2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

nasıl yaptın peki? bu arada hoşgeldin Kader, kknın dile biber sürme yöntemi uzaklaştırmak sanırım :44:

Hoş buldum sağ ol, evet maalesef öyle :17:

Eki Görüntüle 585339

HAVUÇLU TOPLAR

1 kg havuç
1 bardak toz şeker
1/2 su bardağı ceviz
1 paket pötibör bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
50 gr margarin
Hindistan cevizi

Rendelenmiş havuçlar ile to şekeri bir tavada suyunu çekene kadar pişirelim.. Biraz ılıdıktan sonra çekilmiş bisküvi, ceviz, margarin ve tarçın ile karıştırıp yoğuralım.. Ceviz büyüklüğünde toplar alıp elimizi ıslatarak tuvarlayalım.. Hindistan cevizine bulayalım, afiyetle yiyelim :56:

günaydın ilkaycım, kadercim,krizsavarcım,souvvenırcım...ve bütün dostlarımmm:16:

hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum size, en kolayından..:31:

kadercim ayrıca hoşgeldin, ellerine sağlık:56: çok güzel görünüyorlar..:34:
nerelerdeydin diye sormuyorum, düştüm mapus damlarına demişsin zaten..öğüt veren çok olmasın:27:

Hoş buldum , teşekkür ederim :16:
Sana da hayırlı ve güzel haftalar
Evet 'düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur:24:' :27:

Son düzenleme:

Yok , ceza günümün yüksek olmasının o sorucukla ilgisi yok :9:

İlk cezam olsa 1 gün yicektim ama bu 4.cezam olduğundan 5 gün yedim.. 5.cezamda 1 hafta süreceklermiş beni :18:

hadi yaa sürekli artıyor demek, bu konularda bilgim yok senden öğreniyorum :9:

Eveeet , havuçlu :8:

eline sağlık canım, nasıl yapılıyor bu :31:

ben de iyiyim canım çok sağol :16: oldukça mutlu değilim de iyiyim şükürler olsun canım, bir de bugün deterjan siparişlerim geliyor, heyecan bastı, onun mutluluğu:9: bakalım daha az kimyasallı yaşam nasıl olacak :31: haftasonum da iyiydi, bol bol monopoly oynadık :9:
sizler neler yaptınız arkadaşlar? bircan hala yok ortalarda, hayal kırıklığı yaşamaya başlamalıyım sanırım :44:

hayırlı olsun şimdiden deterjanların :31: ben cumartesi burdaydım, 3'ten sonra çıktım, cumartesi akşamı evdeydik, ben keçelerden ayraç yaptım arkadaşımın bebeğinin 1. yaş günü vardı pazar günü onun için gelen misafirlerine hediye amaçlı :16: pazar günüde kahvaltının ardından saat 1'den 3'e kadar bir seminere katıldım .. sonrada arkadaşıma geçtim yardım etmek için .. şeker hamuruyla çok tatlı kurabişler yaptık :16: akşamda ordaydık dolayısıyla .. ve şimdi yine işteyim :27:
bircan belki uzun tatilinden dolayı işleri birikmiştir ve o yüzden buraya gelemiyor olabilir canım :31:

Hoş buldum , teşekkür ederim :16:
Sana da hayırlı ve güzel haftalar
Evet 'düştüm mağus damlarına öğüt veren çok olur:24:' :27:

okudum neden olduğunu da konuyu tam bilmemekle birlikte polemikleri önlemek adına sanırım daha sıkı artık
ceza uygulaması..ama gördüğüm kadarıyla güzel olan gelip katılabiliyorsun sohbetimize tek taraflı:34:

inşallah tekrarı olmaz kadercim.özlemişiz seni..:17:

eylül, seni portakal kabuğu canavarı ilan ediyorum, yakında portakal yerken seni hatırlıcam :9: geçen çaya koyuyordun şimdi de cezeryeye :31: ağzının tadını biliyorsun :21: benim de en sevdiğim kış meyvesidir.

eylül, seni portakal kabuğu canavarı ilan ediyorum, yakında portakal yerken seni hatırlıcam :9: geçen çaya koyuyordun şimdi de cezeryeye :31: ağzının tadını biliyorsun :21: benim de en sevdiğim kış meyvesidir.

portakalın kokusu çok hoş ama..:17: ve cezerye de muhteşem oluyor..kekin içinde de çok severim portakalı..:9:

teyzem, biz küçükken portakallı kurabiyeler yapardı..halşa tadı damağımda..soramıyorum artık nasıl yapıyorsun diye:50: (kaza geçiren teyzem) ama kendim bir tarif yapacağım:34:

hadi yaa sürekli artıyor demek, bu konularda bilgim yok senden öğreniyorum :9:

eline sağlık canım, nasıl yapılıyor bu :31:

