• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun

bu şarkı su anlarda favorimm.. aynı seyi ikinci kez yaşamaktan korkumdan hamişliğime henüz sevinemedim :(( gerçi bizim bebekler ilkbaharda süpriz oldu ama şarkının o kadarıda uymayıversin

ben siyah cay içiyorum ama acık ve abartmamak sartıyla içebilirsin demişti dr um.....
sütüde nesguikle karıstırıp ancak öle içebiliyorum sizler napıosunuz süt içebiliyomusunuz

malesef sütü hiçbir zaman icemedim bende böyle bardağı ağzıma yaklastırınca bile cok kötü oluyorum :(
artık yogurt peynir vb. seylerle dengelemeye calisiyorum o eksikligi...

ya kızlar aynı anda birden cok alıntıyı nasıl yapıosunuz:26:beceremedimde

en sağdaki alıntı yap denilen yerin yanıdaki + isaretine tıklıyorsun, kimlere cevap vermek istiyorsan
ama en son yaptıgın alintida + degil Alinti ile cevap ver yapman gerekiyor..
[/QUOTE] yazan yerlerin altına da cevaplarını yazıyorsun...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat karats Premete GurbetGuzeli

iyi aksamlar güzel anneler ve yeni (tekrar) adayları.. :16: nasılsınız?

canım inş öyle devam eder, bende pek havaya girmiştim ama bugün tam 7 hafta doldu, iki gündür başladı mide rahatsızlıklarım. Birde üşütmüşüm boğazlar şişti, ateşlendim. aklınızda olsun, dr um Parol içebilirsin dedi.
Evde hamilelik geçiren arkadaşlar kıymetini bilin, çalışırken çok zor oluyor.

Allah hepimize sağlık versinki bebişlerimizde sağlıklı olsunlar :)

Amin.. geçmis olsun tatlım, iyi bak kendine... benimde her gecengün bulantım biraz daha artıyor ... hani tam sey olmuyor ama devalı bir olacakmıs gibi hissi mevcut.... öyle birseyler oluyor iste...

kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?

gayet normal canım bence... daha ileri dönemde bulantı olabilir ama....

kızlar benim ayın onbeşinde betam 95 ti.bugun oğlana yüzme kursu için sağlık raporu almaya gittim hazır ssk ya gitmişken bebişe bakıyım dedimm beleş beleş :)) (karından baktı) dr dediki kese belli belirsiz :S çok mrk ediyosan beta hcg ölçtür iki sonucu karsılaştırıp gebelik sağlıklı mı bakalım dedi.. sizin keseler karından ne zaman görüldü

Canım benim kese sanırım 4+4 te görünmüştü...

Kızlar bende ne mide bulantısı nede aş erme var, bu benim için iyi ama nasıl bir hamilelik geçiriyorum anlamadım..Doktorum normal olduğunu söyledi ama tanıdığım bütün hamişlerin midesi bulanıyor :37: Artık midem bulanmıyor diye üzülmeye başlıycm sanırım :26::26:
Tek belirtim göğüslerimde ki şişlik ve hassasiyet, birde kasık ağrılarım...

ben 6 gündür böyleyim.resmen etrafta ölü gibi dolaşıyorum bütün arkadaşlarım eski neşeli ayferi istiyoruz diyolar ama çok zor.ruh gibiyim...
cok erken baslamıs belirtilerin Allah yardımcın olsun canım hepsi bir arada zor olsa gerek

malesef sütü hiçbir zaman icemedim bende böyle bardağı ağzıma yaklastırınca bile cok kötü oluyorum :(
artık yogurt peynir vb. seylerle dengelemeye calisiyorum o eksikligi...

en sağdaki alıntı yap denilen yerin yanıdaki + isaretine tıklıyorsun, kimlere cevap vermek istiyorsan
ama en son yaptıgın alintida + degil Alinti ile cevap ver yapman gerekiyor..
yazan yerlerin altına da cevaplarını yazıyorsun...[/QUOTE]
tsk ederim canım oldu sanırım zaten bütün sayfaları okurken yoruluyorum tek tek cvp yazmaya üşeniyodum okuyup begenip geciyodum.

