2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Dün dinlenemedim canım ev tuttuk dün ay başında taşınmaya başlayacağız..gece de iğne vuruldum baya kötüyüm hiç halim yok canım..

aa tuttunuz mu? nasıl bir ev bu sefer ki canım? keşke izin alsaydın bugün işlerinden tatlım ya dinlenmeden geçmiyor :50:

aa tuttunuz mu? nasıl bir ev bu sefer ki canım? keşke izin alsaydın bugün işlerinden tatlım ya dinlenmeden geçmiyor :50:

110 m2 bir ev tuttk canım 3+1 ..650 tl..valla taşınırken izin alıcam canım o yüzden istemeyeyim dedim ama gözlerim kayıyo resmen..Sen nasılsın??

110 m2 bir ev tuttk canım 3+1 ..650 tl..valla taşınırken izin alıcam canım o yüzden istemeyeyim dedim ama gözlerim kayıyo resmen..Sen nasılsın??

hmm eşin iş değişikliği yapacaktı, sanırım gitmemeye karar verdiniz canım :26: hayırlı olur yeni eviniz inşallah kuzum .. ben iyiyim işte .. bir cumartesi gününü daha burda geçiriyor bulunmaktayım :95::95::95::95:

hmm eşin iş değişikliği yapacaktı, sanırım gitmemeye karar verdiniz canım :26: hayırlı olur yeni eviniz inşallah kuzum .. ben iyiyim işte .. bir cumartesi gününü daha burda geçiriyor bulunmaktayım :95::95::95::95:

Hayırlı olsun canım inşallah dahada huzurlu mutlu olursunuz bu evinizde :16::16::16:

Çıkacak masraflardan dolayı askıya aldık canım..zora düşmek istemedik ..Bu eve ısındık açıkçası kuzum daha iyi olacak sanki..
Bestcim teşekkür ederim inşallah daha ii olacak..

eşim bugün erken uyandırdı, uyku düzeni oluşturmaya çalışıyoruz ben çok uyuyorum buraya geldim geleli :18::18::18:

bende çalışmadan önce yani yaz tatillerinde öyleydim .. geç saatlere kadar uyur sonrada geç saatlere kadar uykum gelmez otururdum :26: iyi yapmışsınız canım .. erken kalkarsan gecede uyku sorunu çekmezsin .. hem günün daha bereketli olur .. bütün işlerini halledersin :31:

bende çalışmadan önce yani yaz tatillerinde öyleydim .. geç saatlere kadar uyur sonrada geç saatlere kadar uykum gelmez otururdum :26: iyi yapmışsınız canım .. erken kalkarsan gecede uyku sorunu çekmezsin .. hem günün daha bereketli olur .. bütün işlerini halledersin :31:

bir tek okulun olduğu günler erken kalkıyorum, ya akşamda erken yatıyorum uykum geliyor ama sabah kalkmak bilmiyorum, belki aldığım migren ilacıylada alakalı ama bakalım birde böyle deneyelim:26::26:

bir tek okulun olduğu günler erken kalkıyorum, ya akşamda erken yatıyorum uykum geliyor ama sabah kalkmak bilmiyorum, belki aldığım migren ilacıylada alakalı ama bakalım birde böyle deneyelim:26::26:

ilacında etkisi olabilir canım :31: bu düzene alışırsın inşallah :31:

çilek, benim taşınırken kaybettiğim eşyalarım var ya :44: nasıl oluyor anlamadım aynı poşete koyduğum şeyler var, ama çerçevem yok mesela :44: sen dikkat et tatlım :31:

inşallah sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor hayat?

idare ediyorum işte .. bu hafta iki gün üst üste misafir ağırladım .. toplamda 27 kişi oluyor :27: dün eve gittiğimde süpürdüm ortalığı ve sonunda dinlenmeye vaktim oldu :31: yarın arkadaşımın bebeğinin doğum günü var 1. yaş günü, akşamda onun için birşeyler yapacağım :31:

idare ediyorum işte .. bu hafta iki gün üst üste misafir ağırladım .. toplamda 27 kişi oluyor :27: dün eve gittiğimde süpürdüm ortalığı ve sonunda dinlenmeye vaktim oldu :31: yarın arkadaşımın bebeğinin doğum günü var 1. yaş günü, akşamda onun için birşeyler yapacağım :31:

geçen bahsediyodun 16 kişi diye maşallah :9::9::9:misafir yorucu oluyor maalesef anlayabiliyorum seni, neyseki dinlenmişsin akşam daha rahat yaparsın

evet ertesi günde 11 kişi misafir vardı, atlattık çok şükür :1: sen neler yapıyorsun :31:

Haftada bir banada geliyor misafir alıştım artık ben :9::9::9:
Okula gidip geliyorum , çarşamba bir sınavım var ona çalışacağım, istanbula gideceğim inşallah bir kaç günlüğüne de bu haftasonu planım yalan oldu

Haftada bir banada geliyor misafir alıştım artık ben :9::9::9:
Okula gidip geliyorum , çarşamba bir sınavım var ona çalışacağım, istanbula gideceğim inşallah bir kaç günlüğüne de bu haftasonu planım yalan oldu

sınav sebebiyle mi yalan oldu canım :26: istanbula haftaya gitmen daha iyi bence kar yağışından dolayı sıkıntı yaşarsın :31:

Back