2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sınav sebebiyle mi yalan oldu canım :26: istanbula haftaya gitmen daha iyi bence kar yağışından dolayı sıkıntı yaşarsın

Bir özel ders vardı kadınla konuşmuştuk cumartesi için ondan gitmedim ama o da haftaiçine ertelendi,ya zaten öle olcakmış iyiki gitmemişim köprü geçmek zorunda kalıcaktım , metrobüste sorunluydu haberlerde izledim.

olsun iyi olmuş canım bence .. sınavın zor bir sınav mı? ne güzel yaa bende yüksek yapmak isterdim

olsun iyi olmuş canım bence .. sınavın zor bir sınav mı? ne güzel yaa bende yüksek yapmak isterdim

Sınavım çokda zor değil dersleri iyi takip ettim abuk subuk yerden de sormuyor hoca, dersin adı kuantum fiziği duymuşsundur mutlaka biraz zor bir ders ama ben seviyorum . Sende yap canım başvur

Sınavım çokda zor değil dersleri iyi takip ettim abuk subuk yerden de sormuyor hoca, dersin adı kuantum fiziği duymuşsundur mutlaka biraz zor bir ders ama ben seviyorum . Sende yap canım başvur

evet biliyorum kuantum fiziğini tatlım, sen hangi alandan yüksek yapıyorsun?
bulunduğu şehirde benim bölümüm yok canım ya .. o yüzden yüksek lisansı da yok

evet biliyorum kuantum fiziğini tatlım, sen hangi alandan yüksek yapıyorsun?
bulunduğu şehirde benim bölümüm yok canım ya .. o yüzden yüksek lisansı da yok

şuan genel bir kaç ders alıyorum ama tezi Yüksek enerji ve plazma fiziği (diğer adı parçacık fiziği) dalından yazacağım inşallah bakalım
Anladım keşke olsaymış :26::26::26:

nasılsın neler yaparsın, kendini tanıtır mısın? tanışmamıştık değil mi daha önce :44:

teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız yok daha önce tanışmadık evdeyim şuan griple cebelleşiyorum 23 yaşındayım lise mezunuyum ismim tuğba kuşadasındayım gözlükçüde çalışıyorum

evlimisin :26: geçmiş olsun canım .. bende ilkay, denizlide yaşıyorum, çalışıyorum, evime, işime, eşime, kendime, aileme zaman ayırmaya çalışan ama haftanın 6 günü çalıştığı için özellikle cumartesi günlerini depresif bir halde geçiren bir hatunum

sen herşeye yetişirsin kuzum merak etme depresif olma hiçde bile yarın tatil onu düşün tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…