2012 Şubat Anneleri

Evet ruh hali çok değişik....Ben daha önce 3-4 tahe doğuracağım diyordum, hatta ikisini peşpeşe istiyordum ama şimdi korkutu gözümü sırf bu psikolojik durum yüzünden hamilelik zormuş diyorum...Bulantı, ağrı,sızı vs. hiç gözümde değil...

selam hanımlar...

şubat annesi olarak fazla giremiyorum topicinize işten dolayı ama takip ediyorum sizleri...inşallah afiyettesinizdir ve bebişlerde iyidir...benim bugün 5 hafta doldu ve yarın 5+1 olucam inşallah..ay sonu hem kese hem kalp atımı görmeye gideceğim ve tabiiki çok heyecanlıyım:81:...evham yapmayı bir kenara bırakmayı başarabildim sonunda...

Kızlar bende çıkıyorum pc başında çok yoruldum, gidip suyumu ve vitaminlerimi içeyim...Görüşürüz bebişlere ve kendinize iyi bakın

evet evet kesinlikle yazalım diyet guruplarından bu konulara geçtim kadınlar kulübünde alışkanlık var ben de zaten hergün yediğimi yazasım var yoksa ipin ucu kaçıyor hamileler için bir beslenme topiği mi oluştursak acaba

aman benim kayınvaldem hiç güzel yemek yapamaz ben de iş yerimde buzdolabını tek karıştıran kişiyim ne bulsam tıkıyorum ağzıma

Son düzenleme:

kızlar öyle bilindiği gibi iki canlıyım iki kişilik yemem lazım düşüncelerinden uzaklaşmak lazım çünkü hamile bir bayanın normalda yediği öğünleri %10 daha fazla yemesi yeterliymiş...karbonhidrat içierern yiyeceklerden uzak durup bol vitamin ve protein içeren şeyler yemek lazımmış..tahıllar,süt ve süt ürünleri,sebze ve meyve,kırmızı ve mümkünse beyaz et tüketelim..ekmek yemeyelim günde 1- 2 dilim yeterli..tatlıdan uzak duralım...bunları yaparsak fazla kilo almadan üstelikte sağlıklı beslenerek bu süreyi geçirebiliriz...

slm kızlarrr dün eşimle tartıştıkkkk ben üzüldüm ağladımmmçok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi kızlarrrr

ben de bu ilacı kullanıyorum sen nasıl alıyorsun doktor vajinal al yoksa baş dönmesi mide bulantısı sersemlik olur dedi ama hala oral kullanıyorum nasıl yaparım bilemedim vajinal öylece koysam gider mi

Oral alıyorum, günde 3 tane.100 mg'lik. 1 sabah, 2 gece yatarken...Gece yatarken alınması daha az sersemletsin diye..
Bulantılarımın sebebi biraz da o belki benim...Sersemlik ilk zamanlarki gibi değil artık, ilk zamanlar yatağa yapışıyordum nerdeyse ama,psikolojmi bozan depresyonumsu durumlar yaratan da bu ilaç sanırım bende...
Doktorum da dedi, ağır ilaçtır, kendini olumsuz hissedebilirsin hamilelik zaten böyle duygular yaratan hormonlar ürettirir, hele progestan kullanıyorsun o da ruhsal çöküntü yaratabilir dedi. Öyle de oldu bende...
Vajinal al demedi bana.Ama vajinal tabletleri ayrıdır muhtemelen...Yuvarlak değil de fitil şeklinde olur bence, sen bunu deneme bence

canlarımmm, bu sabah dr a gidicektik demiştim bebeğimizi görmeyee.
gittikk tek keseyi yoklarken dr, arkadan bir kese daha çıkmasın mı :)))
ikizmiş gebeliğimmmm.
şoktayımmm Allahıma şükürler olsun, ikiside 1 cm ve kalp atışlarını gördük

anammmmm ilk ikizimizzzzzzzzzz

slm kızlarrr dün eşimle tartıştıkkkk ben üzüldüm ağladımmmçok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi kızlarrrr

canım bişeycik olmaz inş hormonlarımız tavan yapmış durumda ben de bi nazlanıyorum eşime yok şuram ağrıyor buram ağrıyor yazık ne yapacağını şaşırıyor biraz sabırlı ol canım bu alıngan hassas dönem ilerleyen aylarda geçiyor biraz

hayırlı olsun cnm Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, henüz doktora gitmedim ama sana bişi sorucam. ben reglim geciktikten 1 gün sonra kan testi yaptırdım 1348 çıktı. netteki değerlerle karşılaştırınca biraz yüksek geldi, ikiz olabilirmi acaba die düşündüm kendi kendime :) senin değerin neydi merak ettim?

Ay maşallah maşallah maşallah
Çok duygulandım, ne kadar güzel birşey
Hayırlı olsun kuzucukların

Hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin...
Değerin biraz yüksek gibi maşallah, çoğul gebelik olabilir gibi geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…