2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

çilek, benim taşınırken kaybettiğim eşyalarım var ya :44: nasıl oluyor anlamadım aynı poşete koyduğum şeyler var, ama çerçevem yok mesela :44: sen dikkat et tatlım :31:

Ayyy kaybolmasınn çok üzülürümm..kıralacakları babamın arabayla taşıyayım bari..
Kader hoşgeldin beybi

evlimisin :26: geçmiş olsun canım .. bende ilkay, denizlide yaşıyorum, çalışıyorum, evime, işime, eşime, kendime, aileme zaman ayırmaya çalışan ama haftanın 6 günü çalıştığı için özellikle cumartesi günlerini depresif bir halde geçiren bir hatunum :9:

yok bekarım teşekkürler kış geldi grip başladı tanıştığıma memnun oldum ben cumartesi evdeyim

Günaydın İlkay hoşgeldin :79:

Ben sordum anlatmam da bi sakınca yokmuş :1:

Şimcik olay şöyle oldu..

- Sevgilimle herşeyi yaşadık ama beni ortada bıraktı, üstelik o imamdı diyen bi konu sahibesi vardı

Bende :

- İmam, nikahınızı kıydı mı bari :23: dedim

Anında gümledim :27:

Günaydın İlkay hoşgeldin :79:

Ben sordum anlatmam da bi sakınca yokmuş :1:

Şimcik olay şöyle oldu..

- Sevgilimle herşeyi yaşadık ama beni ortada bıraktı, üstelik o imamdı diyen bi konu sahibesi vardı

Bende :

- İmam, nikahınızı kıydı mı bari :23: dedim

Anında gümledim :27:

ilahi sen :9::9::9::9::9:

$2012-12-21 21.48.04.jpg

Banlıyken yaptığım mamalarımdan paylaşayım :56:

günaydın canım, ben iyiyim sen nasılsın? oldukça mutlu görünüyorsun :nazar:

ben de iyiyim canım çok sağol :16: oldukça mutlu değilim de iyiyim şükürler olsun canım, bir de bugün deterjan siparişlerim geliyor, heyecan bastı, onun mutluluğu:9: bakalım daha az kimyasallı yaşam nasıl olacak :31: haftasonum da iyiydi, bol bol monopoly oynadık :9:
sizler neler yaptınız arkadaşlar? bircan hala yok ortalarda, hayal kırıklığı yaşamaya başlamalıyım sanırım :44:

günaydın ilkaycım, kadercim,krizsavarcım,souvvenırcım...ve bütün dostlarımmm:16:

hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum size, en kolayından..:31:

kadercim ayrıca hoşgeldin, ellerine sağlık:56: çok güzel görünüyorlar..:34:
nerelerdeydin diye sormuyorum, düştüm mapus damlarına demişsin zaten..öğüt veren çok olmasın:27:

Back