• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok:20:

Evet bence de kesinlikle....
Hatta ben beslenme uzmanına gidersem inşallah onun tavsiyelerini de yazayım size...bazı tavsiyeler şahsa özel olsa da bazıları tüm gebelerin uyması gereken şeyler olur mutlaka...

kızlar haftalarımıza göre guruplara ayrılıp birbirimizi denetleyelim fazla ilo almak yok:20:

yani kim haftada kac kilo aldı gibi mi diyorsun? benim evimde bir tartı (baskül) bile yok.. almak lazım sanırım...

ben kısmet olurda hamilelik sağlıkla ilerlerse sayet 16. haftadan sonra hamile yogasi yapmayı dusunuyorum... zaten 10 yıldır normalini de yaparım hergün... cok ise yariyor hem fiziksel olarak hemde ruh hali olarak.. ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim...

kızlarcım napıyosunuz benim bulantılar da hafif hafif başladııı..... arkadaşın biri patates kızartması demişşş yemezsem ölcek gibi hissediyorum kendimi :)) dünde seftali suyu as erdimm :))

Canım yalnız patates kızartması gebeler için pek sağlıklı değil diye duymuştum. Araştırmadım ama, fazla kaçırmamak lazım...

resme bakıpp balıga benzio dedi sadceee giçç duygulanmadı daaa

belki yapısı öyledir benmde abim öyle dedi baktı baktı bu ne be yegen diye balık koymuşlar dedi önce keseyi sandı kapkara bu ya sana cekmiş baksana maymun gibi dedi ki ben gayet beyazm saçlarım siyah sonrada balık gibi bişi bende yegen sanıyorum al sunu dedi cok üzüldüm yapısı öyle abim oldum olası öyledir hep güler dalga gecer ama bilirim sevdiğini üzülme doğupta kucagına alınca göreceksin nasıl sevecek :))

Benimde canım nescafe istiyo. Zaten ne kadar zararlı şey varsa hep onları canım istiyo: çikolata, baklava, dondurma, cola, nescafe. Hayır normalde yesem içsem bunları amenna. Bunlar eşimin bayıla bayıla yediği-içtiği benimse ııııyk dediğim şeyler. Normalde gayet sağlıklı beslenirim, et,süt, balık yumurta. Şimdiyse bunları ağzıma alasım gelmiyo. Bu çocuk babasına mı çekicek ne. :))

benim canımda yüzmek istiyooo:59::59::59:

Benimde :59:Havuz deniz ne kadar güvenli bilmiyorumda :50:

yani kim haftada kac kilo aldı gibi mi diyorsun? benim evimde bir tartı (baskül) bile yok.. almak lazım sanırım...

ben kısmet olurda hamilelik sağlıkla ilerlerse sayet 16. haftadan sonra hamile yogasi yapmayı dusunuyorum... zaten 10 yıldır normalini de yaparım hergün... cok ise yariyor hem fiziksel olarak hemde ruh hali olarak.. ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim...

Ben de istiyorum yoga yapmak, hamile yogası.Zaten yediklerime dikkat etmem lazım sabah çok kaçırdım :56:

Aynen yaaaaa...Muhtemelen doktorum bana izin de vermeyecek tatile gitmek için :14:

Belli olmaz canım belki bir iki aya kadar izin verir bir sakınca görmezse.Kendimi bebeğim olunca 3 kişi gideriz daha eğlenceli olur diye avutmaya çalışıyorum,ama bugün bir başka daraldım işyerimde ya, evde olsam leğene su doldurup oturcam o derece bunaldım :37:

ben bayramda gidiyorum tatile eşimin başka tatili yok çünkü 3.5 aylık olacağız inş o zamana dört gözle bekliyorum temmuzun başında da 2 hafta tatilim var ama evde oturacağım sadece ankarada olanlar yok mu aranızda birlikte gezelim

Benimde canım nescafe istiyo. Zaten ne kadar zararlı şey varsa hep onları canım istiyo: çikolata, baklava, dondurma, cola, nescafe. Hayır normalde yesem içsem bunları amenna. Bunlar eşimin bayıla bayıla yediği-içtiği benimse ııııyk dediğim şeyler. Normalde gayet sağlıklı beslenirim, et,süt, balık yumurta. Şimdiyse bunları ağzıma alasım gelmiyo. Bu çocuk babasına mı çekicek ne. :))

:9::9::9: Ay sorma annemle hamile kalmadan önce her sabah gözümüzü açtığımız gibi nescafe içerdik (annemle yaşıyoruz bu arada) Şimdi o yine içiyor ben ciğerci kedisi gibi bakıyorum..Ama çikolata yedim bugün dayanamadım :26:Dondurma yiyebilirsin bildiğim kadarı ile.Ben dondurmada kısıtlamadım kendimi, zararlı mı yoksa?

tamam kızlar herkes aynı düşüncedeyse yeni bir başlıkta gruplanıyoruz almamız gerektiği kadar kilo almak için yoga da yapalım pilates de evde baskül şart olmayanlar alsın

eylül ne yaptın canım açtın mı konuyu

Bu arada kızlar, eşlerle minnak tartışmalar konusunda belki bizim de azcıkta olsa kabahatimiz olabilir. Yani şöyle ki: çok alıngan olmuş olabiliriz, belki normalde takmayacağımız şeyleri takmaya başlamış olabiliriz. O yüzden çok da üstünde durmamaya çalışalım bu tartışmaların. Elbette onlar da bebeklerini çok seviyorlardır ama, biz daha kabulleniciyiz. Belki onlar şimdi daha çok korkuyorlardır. Yani ne olacak bundan sonra, sorumluluklarım daha da artacak diye...

Aynen normalde kolayı ne içerim ne de canım ister. Her zaman ayran içerim, eve almam...
Ama nasıl canım istiyo nerdeyse bir aydır anlatamam...Biraz midemin kaynamasına bağlıyorum,hani asitli iyi gelir gibi hissederiz ya. Biraz da sıcaklardan filan...
Görümcemin ısrarına karşı az birşey tadımlık içtim geçenlerde. Tadına bari bak, günah kendine eziyet etme dedi.
Ama içmedim başka.
Benim bir arkadaşım hiç kısmadı kolasını gazozunu.

:9::9::9: Ay sorma annemle hamile kalmadan önce her sabah gözümüzü açtığımız gibi nescafe içerdik (annemle yaşıyoruz bu arada) Şimdi o yine içiyor ben ciğerci kedisi gibi bakıyorum..Ama çikolata yedim bugün dayanamadım :26:Dondurma yiyebilirsin bildiğim kadarı ile.Ben dondurmada kısıtlamadım kendimi, zararlı mı yoksa?

offf çikolata diye diye canımı çektirdiniz ne yapcam şimdi yemek lazım dolapta vardı

Dondurmayı kilo aldıracağını düşündüğüm için zararlı olarak nitelemiştim. :)
Yaa bence abartmadan herşey yenebilir. Benim doktorum sadece çiğ et ve adaçayını yasakladı. Onun dışında colayı, çayı bile söylemedi. Ama ben gene de dikkat ediyorum tabi... Bu arada annene de sana da afiyet olsun ;)

Back
X