Kızlar bende ne mide bulantısı nede aş erme var, bu benim için iyi ama nasıl bir hamilelik geçiriyorum anlamadım..Doktorum normal olduğunu söyledi ama tanıdığım bütün hamişlerin midesi bulanıyor :37: Artık midem bulanmıyor diye üzülmeye başlıycm sanırım :26::26:
bende de yok canım hiç bişey yorgunluk ve uyku halinden baska bide gögüslerim bomba gibi şiş acıyo okadar.normalmiş evet bütün hamileligi boyunca belirt yasamayanlarda var mesela annem ama işte mide bulantısı aserme falan oldumuda gebelik saglıklı ilerliyo diyolar ne kadar dogru tartısılır.ilk gebeligim 8hafta sürdü hiçbir belirti olmamıstı düştü oyuzden tedirginim ama kötü düşünmekte istemiyorum sende düşünme bence arkadaslar neler cekiyolar şükür halimize

midemmmm bulanıyoooooooooooooooooo :'( çok kötüyüm çook :43::43::43:

yaaaa 7 haftaya kadar devam mı edecek bu.....
bugün bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine patates kızartmasının üzerine domates sos yapıp yedim .şu an baya bi iyiyim sanki sabaha hiç bişeyim kalmayacakmış gibime geliyo.tabi kızartması biraz zor oluyo ....

ohhhhhh ona kalirsa camasir sepetlrini dolu dolu ikiser ikiser tasidim hep direksiyondaydim hep disaridaydim olsaydi Allah korusun bana olurdu Rabbim korusun meleklerimizi önemli olan simdiden sonra dikkat etmek

canim yas kac hayirli olsun bebegin korkma birsey olmaz canim:49:

31 yaşındayım canım... hayırlısı olsun inş

günaydın arkadaşlarr.....

bir sorum olacakdı !!

benim sat 13 mayısdı...pzt doktr benle hiç ilgilenmedi sanırım bebek küçük şimdi gözükmez deyip haftaya gel dedi
özele gitsem gözükür mü çok merak ediyorum :26::26::26::18:

bir sorum olacakdı !!

benim sat 13 mayısdı...pzt doktr benle hiç ilgilenmedi sanırım bebek küçük şimdi gözükmez deyip haftaya gel dedi

Benimde sat 11i geçen hafta sadece keseyi görebildik banada haftaya gel dedi bebeği görebilmek için.

[

canim bilgilerini yolla ben eklerim seni hosgeldinnn canim benimmm

saol canım

sat:13 mayıs 5+4 ilk bebeğimiz tahmini doğum tarihi 17 şubat[/QUOTE]

sizide ekledim
eeeeee ben nie listeye eklenmiyom o zaman

:14::14::14::14::14:
sizide ekledim

:64::64:ozelden msj at bilgilerini demissin ama atamadim galiba 100 kere msj yazmam gerekiyomus buraya yazayim benim sat 24 mayis en yeni olan benim galiba dogumum insallah 28 subata denk geliiyo su an dort haftalik dr a gitmedim ama int hesaplayicisi oyle soyluyo :49::49::49:

ben ozelden atamiyorumki beceremiyormuyum yoksa birde yasim 21 ilk bebegim bunlarida ekliyosunuz galiba opuyorum sizleri annelerimm:49::49::49:
sizide ekledim

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyorduk allahıma şükürler olsun ki hamileyim ayın 13 ünde idrar testi yaptım çokta silik olsa çıktı 14 ünde kan verdim degerim 243,01 çıktı doktor tekrarlayalım dedim dün tekrar kan verdim ve degerim 1000 çıktı allahım isteyen herkese versin
CANIM BILGILERIN OLMADIGI ICIN SENI EKLEYEMEDIM CANIM BENIM
[table="head"]Kartopu Aday Sayisi:nazar:|Kartopu Annemiz:49:|Kartopu annemizin yasi:49:|Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi:118:|Kartopu Bebek Cinsiyeti:55::108:|Kartopu Sat:49:|Kartopu Guncelleme:49:|Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimizin Adi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimiz Dogdu Cok Sukur:nazar:

