- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.941
Doktorum bana da sordu ailede şeker var mı diye, şeker yüklemesini 20. haftalarda yapacağız dedi...
40. haftaya kadar bir plan çıkardı önüme, o testlerden de yakın bir tarih için bahsetti ama,henüz yazmadı. Belki cuma gittiğimde yazar...
Nerde yaptırdın sen özel hastanede mi?
sagol tatlim mercimek corbasi yaptim onu iciyorum simdilik..evet gurbet zor annem olsaydi simdi yanimda ah ah
Allahın izniyle hiç sorun çıkmaz tatlım, görürsün...Kaçta randevun?
sagol tatlim mercimek corbasi yaptim onu iciyorum simdilik..evet gurbet zor annem olsaydi simdi yanimda ah ah
evet canım biz Kıbrısta yasiyoruz... Burada süper bi üniversite hastanemiz var, personel de oldugumuz icin dogum paketi aldık.. hersey o paket kapsaminda yapılıyor, biraz sansliyim bu konuda
kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok
tamam kızlar herkes aynı düşüncedeyse yeni bir başlıkta gruplanıyoruz almamız gerektiği kadar kilo almak için yoga da yapalım pilates de evde baskül şart olmayanlar alsın
eylül ne yaptın canım açtın mı konuyu
kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok
tamam kızlar herkes aynı düşüncedeyse yeni bir başlıkta gruplanıyoruz almamız gerektiği kadar kilo almak için yoga da yapalım pilates de evde baskül şart olmayanlar alsın
eylül ne yaptın canım açtın mı konuyu
Allah kavuştursun annelerinize kızlar..Annem yanımda olmasaydı herşey daha zor olurdu benim için..Allah başımızdan eksik etmesin onları
Duygusala bağlanıyorum yine, anne diyince böyle oluyor
Bende annemi çok özledim(( geçen gün canım buralarda olmayan bişeyler çekti babacım ta İzmir den almış göndermiş, allah ailelerimzii eksik etmesin kızlar..Onların haklarını ödeyemeyiz..Keşke kayınvalidemlerde annemlerin yarısı kadar iyi olsalardı...
Kızlar dün eşime ayva siparişi verirken arkadaşı telefonu aldı, bir bilgi de o verdi.Bilgi mi hurafe mi bilmiyorum ama dikkat etmekte yarar var.Aklıma gelmişken paylaşayım.Hamileyken tüylü şeftali elleyip sonrada vücudunuzda biryere dokunursanız bebeğinizin orası tüylü olurmuş.Ben zaten şeftali düşkünü değilim, hiç yememeyi seçtim
kızlar ben burayı yeni keşfettim. Bende varım, pardon bizde varız:):) İnşallah şubat annesi olacağım. d. tarihi 25 şubat görünüyor bakalım. Hepimizin hamişliği hayırlı olsun, bebişlerimiz uğur getirsin inş. bizlere.
Allah tamamına erdirsin canım,tebrikler
kızlar ben burayı yeni keşfettim. Bende varım, pardon bizde varız:):) İnşallah şubat annesi olacağım. d. tarihi 25 şubat görünüyor bakalım. Hepimizin hamişliği hayırlı olsun, bebişlerimiz uğur getirsin inş. bizlere.
Ben geçenlerde yedim, acaba şeftali yerken bi yerimize dokununca da birşey oluyormuydu acaba diye düşündüm dokunmadım
Benim annem de yemek yapmış bir sürü kıyamam teee Eskişehirden geliyor...
Kayınvalide daha yeni yeni ilgilenmeye başladı, evlerimizin arası da 15 dk.
Kızlar dün eşime ayva siparişi verirken arkadaşı telefonu aldı, bir bilgi de o verdi.Bilgi mi hurafe mi bilmiyorum ama dikkat etmekte yarar var.Aklıma gelmişken paylaşayım.Hamileyken tüylü şeftali elleyip sonrada vücudunuzda biryere dokunursanız bebeğinizin orası tüylü olurmuş.Ben zaten şeftali düşkünü değilim, hiç yememeyi seçtim
herkes burdaymışşş
hiç söylemiyosunuz ben de geldim o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?