2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

öyle demeyin yahuuu.yeni yıl benim için zamdan daha önemli şeyler içeriyor..:27:
bir kere 2 ay kalmış neredeyse olayların ciddileşmesine..sonra daha var ama düğün falan...oooo nasıl olcek bilmem:18:

şu kitap sevginin beş dili mi krizcim.:31: çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap..
[/QUOTE

sana katılıyorum eylülcüm..Bizim için çok değerli aç tokun halinden ne anlar misali evliler bizim halimizden ne anlar onların tuzu kuru tabe:27::27::27::27::27:

evet canım senin sevgi dilin ne çıktı :31: ve ömrününki?

aslında bana hepsi uyuyor..:9::9: kitabın sonunda test mi vardı anımsamıyorum..taaaa üniversite
yıllarımda okuduğum bir kitaptı..özüm üzerinde denemedim :23: kendi tespitlerim onay sözleri,nitelikli beraberlik ve fiziksel temas..

beni sorma beşinide kapsıyorum ben:1:

Kızlar manolya tamamen silinmiş siteden :53:

neden ki :44:

aslında bana hepsi uyuyor..:9::9: kitabın sonunda test mi vardı anımsamıyorum..taaaa üniversite
yıllarımda okuduğum bir kitaptı..özüm üzerinde denemedim :23: kendi tespitlerim onay sözleri,nitelikli beraberlik ve fiziksel temas..

beni sorma beşinide kapsıyorum ben:1:

ama öyle olmaz kiiii :50: test vardı ve en fazla 2 tane çıkıyordu :44:

Çıkacak masraflardan dolayı askıya aldık canım..zora düşmek istemedik ..Bu eve ısındık açıkçası kuzum daha iyi olacak sanki..
Bestcim teşekkür ederim inşallah daha ii olacak..

taşınıyo musunuz canım,eşinin iş teklifi durumu ne oldu??

Günaydın İlkay hoşgeldin :79:

Ben sordum anlatmam da bi sakınca yokmuş :1:

Şimcik olay şöyle oldu..

- Sevgilimle herşeyi yaşadık ama beni ortada bıraktı, üstelik o imamdı diyen bi konu sahibesi vardı

Bende :

- İmam, nikahınızı kıydı mı bari :23: dedim

Anında gümledim :27:

:1: Allah Allaah ne varmış ki bunda :53:

Yok , ceza günümün yüksek olmasının o sorucukla ilgisi yok :9:

İlk cezam olsa 1 gün yicektim ama bu 4.cezam olduğundan 5 gün yedim.. 5.cezamda 1 hafta süreceklermiş beni :18:
4. müüüüğğğ :53::53:
ay gülsem mi ağlasam mı :1: kız 4 kere mi aldın ceza :27::27: maşallah :nazar::27:

Bilmem, listemde olduğundan baktım gri.. Sonra bi baktım UI olmuş :53:

Kolay kolay üye silinmiyor bildiğim kadarıyla ( ikinci üyelik veya reklam tarzı üyelik değilse ), ceza veriliyor normal şartlarda birkaç gün..

Allah Allah ne oldu ki :26:

Kolay kolay üye silinmiyor bildiğim kadarıyla ( ikinci üyelik veya reklam tarzı üyelik değilse ), ceza veriliyor normal şartlarda birkaç gün..

benden bir kere facebooka kendisini eklememi istemişti, belki onunla alakalıdır. şikayet falan almıştır, belki erkektir, belki belki :44: bilemiyoruz. neyse sağlık olsun bakalım, dönerse sorarız :44:

:1: Allah Allaah ne varmış ki bunda :53:

4. müüüüğğğ :53::53:
ay gülsem mi ağlasam mı :1: kız 4 kere mi aldın ceza :27::27: maşallah :nazar::27:

Bilmiyorum yönetim sıkılaşmış iyice diyolar.. Böyle yorumlar polemiğe yol açabilir ihtimaliyle ban yedim :19:

Bi de nazar değmesin diyo ya :27: Değsin de bi daha dilimi tutayım , ceza almayayım asıl :17:

Allah Allah ne oldu ki :26:

Hiç bilmiyorum :53:

benden bir kere facebooka kendisini eklememi istemişti, belki onunla alakalıdır. şikayet falan almıştır, belki erkektir, belki belki :44: bilemiyoruz. neyse sağlık olsun bakalım, dönerse sorarız :44:

Benden de istemişti..
Bilmiyorum ama çok şaşırdım sessiz sakin biriydi çünkü
Dönemez ki, UI olmuş
Bir de endoplazmik_kedi beni eklemişti, muhabbetim de yoktu.. Ne hikmetse o da UI olmuş :26:

baktım şimdi bende..sıkıldım artık buralara girmek gelmiyor içimden demiş ..sanırım kendi sildirdi..

Buna şaşırmam işte.. Zaten pek konuşmuyordu, içine kapanıkmış reelde de..

sağlık olsun..umarım istediği gibi bir yaşamı olur..:31:

haftasonunuz nasıldı hanımlar??:3:

cumartesi çalıştım ben de her zamanki gibi..öğleden sonra işleri arkadaşlara bıraktım artık, hadi bana eyvallah dedim.:9:
sonra özümle buluştuk..bııızzzz gibiydi:18: o gün öyle bitti derken dün bizimkilerleydik, bir ara dışarı çıktık gezdik ama
c.tesiden daha soğuk bir gündü..:18: genelde dinlenerek geçirdim ama hala çok yorgunum:26:

kızlar çekiliş içinbişe aldınız mı off sabahtan beri o site benm bu site senn hediye bakıyorum hem soviye hem nişanlıma başım döndü:61::61:

Günaydın kızlar hastaneye gittim geldim sizi betim benzim solmuş şekilde selamlıyorum ne yazık ki İŞ YERİMDEN!!:2::2::2:

sağlık olsun..umarım istediği gibi bir yaşamı olur..:31:

haftasonunuz nasıldı hanımlar??:3:

cumartesi çalıştım ben de her zamanki gibi..öğleden sonra işleri arkadaşlara bıraktım artık, hadi bana eyvallah dedim.:9:
sonra özümle buluştuk..bııızzzz gibiydi:18: o gün öyle bitti derken dün bizimkilerleydik, bir ara dışarı çıktık gezdik ama
c.tesiden daha soğuk bir gündü..:18: genelde dinlenerek geçirdim ama hala çok yorgunum:26:

ben haftasonumu anlatmıştım, tekrar anlatmayayım :9: özünle vakit geçirdiniz demek :16:

Back