• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kıyamammmm :)))
Gelsin ya, o kadar ilgili oluyorlar ki :16:

ben de kıyamıyorum gelsin diyorum ama geçen haftadan beri hazırlamıştım kendimi cuma gidicem diye.şimdi bi gün daha beklemek istemiyorum.biraz inatçıyımdır da istediğim şey o gün olmalı yoksa rahat edemiyorum

ben de kıyamıyorum gelsin diyorum ama geçen haftadan beri hazırlamıştım kendimi cuma gidicem diye.şimdi bi gün daha beklemek istemiyorum.biraz inatçıyımdır da istediğim şey o gün olmalı yoksa rahat edemiyorum

Benim gibi :1:
Ama şöyle düşün sen taşıyor olabilirsin ama bu senin kadar onun da bebeği...Bunu ona çok görme, bırak insan ömründe birkaç kere yaşanacak bu anı yaşayabilsin o da :16:

Son düzenleme:
Benim gibi :1:
Ama şöyle düşün sen taşıyor olabilirsin ama bu senin kadar onun da bebeği...Bunu ona çok görme, bırak insan ömründe birkaç kere yaşanacak bu anı yaşayabilsin o da :16:

ben ona yaşamasın demiyorum ki.bi dahaki kontrolde sen de gelir duyarsın diyorum.neyse o da inat nasılsa sanırım onun istediği gibi olacak sabretmeyi öğreneceğim sayesinde.hem beraber gidersek heyecanım azalmış olur.
.

Ayy cumartesi git canım ya, eşin de görsün, bebeğinizi duyunca eşinin yüzündeki heyecanı hayal edebiliyor musun, harikadır bence :69:

slm kızlarrr dün eşimle tartıştıkkkk ben üzüldüm ağladımmm:43::43::43::43:çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi kızlarrrr:43::43::43::43::43::43:
benim okuzde kac gundur uzuyo beni vicdan yokki... hamilemi hormonlarimi alt ust kimin umrunda. sanki kendi hamile bi trip bi trip offff :43::43::43::43:

canlarımmm, bu sabah dr a gidicektik demiştim bebeğimizi görmeyee.
gittikk tek keseyi yoklarken dr, arkadan bir kese daha çıkmasın mı :)))
ikizmiş gebeliğimmmm.
şoktayımmm Allahıma şükürler olsun, ikiside 1 cm ve kalp atışlarını gördük

hayirli olsun canim ne guzel bi surpriz:79:

ben ona yaşamasın demiyorum ki.bi dahaki kontrolde sen de gelir duyarsın diyorum.neyse o da inat nasılsa sanırım onun istediği gibi olacak sabretmeyi öğreneceğim sayesinde.hem beraber gidersek heyecanım azalmış olur.
.

Kesinlikle yanında eşinin olması seni rahatlatır.Birlikte tanışırsınız bebikle :nazar:

Ayy cumartesi git canım ya, eşin de görsün, bebeğinizi duyunca eşinin yüzündeki heyecanı hayal edebiliyor musun, harikadır bence :69:

valla canım ultrason kağıdını görünce bile heyecanlanıyo bi mutlu oluyo ki sorma.tabi ki kendi gözleriyle bebeğimizi görünce ne kadar sevineceğini tahmin ediyorum.o yüzden eşimi kesin dille reddedemedim ya.bi günden bişey olmaz bu kadar bekledim. kontrole gidecek herkes haydin bebeklerimizi görmeye gidelim

Bi ara okumuştum forumda kalp atışını dinleyebileceği bir alet varmış evine almış yazan arkadaş. Dinleyip duruyormuş evde :21:
steteskopla dinledi benim bacim surekliiiii:64:

selam hanımlar...

şubat annesi olarak fazla giremiyorum topicinize işten dolayı ama takip ediyorum sizleri...inşallah afiyettesinizdir ve bebişlerde iyidir...benim bugün 5 hafta doldu ve yarın 5+1 olucam inşallah..ay sonu hem kese hem kalp atımı görmeye gideceğim ve tabiiki çok heyecanlıyım:81:...evham yapmayı bir kenara bırakmayı başarabildim sonunda:27:...
cok guzel aferin ins sorunsuz gecer kontrolun:71:

slm kızlarrr dün eşimle tartıştıkkkk ben üzüldüm ağladımmm:43::43::43::43:çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi kızlarrrr:43::43::43::43::43::43:
yok canim henuz bebk etkilenmez ama ani hareketlerden falan kacin dikkat et Allh akil fikir versin esine bebk 12 . haftada anlamaya baslar herseyi anne karninda:54:

canlarımmm, bu sabah dr a gidicektik demiştim bebeğimizi görmeyee.
gittikk tek keseyi yoklarken dr, arkadan bir kese daha çıkmasın mı :)))
ikizmiş gebeliğimmmm.
şoktayımmm Allahıma şükürler olsun, ikiside 1 cm ve kalp atışlarını gördük
super haber buuu bende diyodum ikizimiz yok diyeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

slm siteye bende hamileyimmm demek için girdimde önce arkadaşın ikizlerini okudum hayırlısı olsun sağlıkla inşallah tam cv yazıcam senin yorum var seninde gözün aydın tesadüf işte bende dün öğrendim hamileyim çok istediğim bi hamilelik bu arkadaşa sormuşsun değerini ikizlerin bende 4504 değerim kan testinin hayılısı inşallah
cok guzel hosgeldin sefa geldin canim
ben cuma gidecektim ama eşim tutturdu ben de görecem cumartesi gidelim diye bilmiyorum ya cuma ya cmrtsi gidicem
kiz onunda hakki her donemini heyecanla yasayin birlikteeeee:73:

