- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.981
ah canım senin için çok zor biliyorum ama dayanmak zorundasın.şimdi çok özlüyosundur sen onu kıyamam sana
Merhaba heyecanlı anneler ve anne adayları..
Geçen sene bu zamanlar ahh ahhh ben de o kadar çook heyecanlıydım ki.. Sizi çok ii anlıyorum.. Son adet tarihim 27 nisandı. Doğumum Şubat ayında olacaktı. Amaa benim aceleci oğlum dayanamayıp 29. haftasında 10 aralıkta doğdu :) Allah a çok şükür şimdi sağlıklı benimle ama tam terside olabilirdi. 3 ayrı doktora gitmeme rağmen ne yazık ki hastalığım tespit edilemedi. Preeklemsi sebebiyle erken doğum yaptım. Hem ben hem bebeğim ölebilirmiş Allah korudu bizleri. Sizlerden ricamm ne olurr kendinizde oluşan en ufak bi değişikliği ertelemeyip doktorunuza başvurmanız. Düzenli tansiyon kontrollerini yaptırın, kan idrar tahlilleri asla ertelenmesin. Ben hayatımı kendime borçluyum aslında :) 24 tansiyonla doğuma girmiştim.. Asla tuzlu yemem ve tansiyon problemim hiç olmamıştır.. Lütfen kendiniz ve bebeğiniz için hiç birşeyi ertelemeyin. Sağlıklı,hayırlı ewlatlar nasip etsin Allah ım hepinize ve en kolayından vakitli doğumlar.. Hepiniz kendinize ve minicik yawrunuza ii bakın. Doğum hikayemin linki aşağıda dileyen okuyabilir :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...uttum-gercek-oldunn-mucizem.html#post17543829
ay cok guldum yaa allahta seni guldursun... allah sabrini verir canim metiin ol
çok zor ama metin olmayı öğrenmeliyimmm
ben ne yapayım benimki üst katıma otruyor ama eylül başına kadar aydına gitti bi hafta önce. onun yokluğuna nasıl dayanırım ben
ah canım senin için çok zor biliyorum ama dayanmak zorundasın.şimdi çok özlüyosundur sen onu kıyamam sana
Selam kızlar nasılsınız?
Bebişleriniz nasıl
Merhabalar;
Bahsettiğim gibi dün ilk doktor kontrolüne gittim. SAT 25 nisan olmasına rağmen doktor 6 hafta 5 günlük dedi. Kalp atışlarını dinledik bütün ailecekese vs yerli yerinde, problem yok 1,5 ay kendine dikkat et dedi doktor hanım. Bugün de kan testlerini yaptırdım. Üç tüp kan verdim. Kansız olunca çok kıymetli oluyor valla:)) Bi de damar her zamanki gibi bulunamadı tansiyonda düşük zaten az daha gidiyodum delip dururken hemşire hanımcım neyse elin üstünden damla damla aldıalr da 10 dakika da bitti. bakalım sonuçlara göre doktor vitaminle demir hapını ayarlıcam dedi. şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım folik asit gibi. aldığın her ilaç çok önemli dedi mutlaka ben bilicem dedi.temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin ama güneşte fazla kalma dedi. havuz benim için önemli de yeşil çaya ara ver dedi. östrojen hormonuna bişeyler yapıyomuş. ben kahve çay içmem bi günde 3 fincan yeşil çay içerdim onu da bıraktım böylece. gün aşırı yumurta, her gün bir kase yoğurt, her akşam bir bardak süt dedi
,,ayy hadi çok sevindiiimmmmmmarkadaşlaaaar
sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce
allaha şükürler olsun
hamile kalmadan once elli kere anlattim biliyodum ben basima gelicegi... tin iste napalim.. takmamaya calisiyorum
resme bakıpp balıga benzio dedi sadceee giçç duygulanmadı daaa
Benide eklermisiniz tembel yumurtamla SAT 11 mayıs kesemizi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?