2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

çilek, benim taşınırken kaybettiğim eşyalarım var ya :44: nasıl oluyor anlamadım aynı poşete koyduğum şeyler var, ama çerçevem yok mesela :44: sen dikkat et tatlım

Ayyy kaybolmasınn çok üzülürümm..kıralacakları babamın arabayla taşıyayım bari..
Kader hoşgeldin beybi

yok bekarım teşekkürler kış geldi grip başladı tanıştığıma memnun oldum ben cumartesi evdeyim

Günaydın İlkay hoşgeldin :79:

Ben sordum anlatmam da bi sakınca yokmuş

Şimcik olay şöyle oldu..

- Sevgilimle herşeyi yaşadık ama beni ortada bıraktı, üstelik o imamdı diyen bi konu sahibesi vardı

Bende :

- İmam, nikahınızı kıydı mı bari dedim

Anında gümledim

ilahi sen

günaydın canım, ben iyiyim sen nasılsın? oldukça mutlu görünüyorsun

ben de iyiyim canım çok sağol oldukça mutlu değilim de iyiyim şükürler olsun canım, bir de bugün deterjan siparişlerim geliyor, heyecan bastı, onun mutluluğu bakalım daha az kimyasallı yaşam nasıl olacak haftasonum da iyiydi, bol bol monopoly oynadık
sizler neler yaptınız arkadaşlar? bircan hala yok ortalarda, hayal kırıklığı yaşamaya başlamalıyım sanırım :44:

günaydın ilkaycım, kadercim,krizsavarcım,souvvenırcım...ve bütün dostlarımmm

hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum size, en kolayından..

kadercim ayrıca hoşgeldin, ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar..
nerelerdeydin diye sormuyorum, düştüm mapus damlarına demişsin zaten..öğüt veren çok olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…