- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.821
bende ultrasonn aleti istiyorumm yaaaa.. koyayım salonaa aradaa bakayımmm merak edincee ne güsel olurrrr
Allah izin verdiği müddetçe olmaz korkmamaya çalış.Zor biliyorum, ben bile korkuyorum ama bazen de kendimi telkin etmeye çalışıyorum, yaşayacak, görecek günü varsa gelecek bebeğim diyorum, sonra yine korkuyorum, çok değişik ruh halleri oluyor.Ama stres yapmamak çok önemli, hayırlı haberlerle gel.
Kesinlikle sana katılıyorum herşeyden yemeliyiz ama az az bebeğimize yararı olacak kadar yemeliyiz...Sonrasında bomba gibi bir anne olmak istemez sanrıım kimse
Yediklerimizi de acaba buraya yazsak mı ? Hem kendimizi frenleriz çok yemeyiz, hemde bebeğimiz için aklımıza gelmeyen yararlı yiyecekleri birbirimize söylerizNe dersiniz kızlar, olur mu sizce :26:
Ben zaten kilolu hamile kaldım, kısmetse temmuz başı beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Hem bebeğime faydalı olacak şekilde bir liste hazırlasın bana hem de minimum kilo alarak tamamlayayım gebeliği.
Benim hiç iştahım yok, bulantım çok....Ama yemeği ben yapmadıysam, hele de kayınvalidedeysek acayip yiyorum...Yemekleri de güzel olur kendisinin. Ne yapsa yalayıp yutasım geliyor kadın yahu
Eve geliyorum tık yok,asla yemek yemek istemiyorum...Kayınvalidenin evinde sihirli bişey var
Kesinlikle sana katılıyorum herşeyden yemeliyiz ama az az bebeğimize yararı olacak kadar yemeliyiz...Sonrasında bomba gibi bir anne olmak istemez sanrıım kimse
Yediklerimizi de acaba buraya yazsak mı ? Hem kendimizi frenleriz çok yemeyiz, hemde bebeğimiz için aklımıza gelmeyen yararlı yiyecekleri birbirimize söylerizNe dersiniz kızlar, olur mu sizce :26:
Bi ara okumuştum forumda kalp atışını dinleyebileceği bir alet varmış evine almış yazan arkadaş. Dinleyip duruyormuş evde
ben de bu ilacı kullanıyorum sen nasıl alıyorsun doktor vajinal al yoksa baş dönmesi mide bulantısı sersemlik olur dedi ama hala oral kullanıyorum nasıl yaparım bilemedim vajinal öylece koysam gider mi
slm kızlarrr dün eşimle tartıştıkkkk ben üzüldüm ağladımmmçok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi kızlarrrr
canlarımmm, bu sabah dr a gidicektik demiştim bebeğimizi görmeyee.
gittikk tek keseyi yoklarken dr, arkadan bir kese daha çıkmasın mı :)))
ikizmiş gebeliğimmmm.
şoktayımmm Allahıma şükürler olsun, ikiside 1 cm ve kalp atışlarını gördük
slm kızlarrr dün eşimle tartıştıkkkk ben üzüldüm ağladımmmçok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi kızlarrrr
ikizmiş gebeliğimmmm.
bendee tartıstımmm cok da agladım sabah sabahh... sanmam bişi olmass strese girmemk lazım tabii
ikizmiş gebeliğimmmm.
hayırlı olsun cnm Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, henüz doktora gitmedim ama sana bişi sorucam. ben reglim geciktikten 1 gün sonra kan testi yaptırdım 1348 çıktı. netteki değerlerle karşılaştırınca biraz yüksek geldi, ikiz olabilirmi acaba die düşündüm kendi kendime :) senin değerin neydi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?