2012 Şubat Anneleri

evet canım biz Kıbrısta yasiyoruz... Burada süper bi üniversite hastanemiz var, personel de oldugumuz icin dogum paketi aldık.. hersey o paket kapsaminda yapılıyor, biraz sansliyim bu konuda

Son düzenleme:
Allahın izniyle hiç sorun çıkmaz tatlım, görürsün...Kaçta randevun?

Hıh bak onu iyi hatırlattın, çünkü ya 6 da ya da 6.30 da. Unuttum, geçen hafta almıştım da :) Arayıp sorayım şimdi...

sagol tatlim mercimek corbasi yaptim onu iciyorum simdilik..evet gurbet zor annem olsaydi simdi yanimda ah ah

Bu arada bol bol da su iç demeyi unutmuşum. Çok su iç ki hastalığın idrarla terle daha çabuk atılsın vücudundan... Benimde burda eşimden başka hiçbir yakınım yok aslına bakarsan...

Allah kavuştursun annelerinize kızlar..Annem yanımda olmasaydı herşey daha zor olurdu benim için..Allah başımızdan eksik etmesin onları
Duygusala bağlanıyorum yine, anne diyince böyle oluyor

kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok

Güzel fikiir, hem böylece kontrolü elden bırakmamış oluruz

Açtım canım, dengeli ve düzenli beslenme topiğimiz hayırlı olsun hepimize

Linki aşağıda kopyalıyorum arkadaşlar, böylece konrollü kilo alırız ve inşallah çok güzel hamişler oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/sagli...te-dengeli-duzenli-beslenme.html#post19812950

kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok

Güzel fikiir, hem böylece kontrolü elden bırakmamış oluruz

Açtım canım, dengeli ve düzenli beslenme topiğimiz hayırlı olsun hepimize

Linki aşağıda kopyalıyorum arkadaşlar, böylece konrollü kilo alırız ve inşallah çok güzel hamişler oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/sagli...te-dengeli-duzenli-beslenme.html#post19812950

Kızlar rubella denilen şey kızamıkçıkmış!
Şimdi okudum nette......
Bana daha önce aile hekimliği kapsamında aşısını yapmışlardı, hatta 3 ay içinde gebe kalmayacağım diye taahhütname imzalamıştım, sene 2009du...
Size de aşı yapılmış olabilir, bunu doktorunuza söylemenizde fayda olabilir kızlar hatırlatayım dedim...Özellikle pilot aile hekimliği uygulamasına ilk geçilen düzce,eskişehir gibi illerde yaşayanlar...bana eskişehirde yapılmıştı....

Anti Rubella Ig G- Anti Rubella IgM: Kızamıkçık hastalığına ait antikorlardır. Kızamıkçık geçiren ya da aşı olarak bağışıklık kazanan kişilerde Ig G değerinin (+) olur.Bu durum kişinin hastalığa karşı diirençli olduğunu gösterir ve istenen bir durumdur. IgM değeri (+) bulunursa kişinin hastalığı halen geçirdiği ya da çok yakın zamanda geçirmiş olduğu anlaşılır .Gebelik sırasında,özellikle ilk üç ayda kızamıkçık geçirilmesi bebek açısından tehlikeli olabileceğinden son derece önemlidir.

Allah kavuştursun annelerinize kızlar..Annem yanımda olmasaydı herşey daha zor olurdu benim için..Allah başımızdan eksik etmesin onları
Duygusala bağlanıyorum yine, anne diyince böyle oluyor

Bende annemi çok özledim (( geçen gün canım buralarda olmayan bişeyler çekti babacım ta İzmir den almış göndermiş, allah ailelerimzii eksik etmesin kızlar..Onların haklarını ödeyemeyiz..Keşke kayınvalidemlerde annemlerin yarısı kadar iyi olsalardı...

Benim annem de yemek yapmış bir sürü kıyamam teee Eskişehirden geliyor...
Kayınvalide daha yeni yeni ilgilenmeye başladı, evlerimizin arası da 15 dk.

Kızlar dün eşime ayva siparişi verirken arkadaşı telefonu aldı, bir bilgi de o verdi.Bilgi mi hurafe mi bilmiyorum ama dikkat etmekte yarar var.Aklıma gelmişken paylaşayım.Hamileyken tüylü şeftali elleyip sonrada vücudunuzda biryere dokunursanız bebeğinizin orası tüylü olurmuş.Ben zaten şeftali düşkünü değilim, hiç yememeyi seçtim

kızlar ben burayı yeni keşfettim. Bende varım, pardon bizde varız:):) İnşallah şubat annesi olacağım. d. tarihi 25 şubat görünüyor bakalım. Hepimizin hamişliği hayırlı olsun, bebişlerimiz uğur getirsin inş. bizlere.

Ben geçenlerde yedim, acaba şeftali yerken bi yerimize dokununca da birşey oluyormuydu acaba diye düşündüm dokunmadım

Hoşgeldiniz Allah kucağına almayı nasip etsin

Ben geçenlerde yedim, acaba şeftali yerken bi yerimize dokununca da birşey oluyormuydu acaba diye düşündüm dokunmadım

Ohh isabet olmuş iyi bari .Anne yüreği şimdiden hissediyor

Benim annem de yemek yapmış bir sürü kıyamam teee Eskişehirden geliyor...
Kayınvalide daha yeni yeni ilgilenmeye başladı, evlerimizin arası da 15 dk.

Ne güzel canım çok sevindim, biz şuan ailelerimizden uzağız ailem hergün arayıp soruyor ama eşimin ailesi ilk torunları olacak olmasına rağmen arama zahmetinde bile bulunmuyor, ne diyim artık allaha havale ediyorum kendilerini

Dikkatli olalım o zaman, sonradan ah vah demeyelim tedbiri elden bırakmayalım :18:

Hayırlı olsun canım, hoş geldin

merhaba kızlar az önce öğürmelerim başlamış bulunuyor.hayırlı uğurlu olsun napalım.süt içtim. biraz kuru üzüm yedim bulantım başladı.sonra biraz sakız çiğneyim dedim yine öğürdüm.uzanınca geçiyor ama kalkınca ve yediklerim aklıma gelince yine kötü oluyorum...:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…