2012 Şubat Anneleri

hhhhhhhh :) 57 kilo mu olmuşsuuuun :)) Ben 64 ile hamile kaldım. Muhtemelen 9 ay sonra 80 falan olurum. Boy 1.70, 80 kilo. Aman Allahım!! Neye benzerim kimbilir :)))

canım ya ben kısayım ama aramızda 10 cm boy farkı var top gibi olacağım en boy eşit ilk gebeliğimde bu kiloyla hamile kalıp 71le doğuma gitmiştim

zorla mide buandiracak tur oturdgun yerde ne guzel isteeee biz gibi bögürerek gezersen gorurum seniiii

canım ya ben kısayım ama aramızda 10 cm boy farkı var top gibi olacağım en boy eşit ilk gebeliğimde bu kiloyla hamile kalıp 71le doğuma gitmiştim

Ahhh ahhh sen kısaysan ben artık pigmenin pigmesi oluyorum Benim boy 1,55 kilo 49 ile hamile kaldım, hamileliğimin son aylarında işe yuvarlanarak gelmeyi düşünüyorum hem masrafsız :86:

zorla mide buandiracak tur oturdgun yerde ne guzel isteeee biz gibi bögürerek gezersen gorurum seniiii

Ya aslında bazı yemeklerden soğuyorum, mesela tavuk yemek istemiyorum, normalde seve seve yerdim.Böyle bazı yemeklere karşı isteksizlik var ama öğürme yok :26:
Pazartesi doktora da bi soracam, bi sorun yoksa rahatlayacam kısmetse.

bişey söyleyeceğim yediklerimize dikkat edelim kontrol edelim birbirimizi ben tecrübelim sonrasında geri kilo vermek çok zor oluyor hamile olduğumuz davul gibi olmamızı gerektirmez değil mi

Olsun kızlar yaaa, bence bizim her halimiz güzel olcak, top gibi yarma gibi hiiiiiç önemli değil. Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de bize, o kiloları veririz inşaAllah.

Canım çok sağol bana moral oldun…Benim de kanamam, lekelenmem filan yok. Gebeliğimi öğrendiğim günden beri progestan alıyorum…
Doktorum bana da yat dinlen dedi, 1 günlük rapor verdi. Hafta sonuyla da birleştirdim yattım, dinlendim, oturdum…
1 kez kahvaltı hazırlamak dışında hiçbir işe elimi sürmedim…Cuma kontrolüm var belki biraz olsun iyileşmiştir.
Daha önce de bir kez düşük yaptım korkuyorum.
Çalışıyorum ama işim masabaşı hiç yorulmuyorum…İnşallah bişey olmaz…

bişey söyleyeceğim yediklerimize dikkat edelim kontrol edelim birbirimizi ben tecrübelim sonrasında geri kilo vermek çok zor oluyor hamile olduğumuz davul gibi olmamızı gerektirmez değil mi

Kesinlikle sana katılıyorum herşeyden yemeliyiz ama az az bebeğimize yararı olacak kadar yemeliyiz...Sonrasında bomba gibi bir anne olmak istemez sanrıım kimse

Yediklerimizi de acaba buraya yazsak mı ? Hem kendimizi frenleriz çok yemeyiz, hemde bebeğimiz için aklımıza gelmeyen yararlı yiyecekleri birbirimize söyleriz Ne dersiniz kızlar, olur mu sizce :26:

Allah izin verdiği müddetçe olmaz korkmamaya çalış.Zor biliyorum, ben bile korkuyorum ama bazen de kendimi telkin etmeye çalışıyorum, yaşayacak, görecek günü varsa gelecek bebeğim diyorum, sonra yine korkuyorum, çok değişik ruh halleri oluyor.Ama stres yapmamak çok önemli, hayırlı haberlerle gel.

ben de bu ilacı kullanıyorum sen nasıl alıyorsun doktor vajinal al yoksa baş dönmesi mide bulantısı sersemlik olur dedi ama hala oral kullanıyorum nasıl yaparım bilemedim vajinal öylece koysam gider mi

sor da icin rahat etsinnnn
evet canim saglikli beslenmek en guzeli abur cu nur hamur isleri asiri tatli dan kacmak gerekir normal yemek asiriya kacammak en guzeliii her hamisligimde bn 75 le bitirdim ve hep 3. hamilleik haric kendi kiloma dondum diyetle tabii insAllah bunda daha bilincliyim kilo almayacagim 8 kilo hedefim bakalimmmm
y ben biraz gidip uzaynayim sutumu iceyim kaburgalarim batti simdilik bybybyy

Ben zaten kilolu hamile kaldım, kısmetse temmuz başı beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Hem bebeğime faydalı olacak şekilde bir liste hazırlasın bana hem de minimum kilo alarak tamamlayayım gebeliği.
Benim hiç iştahım yok, bulantım çok....Ama yemeği ben yapmadıysam, hele de kayınvalidedeysek acayip yiyorum...Yemekleri de güzel olur kendisinin. Ne yapsa yalayıp yutasım geliyor kadın yahu
Eve geliyorum tık yok,asla yemek yemek istemiyorum...Kayınvalidenin evinde sihirli bişey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…