• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

cok güzellerr leaderimmmmgüle gülee giysinn bebişinnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: biberonn tamm benimm tarzımmm:27:

sağol cnm daha güseli senin bebeğinin olsun inşallah daha 10da 2sini tamamlamadık nasıl yetiştircez bakalım doğuma kadar :18: hımm şunu eklemeyi unutmuşum

$Görüntü0544.jpg
$Görüntü0545.jpg

ayyyyy denizciii formasınıı yesinlerrrr onunnnnnn:1::1::1::1::1: :emir_bebek:
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallah:69:
leader cicişleriniz çok güzel, hele denizci kıyafeti süper, ordan sallanan 3 kat bacaklarını ısıracaksın :69:

sağol azelyecım ye teyzesi ısır oğlumun bacakları tombik tombik olurda ham ham yaparız inşallah :16:çok şey alasım var hevesimi alamıyorum sizede oluyo mu ya ???

sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallah:69:

sağol azelyecım ye teyzesi ısır oğlumun bacakları tombik tombik olurda ham ham yaparız inşallah :16:çok şey alasım var hevesimi alamıyorum sizede oluyo mu ya ???

Ay evet gerekli gereksiz herşeyde gözüm kalıyor, ama idare ediyorum mecbur :D:D

kızlar dün akşam biraz alışveriş yaptık fakat c&a yı boşaltmışlar benden önce :1: beden bulamadık 2-3aylık şeyler kalmış yenidoğanları talan etmişler bizde aklımıza gelen şeyleri aldık yinede müthiş bir indirim var ekliyim aldıklarımızı oğluma bu arada wenice de baktık ama ordada 3aylık bebeğin giyeceği şeyler var büyükçene hepsi

Eki Görüntüle 266754
Eki Görüntüle 266765
Eki Görüntüle 266764
Eki Görüntüle 266763
Eki Görüntüle 266762
Eki Görüntüle 266761
Eki Görüntüle 266760
Eki Görüntüle 266759
Eki Görüntüle 266758
Eki Görüntüle 266757
Eki Görüntüle 266756
Eki Görüntüle 266755
Eki Görüntüle 266766

gelecek ayda sıra tulum setlerinde ve gömlek pantolonlarda bakalım böyle böyle bitereceğiz inşallah:49:

cnm çok tatlılar güle güle giysin bebişin

n:46:

ay leader bayıldım hepsine yaaa :nazar:

Allah asğlıkla giymeyi nasip etsin inşallah

ben önümüzdeki ay kesin başlıca bu sefer

1 kasım itibariyle ALlah kısmet ederse bende oğluşuma alıcam bişeyler

bayanlar mart annelerinede baktım burdaki şubat annelerinin aldığı kıyafetlerede hepsi çok çok güzel ama bir çoğu büyük 3-6 ay gibi giyer küçük yenidoğan çok fazla yok alan galiba?

kucuk almayin kiyaffetleri bide fazla almayin
cunku cabucak buyuyorlar bebeler
o zamn sasiyorsunuz ne giydiricem diyeeee

begencess bgencesss damadımızzz pekk yakusukluu olcekk bizimmm:12::12::12::12::12::12::69::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X