nasıl yaptın peki? bu arada hoşgeldin Kader, kknın dile biber sürme yöntemi uzaklaştırmak sanırım :44:
Eki Görüntüle 585339
HAVUÇLU TOPLAR
1 kg havuç
1 bardak toz şeker
1/2 su bardağı ceviz
1 paket pötibör bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
50 gr margarin
Hindistan cevizi
Rendelenmiş havuçlar ile to şekeri bir tavada suyunu çekene kadar pişirelim.. Biraz ılıdıktan sonra çekilmiş bisküvi, ceviz, margarin ve tarçın ile karıştırıp yoğuralım.. Ceviz büyüklüğünde toplar alıp elimizi ıslatarak tuvarlayalım.. Hindistan cevizine bulayalım, afiyetle yiyelim
günaydın ilkaycım, kadercim,krizsavarcım,souvvenırcım...ve bütün dostlarımmm
hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum size, en kolayından..
kadercim ayrıca hoşgeldin, ellerine sağlıkçok güzel görünüyorlar..
nerelerdeydin diye sormuyorum, düştüm mapus damlarına demişsin zaten..öğüt veren çok olmasın
Hoş buldum sağ ol, evet maalesef öyle
Yok , ceza günümün yüksek olmasının o sorucukla ilgisi yok
İlk cezam olsa 1 gün yicektim ama bu 4.cezam olduğundan 5 gün yedim.. 5.cezamda 1 hafta süreceklermiş beni :18:
Eveeet , havuçlu
ben de iyiyim canım çok sağololdukça mutlu değilim de iyiyim şükürler olsun canım, bir de bugün deterjan siparişlerim geliyor, heyecan bastı, onun mutluluğu bakalım daha az kimyasallı yaşam nasıl olacak haftasonum da iyiydi, bol bol monopoly oynadık
sizler neler yaptınız arkadaşlar? bircan hala yok ortalarda, hayal kırıklığı yaşamaya başlamalıyım sanırım :44:
Hoş buldum , teşekkür ederim
Sana da hayırlı ve güzel haftalar
Evet 'düştüm mağus damlarına öğüt veren çok olur'
toz şeker çokmuş içinde ya :44: azaltsak olur mu acep :44: zaten havuç şekerli..
eylül, seni portakal kabuğu canavarı ilan ediyorum, yakında portakal yerken seni hatırlıcamgeçen çaya koyuyordun şimdi de cezeryeye ağzının tadını biliyorsun benim de en sevdiğim kış meyvesidir.
hadi yaa sürekli artıyor demek, bu konularda bilgim yok senden öğreniyorum
eline sağlık canım, nasıl yapılıyor bu
okudum neden olduğunu da konuyu tam bilmemekle birlikte polemikleri önlemek adına sanırım daha sıkı artık
ceza uygulaması..ama gördüğüm kadarıyla güzel olan gelip katılabiliyorsun sohbetimize tek taraflı
inşallah tekrarı olmaz kadercim.özlemişiz seni..
sağlık olsun artık kadercim..bundan sonra olmasın artık ki sen çok seviyeli yazıyorsun
ama işte arada konun akıbeti alıyor başka yere götürüyor..
aralığın bitmesine günler kaldı bu arada, yeni yıl geliyor..:18:
günayyyyyyyyydın herkese masılsınız kuzular...Kader hoşgeldin aramıza yeniden
öyle demeyin yahuuu.yeni yıl benim için zamdan daha önemli şeyler içeriyor..
bir kere 2 ay kalmış neredeyse olayların ciddileşmesine..sonra daha var ama düğün falan...oooo nasıl olcek bilmem:18:
şu kitap sevginin beş dili mi krizcim.çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap..
hoşgeldin elif, kitabı okudun mu
öyle demeyin yahuuu.yeni yıl benim için zamdan daha önemli şeyler içeriyor..
bir kere 2 ay kalmış neredeyse olayların ciddileşmesine..sonra daha var ama düğün falan...oooo nasıl olcek bilmem:18:
şu kitap sevginin beş dili mi krizcim.çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap..
Senden ayrılalı 5 gün oldu, 5 koca gün..
Ne kadar boşluğa düştüm bilemezsin, hiç bir şey yapmak gelmedi içimden..
Hava da buz gibiydi, yataktan çıkmak istemedim ama iş sebebiyle kalkmaya mecburdum..
Tabi senin yokluğun kadar üşütmedi dışarıdaki hava beni..
Yemeden içmeden kesildim zorla birkaç bir şey yedirmeye çalıştılar bana..
Yaşamam için yemem lazımmış..
En sevdiğim şeylerden yaptılar.. Ama ben yesem bile o eski tadı alamıyordum ki..
Şimdi barıştık seninle ama eskisi gibi olur muyuz? Bilmiyorum..
Çünkü bu 5 günlük süre de seni aldattım
Ben böyle biri değildim nasıl yaptım bilmiyorum, asla aldatmam diyenlerdendim oysa ki.. Kınama, senin de başına gelebilir..
Seni seviyorumdiyeceğim inanmayacaksın, seviyorsan neden aldattın diyeceksin biliyorum.
Boşluktaydım işte ! Gönlüme de söz geçiremedim
Hem beni cezalandırmana dayanamadım.. Belki bende seni cezalandırmak istedim bilemiyorum..
Gittim seni başka forumlarla aldattım kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?