- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.761
super haber bu dabi koku disindaaaabiliyosunuz benim eşim bu bebeği pek istememişti benim zorlamamla olmuştu.biraz önce işten gelirken beni üzdüğünü düşünüp affetmem için bana parfüm almış gelmiş ve bolca da denemiş......imdatttttttt
kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?
canim henuz erken bulanti olmasi icin 7. haftada basiyor bulantilar normalseyrediyor seninki su an hepimiz gectik senin gectigin yollardan simdi baskbaska seyler cikiyor
nor mall merak etmee illaki bulanacak diye birsey yok canim merak etme bebegin sninle mesela benim sabhalari hic hamile degilmisin gibi oluyor taki ögleden sonraya kadar benim ögleden sonra bulantilarim basliyormerhaba adese,
bende de çok fazla yemek yeme isteği ve akşamları da çok fazla halsizlik oluyor.ama mide bulantım yok.normal mi diye merak ettim
gecmis olsun valla evdeyim ama 3 bucurum var bide misafir geldimi ayakta kalyirosun nasil oldugunu anlamadan gun geciyorrcanım inş öyle devam eder, bende pek havaya girmiştim ama bugün tam 7 hafta doldu, iki gündür başladı mide rahatsızlıklarım. Birde üşütmüşüm boğazlar şişti, ateşlendim. aklınızda olsun, dr um Parol içebilirsin dedi.
Evde hamilelik geçiren arkadaşlar kıymetini bilin, çalışırken çok zor oluyor.
Allah hepimize sağlık versinki bebişlerimizde sağlıklı olsunlar :)
evet icine ben pekmez karistiriyorum öle iciyorum kan dengelensin diye kizlar sizde icinben siyah cay içiyorum ama acık ve abartmamak sartıyla içebilirsin demişti dr um.....
sütüde nesguikle karıstırıp ancak öle içebiliyorum sizler napıosunuz süt içebiliyomusunuz
canim korkma belirtiler bel agrisi kasik agris o sekilde oluyor henuz erkekn korkma 7 haftalikken duyar gibiyim seni midem bulaniyorrrrrciddimisin canım 5+4 te bukadar belirti oluyomu ya bende hiç bişey yok sadece hep yorgun ve uyku hailndeyim okadar 5+3üm bende.ne zaman basladı belirtilerin
canim en saglikli supheye girme 6+5 de git dr.a hem kesen hemde kalb atisi duyulacaktirkızlar benim ayın onbeşinde betam 95 ti.bugun oğlana yüzme kursu için sağlık raporu almaya gittim hazır ssk ya gitmişken bebişe bakıyım dedimm beleş beleş :)) (karından baktı) dr dediki kese belli belirsiz :S çok mrk ediyosan beta hcg ölçtür iki sonucu karsılaştırıp gebelik sağlıklı mı bakalım dedi.. sizin keseler karından ne zaman görüldü
canim sende listede yoksun bilgileri yolla ekleyelim uzlme benim 3. cocukta mide bulantisi olmadi hamile degil gibi hamillelik gecirdim bennnKızlar bende ne mide bulantısı nede aş erme var, bu benim için iyi ama nasıl bir hamilelik geçiriyorum anlamadım..Doktorum normal olduğunu söyledi ama tanıdığım bütün hamişlerin midesi bulanıyorArtık midem bulanmıyor diye üzülmeye başlıycm sanırım :26::26:
Tek belirtim göğüslerimde ki şişlik ve hassasiyet, birde kasık ağrılarım...
ayyy canim benimm yesinlerr seni guccuk annem benimmm olsun olsun yapacak birsey yok yat yatmanin cok faydasi var eger calismiyorsanmidemmmm bulanıyoooooooooooooooooo :'( çok kötüyüm çook
haddi hesabi yok yogurt icimi bastiriyor kacik kacik yiyorum bennnnn tavsiye ederim bulantida olmuyor soguk sogukk iyi geliyorbi de yoğurt ne kadar çok yersek mide bulantısı o kadar az oluyomuş.yiyebildiğim kadar yiyorum......
günaydın arkadaşlarr.....
bir sorum olacakdı !!
benim sat 13 mayısdı...pzt doktr benle hiç ilgilenmedi sanırım bebek küçük şimdi gözükmez deyip haftaya gel dedi
özele gitsem gözükür mü çok merak ediyorum :26::26::26::18:
canim 6+2 benim hem kesem hemde kalbi görduk endisenme bekle derim ben sabrin sonu selamett