Bende yaşaya yaşaya öğrendim :27:

Şöyle :
HAVUÇLU TOPLAR

1 kg havuç
1 bardak toz şeker
1/2 su bardağı ceviz
1 paket pötibör bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
50 gr margarin
Hindistan cevizi

Rendelenmiş havuçlar ile to şekeri bir tavada suyunu çekene kadar pişirelim.. Biraz ılıdıktan sonra çekilmiş bisküvi, ceviz, margarin ve tarçın ile karıştırıp yoğuralım.. Ceviz büyüklüğünde toplar alıp elimizi ıslatarak tuvarlayalım.. Hindistan cevizine bulayalım, afiyetle yiyelim

okudum neden olduğunu da konuyu tam bilmemekle birlikte polemikleri önlemek adına sanırım daha sıkı artık
ceza uygulaması..ama gördüğüm kadarıyla güzel olan gelip katılabiliyorsun sohbetimize tek taraflı:34:

inşallah tekrarı olmaz kadercim.özlemişiz seni..:17:

Evet Eylülcüm hemde ne sıkı..
Ağzımı açmamla gümlemem bir oldu :27:

Sevgilimle herşeyi yaşadık, beni ortada bıraktı üstelik imamdı yazmışlardı
Bende dedim ki 'imam, nikahınızı kıydı mı bari :23:'
Anında siteye erişemez oldum:63:
Konu sahibi bile yoktu yani, polemik ya da benzeri şey henüz söz konusu değildi :17:

Son düzenleme:
sağlık olsun artık kadercim..bundan sonra olmasın artık ki sen çok seviyeli yazıyorsun
ama işte arada konun akıbeti alıyor başka yere götürüyor..:31:

aralığın bitmesine günler kaldı bu arada, yeni yıl geliyor..:18:

sağlık olsun artık kadercim..bundan sonra olmasın artık ki sen çok seviyeli yazıyorsun
ama işte arada konun akıbeti alıyor başka yere götürüyor..:31:

aralığın bitmesine günler kaldı bu arada, yeni yıl geliyor..:18:

Mune hanım da inşallah bi daha olmaz dedi ama bakalım :17:

Evet, ben yeni yıl filan kutlamadığım için tek ilgi alanım zam mevzusu :27:

öyle demeyin yahuuu.yeni yıl benim için zamdan daha önemli şeyler içeriyor..:27:
bir kere 2 ay kalmış neredeyse olayların ciddileşmesine..sonra daha var ama düğün falan...oooo nasıl olcek bilmem:18:

şu kitap sevginin beş dili mi krizcim.:31: çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap..

günayyyyyyyyydın herkese masılsınız kuzular.:16::16::16:..Kader hoşgeldin aramıza yeniden:29::29:

Hoş buldum Elifcim teşekkür ederim , sende hoş geldin :3:

öyle demeyin yahuuu.yeni yıl benim için zamdan daha önemli şeyler içeriyor..:27:
bir kere 2 ay kalmış neredeyse olayların ciddileşmesine..sonra daha var ama düğün falan...oooo nasıl olcek bilmem:18:

şu kitap sevginin beş dili mi krizcim.:31: çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap..

Senin için farklı tabi :16: Ben onları 2011 de düşünüyordum :8: Hayırlısı olsun inşallah senin içinde :16:

evet canım senin sevgi dilin ne çıktı :31: ve ömrününki?

Cezam bitince de gelir gelmez itirafnamemi yayınladım..

Senden ayrılalı 5 gün oldu, 5 koca gün..
Ne kadar boşluğa düştüm bilemezsin, hiç bir şey yapmak gelmedi içimden..
Hava da buz gibiydi, yataktan çıkmak istemedim ama iş sebebiyle kalkmaya mecburdum..
Tabi senin yokluğun kadar üşütmedi dışarıdaki hava beni..

Yemeden içmeden kesildim zorla birkaç bir şey yedirmeye çalıştılar bana..
Yaşamam için yemem lazımmış..
En sevdiğim şeylerden yaptılar.. Ama ben yesem bile o eski tadı alamıyordum ki..

Şimdi barıştık seninle ama eskisi gibi olur muyuz? Bilmiyorum..
Çünkü bu 5 günlük süre de seni aldattım :17:
Ben böyle biri değildim nasıl yaptım bilmiyorum, asla aldatmam diyenlerdendim oysa ki.. Kınama, senin de başına gelebilir..
Seni seviyorum :16: diyeceğim inanmayacaksın, seviyorsan neden aldattın diyeceksin biliyorum.
Boşluktaydım işte ! Gönlüme de söz geçiremedim
Hem beni cezalandırmana dayanamadım.. Belki bende seni cezalandırmak istedim bilemiyorum..

Gittim seni başka forumlarla aldattım kk :63:

Back