazım, ama ennnnnnnnnnnnn tez zamanda evlenmeye çalışın. uykulu uykulu ağzını burnunu sıkmak daha güzel oluyorinsanın gözü bebek gibi görüyor kocayı ya, ne tuhaf :44::44: aşk işte, nelere kadir
KEsinlikle şifa olur çok yararlı ben de zencefille karıştırıp yedim dün gece
Teşekkür ederim çilekçim sabah sabah aç karına bir kaşık bal yediminşallah şifa olur
aşırı özlemmmmm hissettim oyy oyyyy
aşırı özlemmmmm hissettim oyy oyyyy
ayyy bu güzel olabilir bunu çeşitlendirebilirim maşallahelif bir kutuya bir aspirin, bir yarabandı, bir vicks, bir de maden suyu koy. ve üzerine "sağlıklı yıllar ..." yaz
Farkında değilim haftasonu ne olmuşsa olmuş
Dün gece öksürdüm uyurken, gündüzleri bişey yok
Onu bilmiyordum eylül, bal karabiber ve zencefil yapıyorum ben normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?