• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar az önce öğürmelerim başlamış bulunuyor.hayırlı uğurlu olsun napalım.süt içtim. biraz kuru üzüm yedim bulantım başladı.sonra biraz sakız çiğneyim dedim yine öğürdüm.uzanınca geçiyor ama kalkınca ve yediklerim aklıma gelince yine kötü oluyorum...:26::26::26::43::43::43:

Ay ne güzellll :nazar:Darısı başıma :87:

kızlar kahvenin yasak olduğunu biliyorum.ama kahve bağimlisi bir insan olarak epey zorlandığımı söyleyebilirim.
acaba sütün içine 1 kaşık granül kahve koyup mu içsem?
yoksa en az kafein içeren türk kahvesi mi içsem?
ya da hiçbirini içmesem mi?
ve yahut haftada bir gün mü içsem?
bir çok şık sundum,birinden birini beğenin :52:

kızlar kahvenin yasak olduğunu biliyorum.ama kahve bağimlisi bir insan olarak epey zorlandığımı söyleyebilirim.

Seni çok iyi anlıyorum, ben de nescafe bağımlısıydım.Hamileliğimin 7. haftasına giricem, öğrendiğimden bu yana 2 bardak nescafe içtim sütle karıştırıp.Dayanamıcak gibi olursan sütlü iç sende.Ama haftada 1, bazen 2 haftada bir olsun bence.

Ne güzel canım çok sevindim, biz şuan ailelerimizden uzağız ailem hergün arayıp soruyor ama eşimin ailesi ilk torunları olacak olmasına rağmen arama zahmetinde bile bulunmuyor, ne diyim artık allaha havale ediyorum kendilerini :19:

Canım benim annem de Eskişehirde oturuyor ben İstanbuldayım. Hergün arıyor annem...Hatta günde kaç kere...
Kız kardeşim burada okuyor ama,uzak oturuyoruz.Ona rağmen doktor kontrollerime geliyor, evimin temizliğine, yemeğime koşturuyor çocuk.Daha öğrenci...
Kışın düşük yaptım ben, kayınvalidem, görümcelerim hiçbiri kapımızı açmadılar. Eşim de hastaydı, o bir taraf yattı ben bir tarafa. Çok da ağrılı oldum,yerimden kalkamadım.
Annem kalktı, kardeşimle kaç kilometreden geldiler bakmaya.Görümcem annemlerin geldiği gün geldi,altta kalmamak için.
Babamı kaybettim zaten....Cenazeye sadece kayınpederim gelmişti, o da sadece namazı kılıp mezarlıktan gitti...Onları saymıyorum bile.
Anneciğim kıyamam şimdi onlarca çeşit yemek yapmış, kalkmış taaa nerelerden geliyor bana yardım olsun diye...Sağlık durumu da süper değil yani....
Kayınpederime kayınvalidem söylemişti hamile olduğumu. "X Bey dede oluyorsun, gözün aydın." dedi, cevap aynen şuydu. "Ben zaten dedeyim Y hanım." (Kızının 2 çocuğu var da.)
Eee ben daha bunlardan ne bekleyeyim...Ufak tefek ilgileniyorlar yeni yeni düşük riskim var diye, çok bile!

Bence canının istediği kahveden canın çok istediğinde 1-2 yudum iç :7:

Canım benim annem de Eskişehirde oturuyor ben İstanbuldayım. Hergün arıyor annem...Hatta günde kaç kere...
Kız kardeşim burada okuyor ama,uzak oturuyoruz.Ona rağmen doktor kontrollerime geliyor, evimin temizliğine, yemeğime koşturuyor çocuk.Daha öğrenci...
Kışın düşük yaptım ben, kayınvalidem, görümcelerim hiçbiri kapımızı açmadılar. Eşim de hastaydı, o bir taraf yattı ben bir tarafa. Çok da ağrılı oldum,yerimden kalkamadım.
Annem kalktı, kardeşimle kaç kilometreden geldiler bakmaya.Görümcem annemlerin geldiği gün geldi,altta kalmamak için.
Babamı kaybettim zaten....Cenazeye sadece kayınpederim gelmişti, o da sadece namazı kılıp mezarlıktan gitti...Onları saymıyorum bile.
Anneciğim kıyamam şimdi onlarca çeşit yemek yapmış, kalkmış taaa nerelerden geliyor bana yardım olsun diye...Sağlık durumu da süper değil yani....
Kayınpederime kayınvalidem söylemişti hamile olduğumu. "X Bey dede oluyorsun, gözün aydın." dedi, cevap aynen şuydu. "Ben zaten dedeyim Y hanım." (Kızının 2 çocuğu var da.)
Eee ben daha bunlardan ne bekleyeyim...Ufak tefek ilgileniyorlar yeni yeni düşük riskim var diye, çok bile!

