• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

selam kizlar ben buralardayim ama mide bulantimdan gozumu acamiyorum..fazla internetin basinda kalip okuyamiyorum bile o da mide bulantimi arttiriyor sanki..dun esim kil donmesi ameliyati oldu bende onu beklerken hastanenin restauranti iceride oldugu icin iceri giremedim sogukta disarida banklarda bekledim..esimi gostermediler bile eve gonderdiler beni..geceyi hastanede gecirdi halada orda :( bende soguk almisim beklerken mide bulantisi bi yandan hastalik bi yandan cok kotu bir gece gecirdim..taze meyve sulari, limonlu corbalarla bakmaya calistim kendime neyse iyi gelmis bu sabah daha iyiyim..cok dikkat etmeli arkadaslar hasta olmamak icin..simdi turkiyede yaz ama ceyranda flan kalmamaya ozen gosterin..hamileyken bagisiklik sistemimiz yavasliyor bu nedenle hem cabuk hasta olunuyor hemde iyilesme sureci uzuyor..cok korktum bi de bebegime zarar verirmi hasta olmam diye ..bir sorun olmuyormus ama..dikkat etmek gerek iste..hepimize saglikli sihatli hamilelik sureci diliyorum..
ya vrum benim gecmis olsun Allah sifa versin san guzelim yorma kendini bol bol dinlen canim benimm

benim esimdee hevesli deil hiçç ilk bebegimiz olmasına ragmenn keseyide tek basıma gördümmm bebegidee kalpp atıslarını daa .. kalp atısında görümcem vardıı sadece ama yalnızdımm odada iştee bi basımaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bizde tartismistik ilk randevuya gelmedi resmen hemde benimde ilk bebegim :43::43::43: kalp atisinida duymaya gitmedim daha hic aklina gelipte sormuyo doktora gitmicezmi falan diye... dogduktan sonra veya karnin biraz buyuyunce algilar diyolar bilmiyorum algilamasi kit hala baba olucaginin farkinda degil :43::43::43:

benim esimdee hevesli deil hiçç ilk bebegimiz olmasına ragmenn keseyide tek basıma gördümmm bebegidee kalpp atıslarını daa .. kalp atısında görümcem vardıı sadece ama yalnızdımm odada iştee bi basımaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

nedeen canım istemiyo mu benm eşimde gelemedi ama ultrason görüntüsünü görünce gözleri dolmştu bakıp bakıp gülümsüyodu :) üzülme nolurrrr seviyodur emin ol babası o istemezmi hiç:)

bizde tartismistik ilk randevuya gelmedi resmen hemde benimde ilk bebegim :43::43::43: kalp atisinida duymaya gitmedim daha hic aklina gelipte sormuyo doktora gitmicezmi falan diye... dogduktan sonra veya karnin biraz buyuyunce algilar diyolar bilmiyorum algilamasi kit hala baba olucaginin farkinda degil :43::43::43:

ben şanslıyım bu konuda demek ki.dün akşam resmen cuma günü yalnız gitme cumrtsi ben de geleyim diye yalvarmadığı kaldı.çok heyecanlı o da:66:
:66::66:

seviniyordur ama belli etmeyen bi kişi demek ki o da.istiyordur mutlaka emin ol.üzme kendini:54:

ilk bebeginizmi canim? ne guzel allah bozmasin benim okuzumede uslu akillar versin rabbim:25:

aslında aralık ayında hamile kalmıştım ama şubatta kaybettim bebeğimi.mayısta yine hamile kaldım işte çok şükür.ilk bebeğimiz olacak inşallah.sağlıklı sıhhatli büyüsün ve doğsun bebeklerimiz

aramiz iyi oldugunda karnimi falan oksuyo guya seviyo ama tartisirken unutuyo iste hamile oldugumu.. okuz iste :1:

niye tartışıyosunuz ki..boşverin ya kavgayı sürekli bebeğinizden bahsedin birbirinizi öpün biraz cilveleşin.yine de sinirli biriyse alttan al biraz bebeğini düşün dediklerini takma kafana

biz bebek haberini aldığımızdan beri hiç tartışmadık eşim hiç sesini çıkarmadı bana.o kadar uyumluyuz ki şu sıralar hiç olmadığımız kadar mutluyuz.bu bebek bize çok iyi geldi.allah herkesin mutluluğunu daim etsin

all benden de o kadarrr... bide dünn kavgaa ettikk bu sabah ta öleee.. bişi demedenn kapıyı cekti gitttii tomruk pasaaa.. odunların efendisii nolcakkk:43::43::43::43:

evet evet kesinlikle yazalım diyet guruplarından bu konulara geçtim kadınlar kulübünde alışkanlık var ben de zaten hergün yediğimi yazasım var yoksa ipin ucu kaçıyor hamileler için bir beslenme topiği mi oluştursak acaba

:60::60:aman benim kayınvaldem hiç güzel yemek yapamaz ben de iş yerimde buzdolabını tek karıştıran kişiyim ne bulsam tıkıyorum ağzıma

O zaman sağlıklı hamilelik ideal kilo adında bi beslenme topiği mi açsak acaba :56: Ne dersiniz arkadaşlar ????

kızlar öyle bilindiği gibi iki canlıyım iki kişilik yemem lazım düşüncelerinden uzaklaşmak lazım çünkü hamile bir bayanın normalda yediği öğünleri %10 daha fazla yemesi yeterliymiş...karbonhidrat içierern yiyeceklerden uzak durup bol vitamin ve protein içeren şeyler yemek lazımmış..tahıllar,süt ve süt ürünleri,sebze ve meyve,kırmızı ve mümkünse beyaz et tüketelim..ekmek yemeyelim günde 1- 2 dilim yeterli..tatlıdan uzak duralım...bunları yaparsak fazla kilo almadan üstelikte sağlıklı beslenerek bu süreyi geçirebiliriz...

Kesinlikle sana katılıyorum canım...

canlarımmm, bu sabah dr a gidicektik demiştim bebeğimizi görmeyee.
gittikk tek keseyi yoklarken dr, arkadan bir kese daha çıkmasın mı :)))
ikizmiş gebeliğimmmm.
şoktayımmm Allahıma şükürler olsun, ikiside 1 cm ve kalp atışlarını gördük

Çok sevindim, tebrik ederim :7!: rabbim sağ salim yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..

aslında aralık ayında hamile kalmıştım ama şubatta kaybettim bebeğimi.mayısta yine hamile kaldım işte çok şükür.ilk bebeğimiz olacak inşallah.sağlıklı sıhhatli büyüsün ve doğsun bebeklerimiz

Amin canım...

kızlarcım napıyosunuz benim bulantılar da hafif hafif başladııı..... arkadaşın biri patates kızartması demişşş yemezsem ölcek gibi hissediyorum kendimi :)) dünde seftali suyu as erdimm :))

Back
X