- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.841
Oral alıyorum, günde 3 tane.100 mg'lik. 1 sabah, 2 gece yatarken...Gece yatarken alınması daha az sersemletsin diye..
Bulantılarımın sebebi biraz da o belki benim...Sersemlik ilk zamanlarki gibi değil artık, ilk zamanlar yatağa yapışıyordum nerdeyse ama,psikolojmi bozan depresyonumsu durumlar yaratan da bu ilaç sanırım bende...
Doktorum da dedi, ağır ilaçtır, kendini olumsuz hissedebilirsin hamilelik zaten böyle duygular yaratan hormonlar ürettirir, hele progestan kullanıyorsun o da ruhsal çöküntü yaratabilir dedi. Öyle de oldu bende...
Vajinal al demedi bana.Ama vajinal tabletleri ayrıdır muhtemelen...Yuvarlak değil de fitil şeklinde olur bence, sen bunu deneme bence![]()
yok canım aynı tablet hem oral hem vajinal kullanılabiliyormuş doktorum öyle söyledi ben günde 1 tane alıyorum ama bir haftadır hergün kanamam oluyor çok korkmuyorum açıkçası benim ilk gebeliğimde de kanama oldu hatta regl sandım hamile olduğumu bile anlamadım Rabbim izin verirse yaşayacak inş moralini bozma güzel şeyler düşün ben pozitif düşüncenin gücüne çok inanıyorum Allah sağlıklı güzel ömür versin bebeğine bir kez düşük yaşadın diye bu da öyle olacak değil ben öylelerini tanıyorum ki düşük yapıyorlar sonra istemedikleri kadar bebekleri oluyor
iyi şeyler düşün ne olur