Canım allah yüreklerine vicdan ve insan sevgisi versin...Diyecek hiçbir şey yok böyle insanlara...Boşver bu insan olmayan insanları düşünüpte üzülmeyelim ne zaman aklıma gelse bana yaptıkları çok üzülüyorum çünkü, aslında değmez biliyorum ama elimde değil....

Ana gibi yar olmaz canım...İnsan böyle zor zamanlarında yakınlarından birşeyler bekliyor, hiç olmazsa aranılıp sorulmak istiyor, haklısın.Onlar bi grip olsun aramazsan dillerinden kurtulamazsın ama..
Çok şükür kayınvalidem İsviçrede.Haftada bir msnden kamera açıyoruz konuşuyoruz.

Ana gibi yar olmaz canım...İnsan böyle zor zamanlarında yakınlarından birşeyler bekliyor, hiç olmazsa aranılıp sorulmak istiyor, haklısın.Onlar bi grip olsun aramazsan dillerinden kurtulamazsın ama..
Çok şükür kayınvalidem İsviçrede.Haftada bir msnden kamera açıyoruz konuşuyoruz.

ne güzel kavınveliden çokk uzağında valla senin adına çok sevindim keşke hep uzakta olsalar.şanslısın:1::1::1::1::1::1::1:

ne güzel kavınveliden çokk uzağında valla senin adına çok sevindim keşke hep uzakta olsalar.şanslısın:1::1::1::1::1::1::1:

Haklısın canım valla şanslıyım sanırım.Gerçi kayınvalidem genç benim 45 yaşında, gırgır şamata kadın, ama uzak olması iyidir yinede.Bu sene tatile gelip 2 hafta kalıcak, o kadar da olsun ama dimi :1:

Haklısın canım valla şanslıyım sanırım.Gerçi kayınvalidem genç benim 45 yaşında, gırgır şamata kadın, ama uzak olması iyidir yinede.Bu sene tatile gelip 2 hafta kalıcak, o kadar da olsun ama dimi :1:

sen istiyorsan kalsın da ben almayım canım alana da mani olmayım eksik kalsın.dursun durduğu yerde doğumda başımdan eksik olmucak nasılsa biliyorum.şimdilik aman gelmesin

Canım yalnız patates kızartması gebeler için pek sağlıklı değil diye duymuştum. Araştırmadım ama, fazla kaçırmamak lazım...

evet kızartma iyi değilmiş ama ben tefal actifry la yapıyorum yarım kaşık bile yag koymadım ondan pek bi kızarma türüne giriyo olmayabilir diye düşündüm

Merhaba heyecanlı anneler ve anne adayları..
Geçen sene bu zamanlar ahh ahhh ben de o kadar çook heyecanlıydım ki.. Sizi çok ii anlıyorum.. Son adet tarihim 27 nisandı. Doğumum Şubat ayında olacaktı. Amaa benim aceleci oğlum dayanamayıp 29. haftasında 10 aralıkta doğdu :) Allah a çok şükür şimdi sağlıklı benimle ama tam terside olabilirdi. 3 ayrı doktora gitmeme rağmen ne yazık ki hastalığım tespit edilemedi. Preeklemsi sebebiyle erken doğum yaptım. Hem ben hem bebeğim ölebilirmiş Allah korudu bizleri. Sizlerden ricamm ne olurr kendinizde oluşan en ufak bi değişikliği ertelemeyip doktorunuza başvurmanız. Düzenli tansiyon kontrollerini yaptırın, kan idrar tahlilleri asla ertelenmesin. Ben hayatımı kendime borçluyum aslında :) 24 tansiyonla doğuma girmiştim.. Asla tuzlu yemem ve tansiyon problemim hiç olmamıştır.. Lütfen kendiniz ve bebeğiniz için hiç birşeyi ertelemeyin. Sağlıklı,hayırlı ewlatlar nasip etsin Allah ım hepinize ve en kolayından vakitli doğumlar.. Hepiniz kendinize ve minicik yawrunuza ii bakın. Doğum hikayemin linki aşağıda dileyen okuyabilir :)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...uttum-gercek-oldunn-mucizem.html#post17543829