yok bu konuda olma heves etmis bak benim esim beni yanliz gonderiyorrrr:43:isetmediginden degilde anlamadigi icin gelmiyorr 4 aylik olunca gitcez kesin buuu

selam kizlar ben buralardayim ama mide bulantimdan gozumu acamiyorum..fazla internetin basinda kalip okuyamiyorum bile o da mide bulantimi arttiriyor sanki..dun esim kil donmesi ameliyati oldu bende onu beklerken hastanenin restauranti iceride oldugu icin iceri giremedim sogukta disarida banklarda bekledim..esimi gostermediler bile eve gonderdiler beni..geceyi hastanede gecirdi halada orda :( bende soguk almisim beklerken mide bulantisi bi yandan hastalik bi yandan cok kotu bir gece gecirdim..taze meyve sulari, limonlu corbalarla bakmaya calistim kendime neyse iyi gelmis bu sabah daha iyiyim..cok dikkat etmeli arkadaslar hasta olmamak icin..simdi turkiyede yaz ama ceyranda flan kalmamaya ozen gosterin..hamileyken bagisiklik sistemimiz yavasliyor bu nedenle hem cabuk hasta olunuyor hemde iyilesme sureci uzuyor..cok korktum bi de bebegime zarar verirmi hasta olmam diye ..bir sorun olmuyormus ama..dikkat etmek gerek iste..hepimize saglikli sihatli hamilelik sureci diliyorum..

selam kizlar ben buralardayim ama mide bulantimdan gozumu acamiyorum..fazla internetin basinda kalip okuyamiyorum bile o da mide bulantimi arttiriyor sanki..dun esim kil donmesi ameliyati oldu bende onu beklerken hastanenin restauranti iceride oldugu icin iceri giremedim sogukta disarida banklarda bekledim..esimi gostermediler bile eve gonderdiler beni..geceyi hastanede gecirdi halada orda :( bende soguk almisim beklerken mide bulantisi bi yandan hastalik bi yandan cok kotu bir gece gecirdim..taze meyve sulari, limonlu corbalarla bakmaya calistim kendime neyse iyi gelmis bu sabah daha iyiyim..cok dikkat etmeli arkadaslar hasta olmamak icin..simdi turkiyede yaz ama ceyranda flan kalmamaya ozen gosterin..hamileyken bagisiklik sistemimiz yavasliyor bu nedenle hem cabuk hasta olunuyor hemde iyilesme sureci uzuyor..cok korktum bi de bebegime zarar verirmi hasta olmam diye ..bir sorun olmuyormus ama..dikkat etmek gerek iste..hepimize saglikli sihatli hamilelik sureci diliyorum..

cok gecmis olsun canim stres yapmamaya calis allah esirgesin bebeklerimizi

Yaaa söyle gelmesinler. Olmadı de ki acil iş çıktı, şehir dışına çıkmam gerekiyo, toplantı var falan de. Yalan söylemeyi hem hiç sevmem hem de beceremem ama, zorda kalırsan da yapacak birşey yok ki... :50:

malesef diyemem alınırlar yani onlar ince düşünse zaten gelmez kayınpedere gelme diyemem ama kayınvaldeyi razı edersem akşam arayıp cook ısrar etcem en azından ben işteyken yemegi yapsa gerisini o kadar düşünmüyorum yapcak bişey yok :(((

steteskopla dinledi benim bacim surekliiiii:64:

cok guzel aferin ins sorunsuz gecer kontrolun:71:

yok canim henuz bebk etkilenmez ama ani hareketlerden falan kacin dikkat et Allh akil fikir versin esine bebk 12 . haftada anlamaya baslar herseyi anne karninda:54:

super haber buuu bende diyodum ikizimiz yok diyeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

cok guzel hosgeldin sefa geldin canim
kiz onunda hakki her donemini heyecanla yasayin birlikteeeee:73:

yok bu konuda olma heves etmis bak benim esim beni yanliz gonderiyorrrr:43:isetmediginden degilde anlamadigi icin gelmiyorr 4 aylik olunca gitcez kesin buuu

benim esimdee hevesli deil hiçç ilk bebegimiz olmasına ragmenn keseyide tek basıma gördümmm bebegidee kalpp atıslarını daa .. kalp atısında görümcem vardıı sadece ama yalnızdımm odada iştee bi basımaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

benimde yas 21 ilk hamilelik sat 25 nisan tahmini dgm tarihi 02.02.2012 benide eklermisin :49:
ekledim canim
benim okuzde kac gundur uzuyo beni vicdan yokki... hamilemi hormonlarimi alt ust kimin umrunda. sanki kendi hamile bi trip bi trip offff :43::43::43::43:
hayirli olsun canim ne guzel bi surpriz:79:
ah canim uzme kendini yaaa birisi anlatsa esine hormaonlar gercekten tavan yapiyor benim esim yanima bile yaklasmiyor kirrarim uzerim diye korkuyorr :73:

malesef diyemem alınırlar yani onlar ince düşünse zaten gelmez kayınpedere gelme diyemem ama kayınvaldeyi razı edersem akşam arayıp cook ısrar etcem en azından ben işteyken yemegi yapsa gerisini o kadar düşünmüyorum yapcak bişey yok :(((

nasi gelsin canim ise yaricak ya gelmezler :27: ay psikolojim bozuldu bu hamilelikte illa birilerine gicik olunurmus ya bende kayinvalideme gicigim :1:

Back
X