2012 Şubat Anneleri

Ayy ne güzel bi sürü 2012 şubat annesi gelmiiişş... Face'deki grubumuza o kadar daldım ki buraya bakmayı unuttum uzun zamandır. Ben 2011 şubat annesiyim. Şimdilerde hepimiz minişlerimizle uğraşıyoruz.Varımız yoğumuz onlar oldu.
Ben Ankara Zekai Tahir doğum hastanesinde 5 Şubat günü mecburi sezeryan ile kızımı dünyaya getirdim. Şimdilerde 4,5 aylık olduk ve büyük bir hızla büyüyoruz.Aranızda baya tecrübeli anneler var ilk bebeğini bekleyenlere oldukça yardımları olur onların.Yine de birşeyler sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz.
Sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirmenizi dilerim hepinizin.

kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?

ben de seninle aynıyım ama belirtilerim o kadar fazla ki......
sürekli yorgun ve uykulu.....
mide bulantısı( hiç bitmeyen).........
baş ağrısı......
enerjim yok,beni görüp hamile olduğumu bilmeyen herkesin ilk tepkisi''aaaaaa hasta mısın?''

merhaba adese,
bende de çok fazla yemek yeme isteği ve akşamları da çok fazla halsizlik oluyor.ama mide bulantım yok.normal mi diye merak ettim

merhaba adese,
bende de çok fazla yemek yeme isteği ve akşamları da çok fazla halsizlik oluyor.ama mide bulantım yok.normal mi diye merak ettim

biz iş yerinde 3 kişi hamileyiz bi tek benim midem bulanıyor.diğer ikisi gayet normal.iştaha gelince benim de süper açık.biraz önce 25 tane zeytin yedim:)
pantolanlarım dar gelmeye başladı bile....

günaydın.nasılsınız bugün?bende hala bulantıdan eser yok gayet güzel yemeye devam ediyorum.6+3üm şükür

canım inş öyle devam eder, bende pek havaya girmiştim ama bugün tam 7 hafta doldu, iki gündür başladı mide rahatsızlıklarım. Birde üşütmüşüm boğazlar şişti, ateşlendim. aklınızda olsun, dr um Parol içebilirsin dedi.
Evde hamilelik geçiren arkadaşlar kıymetini bilin, çalışırken çok zor oluyor.

Allah hepimize sağlık versinki bebişlerimizde sağlıklı olsunlar :)

canim tablodan incele bilgilerini yolla bana hosgeldin canimmm

Canım yaşım 28, ilk bebeğimizi sat 03.05.2011i tahmini doğum 07.02.2011.
5 haftalıkken kesemizi gördük, 2 hafta sonra gelin bebeği görelim dedi doktorumuz, yarın sabah göreceğiz inş kuzumuzu hayırlısıyla.

kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?

canım çok normal benimde aynı senin gibiydi, genelde bulantılar 7 haftadan itibaren başlayabilirmiş ki benim öyle oldu. İnş bulanmaz rahat edersin.

hos geldin tebrik ederim arkadasım inşş bu kez saglıklı bir hamilelik yasarsın bebegin sana sımsıkı tutunur inşş.bende 5ay olcak 8haftalık düşük yaptım kesemin etrafında kanama baslamıstı bide kan pıhtılasmasından sanırım oldu. hatırlatmak istemem ama senin neden oldu düşügün bişey dedilermi

biliyosunuz benim eşim bu bebeği pek istememişti benim zorlamamla olmuştu.biraz önce işten gelirken beni üzdüğünü düşünüp affetmem için bana parfüm almış gelmiş ve bolca da denemiş......imdatttttttt

ben siyah cay içiyorum ama acık ve abartmamak sartıyla içebilirsin demişti dr um.....
sütüde nesguikle karıstırıp ancak öle içebiliyorum sizler napıosunuz süt içebiliyomusunuz

bir bardak su içiyorum üç kez tuvalete gidiyorum.geceleri de öyle sürekli uyanıyorum.tuvalette yatıp kalkıyorum nerdeyse.doktor da bol bol su iç diyor ama tuvalete gitmekten gına geldi artık

aynen sesa cım canım istesin istemesin en 10-12 bardak falan içiyorum günde ama wc den cıkamıyorum.napalım mecburuz.normaldede günde bir bardak suyu zor içen biriyim

benimkide aynı canım sürekli bişey istiyomusun diye dolasıyo etrafımda.hiç birseye el sürmüyorum mecbur kalmadıkca.ama benim eşimde kendini fazla kaptırmak istemiyo ilk düşükten sonra nasıl aglamıs üzülmüştü canım benim ya.korkuyolar ister istemez.ama inşş bu sefer rabbim bebişlerimizi bize bagıslıycak

tebrik edrim canım.Allah kucagına almayıda nasip etsin.degerinede maasallah.kacıncı gün 243 cıktı kac gün sonra tekrarladın 1000 cıktı acaba.

ciddimisin canım 5+4 te bukadar belirti oluyomu ya bende hiç bişey yok sadece hep yorgun ve uyku hailndeyim okadar 5+3üm bende.ne zaman basladı belirtilerin

ciddimisin canım 5+4 te bukadar belirti oluyomu ya bende hiç bişey yok sadece hep yorgun ve uyku hailndeyim okadar 5+3üm bende.ne zaman basladı belirtilerin

ben 6 gündür böyleyim.resmen etrafta ölü gibi dolaşıyorum bütün arkadaşlarım eski neşeli ayferi istiyoruz diyolar ama çok zor.ruh gibiyim...

kızlar benim ayın onbeşinde betam 95 ti.bugun oğlana yüzme kursu için sağlık raporu almaya gittim hazır ssk ya gitmişken bebişe bakıyım dedimm beleş beleş :)) (karından baktı) dr dediki kese belli belirsiz :S çok mrk ediyosan beta hcg ölçtür iki sonucu karsılaştırıp gebelik sağlıklı mı bakalım dedi.. sizin keseler karından ne zaman görüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…