Geçen sene bu zamanlar ahh ahhh ben de o kadar çook heyecanlıydım ki.. Sizi çok ii anlıyorum.. Son adet tarihim 27 nisandı. Doğumum Şubat ayında olacaktı. Amaa benim aceleci oğlum dayanamayıp 29. haftasında 10 aralıkta doğdu :) Allah a çok şükür şimdi sağlıklı benimle ama tam terside olabilirdi. 3 ayrı doktora gitmeme rağmen ne yazık ki hastalığım tespit edilemedi. Preeklemsi sebebiyle erken doğum yaptım. Hem ben hem bebeğim ölebilirmiş Allah korudu bizleri. Sizlerden ricamm ne olurr kendinizde oluşan en ufak bi değişikliği ertelemeyip doktorunuza başvurmanız. Düzenli tansiyon kontrollerini yaptırın, kan idrar tahlilleri asla ertelenmesin. Ben hayatımı kendime borçluyum aslında :) 24 tansiyonla doğuma girmiştim.. Asla tuzlu yemem ve tansiyon problemim hiç olmamıştır.. Lütfen kendiniz ve bebeğiniz için hiç birşeyi ertelemeyin. Sağlıklı,hayırlı ewlatlar nasip etsin Allah ım hepinize ve en kolayından vakitli doğumlar.. Hepiniz kendinize ve minicik yawrunuza ii bakın. Doğum hikayemin linki aşağıda dileyen okuyabilir :)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...uttum-gercek-oldunn-mucizem.html#post17543829

Allah korumuş sizleri, Paylaşımın için teşekkür ederiz cnaım, çok severim doğum hikayesi okumayı, seninkini de bir solukta okurum şimdi, Allah analı babalı büyütsün :nazar:

ben ne yapayım benimki üst katıma otruyor ama eylül başına kadar aydına gitti bi hafta önce. onun yokluğuna nasıl dayanırım ben :33::32::32::32::66::66::64::64:

ah canım senin için çok zor biliyorum ama dayanmak zorundasın.şimdi çok özlüyosundur sen onu kıyamam sana:1::1::1::1::1::1::62::62::62::62::62:

ben devreyi atlattım diyip gitmediğin geride kalanlara yardımcı olmaya calıştıgın için seni can-ı gönülden kutluyorum ve çok teşekkür ediyorummm

all benden de o kadarrr... bide dünn kavgaa ettikk bu sabah ta öleee.. bişi demedenn kapıyı cekti gitttii tomruk pasaaa.. odunların efendisii nolcakkk:43::43::43::43:

resme bakıpp balıga benzio dedi sadceee giçç duygulanmadı daaa

:1::1:ay cok guldum ya esek herifler ohh agzina saglik canim benim bosver uzme bebisi :emir_bebek:

benim canımda yüzmek istiyooo:59::59::59:

bende yuzmeye aseriyorum:1:

Benimde canım nescafe istiyo. Zaten ne kadar zararlı şey varsa hep onları canım istiyo: çikolata, baklava, dondurma, cola, nescafe. Hayır normalde yesem içsem bunları amenna. Bunlar eşimin bayıla bayıla yediği-içtiği benimse ııııyk dediğim şeyler. Normalde gayet sağlıklı beslenirim, et,süt, balık yumurta. Şimdiyse bunları ağzıma alasım gelmiyo. Bu çocuk babasına mı çekicek ne. :))
hamileyken cikolata yiyen annelerin bebekleri dogunca mutlu oluyolarmis :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:
Bende annemi çok özledim :((( geçen gün canım buralarda olmayan bişeyler çekti babacım ta İzmir den almış göndermiş, allah ailelerimzii eksik etmesin kızlar..Onların haklarını ödeyemeyiz..Keşke kayınvalidemlerde annemlerin yarısı kadar iyi olsalardı...
nerdeee??? ben hamile oldugumu inandiramadim.. sevindirik sevindirik test yaptim cift cikti diyorum sen onu hareket ettirmissin olmaz diyo :63:
Ben geçenlerde yedim, acaba şeftali yerken bi yerimize dokununca da birşey oluyormuydu acaba diye düşündüm dokunmadım :66:
:9: anne yuregi bak... seftali yerken bile aklimizdalar... :49:
kızlar ben burayı yeni keşfettim. Bende varım, pardon bizde varız:):) İnşallah şubat annesi olacağım. d. tarihi 25 şubat görünüyor bakalım. Hepimizin hamişliği hayırlı olsun, bebişlerimiz uğur getirsin inş. bizlere.
:64::64: hosgeldiniizzzz amin canim
herkes burdaymışşş
hiç söylemiyosunuz ben de geldim o halde :10:
hosgeldiiinnn :64:
merhaba kızlar az önce öğürmelerim başlamış bulunuyor.hayırlı uğurlu olsun napalım.süt içtim. biraz kuru üzüm yedim bulantım başladı.sonra biraz sakız çiğneyim dedim yine öğürdüm.uzanınca geçiyor ama kalkınca ve yediklerim aklıma gelince yine kötü oluyorum...:26::26::26::43::43::43:
cubuk kraker iyi geliyo tatlim

yuh yaa napican iste tatlim damatlarini ve onlarin ailelerinide el ustunde tutarlar... :63: hepsi ayni

Back
X