2012 Şubat Anneleri

Ben de yazayım bilgilerimi beni de ekleyin lütfen 27 yaşım 1 oğlum var sat 8 mayıs muhtemel doğum tarihi 12 şubat 6+3 haftalık gebelik

Canım selam,

Düşüğünde belirtilerin nelerdi,kanaman var mıydı? Lekelenmen, ağrın?
Benim de kesemin yan tarafında kanamam varmış, korkuyorum

Geçen hafta doktora gittiğimizde bana da kesenin etrafında kanama olduğunu söyledi ve o günlerde kanamamın olup olmadığını sordu..
Canım doktorun bana söylediği bu kanamanın önemli olmadığı, regl dönemine denk gelen zamanlarda böyle kanamaların olabileceği ama fazla ayakta kalmamam gerektiğini ve ağır birşey kaldırmamamı söyledi...Duyduğumda bende çok korktum ama Allaha şükürler olsun bebeğim iyi sanırım, kanamam falan olmadı çünkü...Sende kendine dikkat et, üzülüp bebeğini de üzme

HOSGELDIN CANIM KULLANAN ARKADASLAR VAR ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM

bende 4. aya ayarladım kendimi umarım 9 ay sürmez zayıflıyorum yiyemiyorum yaa herşey mi kokar tahammül edemiyorum artık sürekli wc gitmekten bıktım kim gelse ben ordayımmm utanıyorum
canim ya yapacak birsey yok ayy dun misafirn yaninda gaz sancisi geldi oturamadim wc bekledim hastalik degil cok sukur mucizelerin eseri bunlar tatli sikayetler ya sabir bakalimm

Ohhh kızlar ne bereketli ay 40 kişiyi bulmuşuz
6+6 olduk artık midem bulansın
:26:

Canım benim hamileliğim 8+3 te sadece 1 kez midem bulandı o da isteksiz yediğim için, benimde midem bulanmıyor yani her hamilenin midesi bulancak diye bişey yok sanırım ... Bulanmaması mı iyi, yoksa bulanması mı bilmiyorum :26:

hey allahım ettiği duaya bak sanki iyi bişey 24 saat öüğürüyorum ölüyorum resmen sakın böyle dua etme bi kabul olursa görürsün baska bişey de çok pişman olursun çooooookk iğrenç bişey hiç gecmiyor..

Yaaa söyle gelmesinler. Olmadı de ki acil iş çıktı, şehir dışına çıkmam gerekiyo, toplantı var falan de. Yalan söylemeyi hem hiç sevmem hem de beceremem ama, zorda kalırsan da yapacak birşey yok ki...

Kızlar benim içimde dev bir kurt var sanki sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum zaten yemek yemek için bahane arıyordum nasıl durduracağım kendimi 57 kilo olmuşum şimdiden

Ceren bir parça limonu kabuğuyla yemeyi dene belki biraz olsun seni rahatlatır..

Eylülcüm, bunu da deneyeceğim en kısa zamanda... Ki bu da öğlen arası oluyor. Yemekhaneden birkaç parça limon alayım bari :))
Teşekkürler...

canım bulanmasın çok kötü bişey ne güzel işte rahat değil misin böyle

Ne yalan söyliyim rahat değilim ya, midem bulanıp kussam herşey yolunda dicem :18:

Evet aslında öyleymiş, ama ben onu da yaşamak istiyorum, onu da tadayım

Bana ne bana ne istiyorum .Sen çok çekiyorsun canım Allah kolaylık versin, benim sabah bulansa yeter, içim rahatlar hiç olmazsa.Sipariş veriyorum yalnız bakar mısın

Ben de yazayım bilgilerimi beni de ekleyin lütfen 27 yaşım 1 oğlum var sat 8 mayıs muhtemel doğum tarihi 12 şubat 6+3 haftalık gebelik

Canım yazıyorum bilgilerimi

yaşım 25, ilk bebeğim olacak inşallah, sat 25 nisan, tahmini doğum tarihi 01/02/2011, şuan 8+2 haftalık hamileyim
kizlar sizi ekledim insAllahhh

kiz hopluyon hopluyon hala yokmu bulanti olsun aman olmasinnn

Kızlar benim içimde dev bir kurt var sanki sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum zaten yemek yemek için bahane arıyordum nasıl durduracağım kendimi 57 kilo olmuşum şimdiden

hhhhhhhh :) 57 kilo mu olmuşsuuuun :)) Ben 64 ile hamile kaldım. Muhtemelen 9 ay sonra 80 falan olurum. Boy 1.70, 80 kilo. Aman Allahım!! Neye benzerim kimbilir :)))

sabah ilik su ceviz badem ve kayisi yedim biraz sonra pekmezli su iscem ögelen gelince cocuklar corba icerim ekmegi bede deli gibi yiyom ne yapcam ben yaa zaten gebe kaldigim ay farkinda olmadan nasilsa 4 kilo aldim valla aciktikca meyve yiyorum oda gazman yapiyor beniiiii:84:kiraz yesemde gaz yaparmikii :83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…