- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.781
Günaydıııın :) İyidirler inşallah... Elimde olsa 24 saat dikizlicem içerde naapıyo acaba diye ama... İşte... :)) Maşallah de kendine, nazar etme. Ben de bulantım nasıl geçer diye herşeyi yoyorum: Neyin iyi geleceğini bulmak için.İnşallah sağ salim, sağlıkla sıhhatle huzurla geçer önümüzdeki günler de, içimizde neler olup bittiğini somut şekilde görmek nasip olur hepimize. :) :81:
Miden bulandığında bir parça limonu kabuğuyla yemeyi dene canım, benim midem 2 hafta önce balık yediğimde çok bulanmıştı hemen limon yedim ve çıkarmaktan kurtuldum, belki sana da iyi gelir, dene istersen...
Canım selam,
Düşüğünde belirtilerin nelerdi,kanaman var mıydı? Lekelenmen, ağrın?
Benim de kesemin yan tarafında kanamam varmış, korkuyorum
HOSGELDIN CANIM KULLANAN ARKADASLAR VAR ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIMSelam ben de katıldım aranıza 6 hafta 3 gün oldu bugün pazartesi kalp atışını dinledik bebeğimin 2. çocuk olacak 2 yaşında bir oğlum daha var yine de çok heyecanlıyım progestan kullanan var mı aranızda düşük riski var benim kanamam oluyor
canim ya yapacak birsey yok ayy dun misafirn yaninda gaz sancisi geldi oturamadim wc bekledim hastalik degil cok sukur mucizelerin eseri bunlar tatli sikayetler ya sabir bakalimmbende 4. aya ayarladım kendimi umarım 9 ay sürmez zayıflıyorum yiyemiyorum yaa herşey mi kokar tahammül edemiyorum artıksürekli wc gitmekten bıktım kim gelse ben ordayımmm utanıyorum
Ohhh kızlar ne bereketli ay 40 kişiyi bulmuşuz
6+6 olduk artık midem bulansın :26:
HOSGELDIN CANIM KULLANAN ARKADASLAR VAR ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM
günaydın canım nasılsın ben aynıyım haftasonu kayınpederm geliyor bi hafta kalcak ben yemek bile yapamıyorum napcam bilmiyorum yatamıcam rahat edemicem evde sortla geziyodum cok sıcak uffffnasıl misafir etcem bilmiyorum.. çok seviyorum ama düşüncesiz hareket edince sinir oluyorm kayınvaldede gelmiyo her zaman gelir nolur sanki gelse yemekleri bari yapsa işe yarayacak ya gelmezz.. zaten calıışyorum eve git yemek yap sofra bulaşık öğğğ ağlamak istiyorummm
hey allahım ettiği duaya bak sanki iyi bişey 24 saat öüğürüyorum ölüyorum resmen sakın böyle dua etme bi kabul olursa görürsün baska bişey de çok pişman olursun çooooookk iğrenç bişey hiç gecmiyor..
Miden bulandığında bir parça limonu kabuğuyla yemeyi dene canım, benim midem 2 hafta önce balık yediğimde çok bulanmıştı hemen limon yedim ve çıkarmaktan kurtuldum, belki sana da iyi gelir, dene istersen...
canım bulanmasın çok kötü bişey ne güzel işte rahat değil misin böyle
Canım benim hamileliğim 8+3 te sadece 1 kez midem bulandı o da isteksiz yediğim için, benimde midem bulanmıyor yani her hamilenin midesi bulancak diye bişey yok sanırım ... Bulanmaması mı iyi, yoksa bulanması mı bilmiyorum :26:
hey allahım ettiği duaya bak sanki iyi bişey 24 saat öüğürüyorum ölüyorum resmen sakın böyle dua etme bi kabul olursa görürsün baska bişey de çok pişman olursun çooooookk iğrenç bişey hiç gecmiyor..
Ben de yazayım bilgilerimi beni de ekleyin lütfen 27 yaşım 1 oğlum var sat 8 mayıs muhtemel doğum tarihi 12 şubat 6+3 haftalık gebelik
kizlar sizi ekledim insAllahhhCanım yazıyorum bilgilerimi
yaşım 25, ilk bebeğim olacak inşallah, sat 25 nisan, tahmini doğum tarihi 01/02/2011, şuan 8+2 haftalık hamileyim
kiz hopluyon hopluyon hala yokmu bulanti olsun aman olmasinnnOhhh kızlar ne bereketli ay 40 kişiyi bulmuşuz
Eylülcüm, bunu da deneyeceğim en kısa zamanda... Ki bu da öğlen arası oluyor. Yemekhaneden birkaç parça limon alayım bari :))
Teşekkürler...
Kızlar benim içimde dev bir kurt var sanki sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum zaten yemek yemek için bahane arıyordum nasıl durduracağım kendimi 57 kilo olmuşum şimdiden
kizlar sizi ekledim insAllahhh
kiz hopluyon hopluyon hala yokmu bulanti olsun aman olmasinnn
hhhhhhhh :) 57 kilo mu olmuşsuuuun :)) Ben 64 ile hamile kaldım. Muhtemelen 9 ay sonra 80 falan olurum. Boy 1.70, 80 kilo. Aman Allahım!! Neye benzerim kimbilir :)))
sabah ilik su ceviz badem ve kayisi yedim biraz sonra pekmezli su iscem ögelen gelince cocuklar corba icerim ekmegi bede deli gibi yiyom ne yapcam ben yaa zaten gebe kaldigim ay farkinda olmadan nasilsa 4 kilo aldim valla aciktikca meyve yiyorum oda gazman yapiyor beniiiii:84:kiraz yesemde gaz yaparmikii :83:Kızlar benim içimde dev bir kurt var sanki sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum zaten yemek yemek için bahane arıyordum nasıl durduracağım kendimi 57 kilo olmuşum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?