- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.801
hhhhhhhh :) 57 kilo mu olmuşsuuuun :)) Ben 64 ile hamile kaldım. Muhtemelen 9 ay sonra 80 falan olurum. Boy 1.70, 80 kilo. Aman Allahım!! Neye benzerim kimbilir :)))
zorla mide buandiracak tur oturdgun yerde ne guzel isteeee biz gibi bögürerek gezersen gorurum seniiiiNe yalan söyliyim rahat değilim ya, midem bulanıp kussam herşey yolunda dicem :18:
Evet aslında öyleymiş, ama ben onu da yaşamak istiyorum, onu da tadayım
Bana ne bana ne istiyorum.Sen çok çekiyorsun canım Allah kolaylık versin, benim sabah bulansa yeter, içim rahatlar hiç olmazsa.Sipariş veriyorum yalnız bakar mısın
canım ya ben kısayım ama aramızda 10 cm boy farkı var top gibi olacağım en boy eşit ilk gebeliğimde bu kiloyla hamile kalıp 71le doğuma gitmiştim
Heh buldum buldum. YARMAGÜL olucam
kizlar sizi ekledim insAllahhh
kiz hopluyon hopluyon hala yokmu bulanti olsun aman olmasinnn
zorla mide buandiracak tur oturdgun yerde ne guzel isteeee biz gibi bögürerek gezersen gorurum seniiii
sabah ilik su ceviz badem ve kayisi yedim biraz sonra pekmezli su iscem ögelen gelince cocuklar corba icerim ekmegi bede deli gibi yiyom ne yapcam ben yaa zaten gebe kaldigim ay farkinda olmadan nasilsa 4 kilo aldim valla aciktikca meyve yiyorum oda gazman yapiyor beniiiii:84:kiraz yesemde gaz yaparmikii :83:
Ahhh ahhh sen kısaysan ben artık pigmenin pigmesi oluyorumBenim boy 1,55 kilo 49 ile hamile kaldım, hamileliğimin son aylarında işe yuvarlanarak gelmeyi düşünüyorum hem masrafsız :86:
Geçen hafta doktora gittiğimizde bana da kesenin etrafında kanama olduğunu söyledi ve o günlerde kanamamın olup olmadığını sordu..
Canım doktorun bana söylediği bu kanamanın önemli olmadığı, regl dönemine denk gelen zamanlarda böyle kanamaların olabileceği ama fazla ayakta kalmamam gerektiğini ve ağır birşey kaldırmamamı söyledi...Duyduğumda bende çok korktum ama Allaha şükürler olsun bebeğim iyi sanırım, kanamam falan olmadı çünkü...Sende kendine dikkat et, üzülüp bebeğini de üzme
canım kilon normal ama boyuna göre 49 çok iyi
bişey söyleyeceğim yediklerimize dikkat edelim kontrol edelim birbirimizi ben tecrübelim sonrasında geri kilo vermek çok zor oluyor hamile olduğumuz davul gibi olmamızı gerektirmez değil mi
Canım çok sağol bana moral oldun…Benim de kanamam, lekelenmem filan yok. Gebeliğimi öğrendiğim günden beri progestan alıyorum…
Doktorum bana da yat dinlen dedi, 1 günlük rapor verdi. Hafta sonuyla da birleştirdim yattım, dinlendim, oturdum…
1 kez kahvaltı hazırlamak dışında hiçbir işe elimi sürmedim…Cuma kontrolüm var belki biraz olsun iyileşmiştir.
Daha önce de bir kez düşük yaptım korkuyorum.
Çalışıyorum ama işim masabaşı hiç yorulmuyorum…İnşallah bişey olmaz…
Canım çok sağol bana moral oldun…Benim de kanamam, lekelenmem filan yok. Gebeliğimi öğrendiğim günden beri progestan alıyorum…
Doktorum bana da yat dinlen dedi, 1 günlük rapor verdi. Hafta sonuyla da birleştirdim yattım, dinlendim, oturdum…
1 kez kahvaltı hazırlamak dışında hiçbir işe elimi sürmedim…Cuma kontrolüm var belki biraz olsun iyileşmiştir.
Çalışıyorum ama işim masabaşı hiç yorulmuyorum…İnşallah bişey olmaz…
sor da icin rahat etsinnnnYa aslında bazı yemeklerden soğuyorum, mesela tavuk yemek istemiyorum, normalde seve seve yerdim.Böyle bazı yemeklere karşı isteksizlik var ama öğürme yok :26:
Pazartesi doktora da bi soracam, bi sorun yoksa rahatlayacam kısmetse.
evet canim saglikli beslenmek en guzeli abur cu nur hamur isleri asiri tatli dan kacmak gerekir normal yemek asiriya kacammak en guzeliii her hamisligimde bn 75 le bitirdim ve hep 3. hamilleik haric kendi kiloma dondum diyetle tabii insAllah bunda daha bilincliyim kilo almayacagim 8 kilo hedefim bakalimmmmbişey söyleyeceğim yediklerimize dikkat edelim kontrol edelim birbirimizi ben tecrübelim sonrasında geri kilo vermek çok zor oluyor hamile olduğumuz davul gibi olmamızı gerektirmez değil mi
bişey söyleyeceğim yediklerimize dikkat edelim kontrol edelim birbirimizi ben tecrübelim sonrasında geri kilo vermek çok zor oluyor hamile olduğumuz davul gibi olmamızı gerektirmez değil mi
Ama ama üstüne kafadan bir 15 kilo ekleFazla takmıyorum aslında, hemen göbeğim çıksın hamile olduğum anlaşılsın istiyorum, inşalllah o günleri de görcez hepberaber
Çalışıyorum ama işim masabaşı hiç yorulmuyorum…İnşallah bişey olmaz…[/QUOTE/]
rABBİM BEBEklerimzii korusun canım, inşallah sağ salim alırız kollarımıza
bende ultrasonn aleti istiyorumm yaaaa.. koyayım salonaa aradaa bakayımmm merak edincee ne güsel olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?