hay maşallah bu kısa günler tam vakti bitirmennbenim bir ayı geçkin kaza borcum var
ataletli krizsavar
peki canım sen nasıl diyorsan öyledir,kusuruma bakma lütfen.ben yine tam olarak anlatmak istediğimi anlatamadım ama sorun değil.canını sıkmak istemem daha ilk günlerden de beni yanlış tanımanı istemem.
ilkay sen sevginin beş dili'ni okudun mu? onda da aynı olabiliriz: benimki tabi ki kaliteli zamaneşiminki de tabi ki dokunmak
ben pek hoşlanmıyorum kv'nin muhabbetinden ama yinede her cuma ararım aramadığım da o arayıp neden aramadın der .. bende "öyle yoğundum ki" derim
hoşbuldum tatlım .. her an değişen duygu durumu içindeyim .. sanırım iş hayatından sıkıldımsende de bazen oluyor mu :26:
benimki neden aramadın demez, ama acıyorum bazen, arayayım diyorum. o arıyor çoğu zaman, çok ayıp bana
benim de sıkıldığım zamanlar oluyor tabi ki, uzmanlaşmamış olmanın verdiği sıkıntılar. eve gidip söyleniyorum, eşim de şükret şu an çok rahat bir yerdesin diyor.söylenip söylenip, sonrasında tamam deyip boşveriyorum ne yapayım :44: iş hayatının sonrasında evde işim devam etmesine de söyleniyorum, "saat 19.30 oldu ve ben yeni oturdum; ama hala bir sürü ev işi beni bekliyor" diyorum haftada en az üç güneşim kendini suçlu hissediyor arkasından mesela... iş hayatı gıcık ya, pek sevmiyorum
yok bazen kendimiz yetersiz hissediyorum .. mesleğimle ilgili zaten bu duyguyu yaşıyorum ama artık ne evime yetebiliyorum ne de kendime .. hobilerimle ilgilenemiyorum .. kimseye ev ziyaretine gidemiyorum (gündüzleri) .. 6 gün geç saatlere kadar çalışmak beni bu duygulara taşıyan sebep sanırım :26:
hay maşallah bu kısa günler tam vakti bitirmenn
bnce ikimizde birbirimizi gayet ii anladık aynı fikrin farklı tarzlarda yansıması..Bir mevzuya yorum yaptın diye yanlış tanımamki...gel kız şöyle
Benim duygularımı dile getirmişsiniz kızlar...
Bende zorlanıyorum artık çalışırken, hele ki bu kadar kısa zamanda...
Yoruluyorum, Krizsavar'ın dediği gibi söyleniyorum bir ton... Eşime de üzülüyorum bazen, sağolsun her şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Ama bazen öyle anlar geliyor ki sanki psikolojim çöküyor ve çok mutsuz hissediyorum kendimi... Toparlanıyorum yine ama, böyle nereye kadar gidecek bakalım... Hayırlısı Allah'tan...
Diğer yandan da oturduğum yerden kimse bana maaşım kadar para vermiyor, emeklilik primlerimi ödemiyor.
Bunları düşünerek kendimi avutuyorum...
okumadımhemen araştırıyorum
bak canım, gary chapman, evlilik ve cinsel konularda uzmanbiz nişanlanmadan önce bakmıştık, okumuştuk, eşim getirmişti. hakikaten doğru. ben kesinlikle kaliteli zamancıyım. eşiminki de doğru bence. eve tv almadık, o kadar mutluyum, adam hep benimle ilgileniyor bir de çok dergi okuyor, ama bırak deyince bırakıyor. çocuk gibi ilgi istiyoruz kaliteli zamancılar bakalım sne ne çıkacaksın hizmet, hediye, dokunma, kaliteli zaman, söyleme. beş dil vardı. herkes sevildiğini farklı hissediyor teze göre
bu bir kitap mı test mi anlamadım nişanlım gelince testse yapalım kitapsa alıp ona hediye edimm
kitap canım. hatırlaıdğım kadarıyla içinde sevgi dilinden doğan problemler çözüm yolları var, adamın kendi uygulamaları. her sevgi dilinin açıklaması var ve en sonda da sevgi dilini anlamak için bir test
altın düşüşe geçmiş, paramız olsa da alsak, köşeye atsak
kızlaaar aklıma geldi, sizlere bir şey dicektim. haftanın bir gününü kayınvalideyi arama günü ilan edelim lüüüüütfen
Günaydın kızlarr,,çookk hastayım
Günaydın kızlarr,,çookk hastayım
Günaydın Çilekçim sanada , çokgeçmiş olsun nen var kuzum
Sanada günaydın İLkaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?