2012 Şubat Anneleri

yok canım aynı tablet hem oral hem vajinal kullanılabiliyormuş doktorum öyle söyledi ben günde 1 tane alıyorum ama bir haftadır hergün kanamam oluyor çok korkmuyorum açıkçası benim ilk gebeliğimde de kanama oldu hatta regl sandım hamile olduğumu bile anlamadım Rabbim izin verirse yaşayacak inş moralini bozma güzel şeyler düşün ben pozitif düşüncenin gücüne çok inanıyorum Allah sağlıklı güzel ömür versin bebeğine bir kez düşük yaşadın diye bu da öyle olacak değil ben öylelerini tanıyorum ki düşük yapıyorlar sonra istemedikleri kadar bebekleri oluyor
iyi şeyler düşün ne olur

Hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin...
Değerin biraz yüksek gibi maşallah, çoğul gebelik olabilir gibi geldi bana da

amin cnm, hepimiz için inşallah henüz doktora gitmedim ama öyle bi ihtimal de geldi aklıma. DYGBAL de ikiz diyince onun değerlerini merak ettim, karşılaştıriym die

slm siteye bende hamileyimmm demek için girdimde önce arkadaşın ikizlerini okudum hayırlısı olsun sağlıkla inşallah tam cv yazıcam senin yorum var seninde gözün aydın tesadüf işte bende dün öğrendim hamileyim çok istediğim bi hamilelik bu arkadaşa sormuşsun değerini ikizlerin bende 4504 değerim kan testinin hayılısı inşallah

[SUP][/SUP]
İnşallah canım ya...Olumlu düşünmem lazım gerçekten...Bunu bebeğime borçluyum ben...Bunu yapmam lazım...
Napalım bu ilaç depresyon yapıyor, benim psikolojim bozuk diye sıyrılma lüksüm yok benim.
Ben anneyim, ben bu kadar zayıf olmamalıyım ya...Daha 1 santimlik bebeğim hayata tutunmaya bu kadar hevesliyken ben nasıl bu kadar zayıf olabilirim.
Çok haklısın tatlım, bana gerçekten moral oldun çok sağol

Bişey olmaz tatlım Allahın izniyle...Rabbim insan bedenlerini dirençli yaratmıştır, sen kendini üzme...
Eşşek oluyor bu erkek milleti, uyuz şeyler!

Hay ağzına sağlık canım benimki dün eşşşşşşekkkkti bildiğinneyseki bugün kontrolüm var en azından içimi rahatlatırımmmmm inşallahhh

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin...İkizler geliyor desenize bir sürü

bir de şöyle bişey var vücudumuzda öyle bir düzen var ki genelde anomali bebek kendini atarmış düştüyse bir sebebi vardır böylesi daha hayırlıdır
sen kalp atışını duydun mu canım kaç haftalıktı bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra biraz daha rahatlayabilirsin gittikçe risk azalıyor çünkü

saol cnm senin de gözün aydın, sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza. sen doktora da göründün mü yoksa sadece kan testi mi yaptırdın cnm? bi de adetin geçtikten kaç gün sonra çıktı o değer?

Evet canım ilk gebeliğimde öyle dediler, anomalili bebekleri atıyor bünye diye...
Ne kadar şanslısın ki dedi doktorum, vücudun sağlıklı embriyoyla sağlıksızı ayırtedebiliyor...
Çok doğru, hamdolsun Rabbime...
Ben kalp atışını duydum canım geçen hafta...
Şu an 7+4üz Rabbimin izniyle...

çok sevindim canım ya birkaç hafta kalmış şurda sabret dikkat et kendine zorlayıcı hareketlerden kaçın inş bu kez bişey olmayacak hamileliğinin keyfini çıkar

benim 4+6da göründü karından

çok sevindim canım ya birkaç hafta kalmış şurda sabret dikkat et kendine zorlayıcı hareketlerden kaçın inş bu kez bişey olmayacak hamileliğinin keyfini çıkar

Öyle yapıcam canım Allahın izniyle
İnşallah birşey olmayacak
Hiç iş yapmıyorum zaten, bi işe gelip gidiyorum ama işim de masabaşı,yorulmuyorum.Evde bir işe elimi sürmüyorum.
Sağolsun, eşim, annem, kız kardeşim, kayınvalidem sıradan gelip idare ediyorlar temizliğimi,yemeğimi.Allah razı olsun.
Evde yattım dinlendim de birkaç gün.İnşallah herşey güzel olacak, güzel haberlerimizi paylaşacağız

Benim 5+0da karından göründü.
(Ama düzeltilmiş SAT'a göre)

Çok güzellllll

ben de 6+4üm benim de bulanmıyor hala canım.bakalım 7.haftada bulanacak mı.sen kalp atışları için gittin mi doktora

Yok bize pazartesiye gün verdi kalp atışı için, iple çekiyorum pazartesiyi.Sen duydun mu?

günaydın canım, keseyi ve yolk sacı görebilirsin bebek icin bir müddet daha beklemek gerekebilir sanırım...

merhaba, duana amin canım.. bende de bazen bulantı oluyor bazen daha iyi hissediyorum ama hic öyle cok bulantı yasamadım.. doktor normal, bünye meselesi demisti bana..

ay cok güldüm ama cok süper bir fikir bence... bende devvamlı bakarım neler yapıyor minnos orada diye..
............amin canım

hayırlı olsun tatlım... kullanan arkadaslar var sanırım...

Canım selam,

Düşüğünde belirtilerin nelerdi,kanaman var mıydı? Lekelenmen, ağrın?
Benim de kesemin yan tarafında kanamam varmış, korkuyorum

Tatlım bence cok üzme kendini insallah iyidir yavrun, bak kalp atıslarını duymussun masallah

Heh buldum buldum. YARMAGÜL olucam
bence her kadın hamile iken cokkk güzeldir hiç üzme kendini seker...

merhaba tayf, nasılsın?... kolay gelsin seker... Heyecan hepimizde var sanırım ..

ayyy ne güzel bir haberrrr Masallah canım Hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin inş.

merhaba hosgelddin hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…