- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.901
kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok
Offf patlıcam, canım çok sıkılıyor, herkes tatile gidiyor ben çalışıyorum
kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok
Offf patlıcam, canım çok sıkılıyor, herkes tatile gidiyor ben çalışıyorum
benim canımda yüzmek istiyooo
kızlarcım napıyosunuz benim bulantılar da hafif hafif başladııı..... arkadaşın biri patates kızartması demişşş yemezsem ölcek gibi hissediyorum kendimi :)) dünde seftali suyu as erdimm :))
Aynen yaaaaa...Muhtemelen doktorum bana izin de vermeyecek tatile gitmek için
resme bakıpp balıga benzio dedi sadceee giçç duygulanmadı daaa
yani kim haftada kac kilo aldı gibi mi diyorsun? benim evimde bir tartı (baskül) bile yok.. almak lazım sanırım...
ben kısmet olurda hamilelik sağlıkla ilerlerse sayet 16. haftadan sonra hamile yogasi yapmayı dusunuyorum... zaten 10 yıldır normalini de yaparım hergün... cok ise yariyor hem fiziksel olarak hemde ruh hali olarak.. ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim...
Aynen yaaaaa...Muhtemelen doktorum bana izin de vermeyecek tatile gitmek için
tehlikelimi canımmm???
Benimde canım nescafe istiyo. Zaten ne kadar zararlı şey varsa hep onları canım istiyo: çikolata, baklava, dondurma, cola, nescafe. Hayır normalde yesem içsem bunları amenna. Bunlar eşimin bayıla bayıla yediği-içtiği benimse ııııyk dediğim şeyler. Normalde gayet sağlıklı beslenirim, et,süt, balık yumurta. Şimdiyse bunları ağzıma alasım gelmiyo. Bu çocuk babasına mı çekicek ne. :))
Benimde canım nescafe istiyo. Zaten ne kadar zararlı şey varsa hep onları canım istiyo: çikolata, baklava, dondurma, cola, nescafe. Hayır normalde yesem içsem bunları amenna. Bunlar eşimin bayıla bayıla yediği-içtiği benimse ııııyk dediğim şeyler. Normalde gayet sağlıklı beslenirim, et,süt, balık yumurta. Şimdiyse bunları ağzıma alasım gelmiyo. Bu çocuk babasına mı çekicek ne. :))
Ay sorma annemle hamile kalmadan önce her sabah gözümüzü açtığımız gibi nescafe içerdik (annemle yaşıyoruz bu arada) Şimdi o yine içiyor ben ciğerci kedisi gibi bakıyorum..Ama çikolata yedim bugün dayanamadım :26 ondurma yiyebilirsin bildiğim kadarı ile.Ben dondurmada kısıtlamadım kendimi, zararlı mı yoksa?
offf çikolata diye diye canımı çektirdiniz ne yapcam şimdi yemek lazım dolapta vardı
Ay sorma annemle hamile kalmadan önce her sabah gözümüzü açtığımız gibi nescafe içerdik (annemle yaşıyoruz bu arada) Şimdi o yine içiyor ben ciğerci kedisi gibi bakıyorum..Ama çikolata yedim bugün dayanamadım :26 ondurma yiyebilirsin bildiğim kadarı ile.Ben dondurmada kısıtlamadım kendimi, zararlı mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?