[/table]

kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?

sizide ekledim
Selam olsun guzel anne adaylarım =)

slm fistigim nasilsin nasil gidiyor
canim tablodan incele bilgilerini yolla bana hosgeldin canimmm
Canım yaşım 28, ilk bebeğimizi sat 03.05.2011i tahmini doğum 07.02.2011.
5 haftalıkken kesemizi gördük, 2 hafta sonra gelin bebeği görelim dedi doktorumuz, yarın sabah göreceğiz inş kuzumuzu hayırlısıyla.
sizide ekledim

Benimde öyle ben korkmaya başladım midem bulansa diyce m ki bebek duruoo insan ister istemez tedirgin oluoo...

cok degerli kartopu anne adaylarimiz asagida ki bilgileri inceleyerek eksikleri lütfen bana bildirin........................
yeni gelen kartopu anne adaylari lütfen eksizsiz bilgi yazin asagidaki tabloyu takip ederek,
sizde taktir edersinizki benide ekleyin demekle olmuyor.... her seferinde girip bir sefer nick yazayim baska bir zaman sat yazayim olmuyor karisiklik oluyor..... her seferinde gir cik benim icin sorun oluyor bir seferde bilgileri yazmak benim icin hem zahmetli degil hemde birseferde is bitmis oluyor..... sadece güncellemeyi kontrollere göre degistiriyorum diger basliklar sabit kaliyor....
simdiden sizlere saglikli hamilelik gecirmenizi diler bebeklerimizi saglik sihhatli kazasiz belasiz kucaklarimiza almamizi Yüce Allahtan dilerim...Amin..
selametle ve hoscakalin....
[table="head"]Kartopu Aday Sayisi:nazar:|Kartopu Annemiz:49:|Kartopu annemizin yasi:49:|Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi:118:|Kartopu Bebek Cinsiyeti:55::108:|Kartopu Sat:49:|Kartopu Guncelleme:49:|Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimizin Adi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimiz Dogdu Cok Sukur:nazar:

[/table]

tebrik edrim canım.Allah kucagına almayıda nasip etsin.:nazar:degerinede maasallah.kacıncı gün 243 cıktı kac gün sonra tekrarladın 1000 cıktı acaba.

slm canım son adet tarihim 10 mayıstı 14 haziranda kan degerim 243,01 çıktı 20 haziran da da 1000 çıktı cnm

gurbet güzeli benide eklersen sevinirim 26 yaşındayım ilk çocugum olacak 5+6 günlük hamişim tahmini dogumum 14 şubat olacak başka neler yazmam gerekli

Öncelikle herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN :3:

bir sey daha ekliyeyim burada en fakirinden en zenginine devlet hastanesine giderler..devlet hastananeleri en guvenilirleridir burada..turkiyedeki devlet hastaneleri gibi dusunme..oldukca steril ve konforludur..ayrica doktorlari ve calisanlarida cok guler yuzlu ve ilgililer..ozel hastane konforunu aratmaz..gorunce anlayacaksin zaten :)

Tatlım, nereye gideceğimizi öğrendim: Northumberland imiş. Yaaa ben çok kararsız kalmıştım gidip gitmemek konusunda. Ama hem senin mesajların hem de biraz daha fazla tevekkül etmem gerektiği hissi... Ne bileyim, sanırım gideceğim... Zaten birşey olacaksa, öyle de olur, böyle de...

benim de londraya gidesim geldi yahu:)

Valla ben halen tırsıyom tatlım. Burda hem herkesle aynı dili konuşuyorum hem de hastane, dokor herşey elimizin altında. Orda noolcak kimbilir...

Merhaba bayanlar..
Bir kaç haftadır lekelenme vardı ama çoğu arkadaş normal diyordu ama dün tuvalet kağıdıyla temizlenirkende hafif kanamam olduğunu gördüm gecede aynısı oldu.. sabahı zor ettim..Doktora gittim doktor ultrasyonla baktı korkulacak bir durum yok ama dedi düşük önleyici iğne ve progestoron yazdı.. ultrasyonda kalp atışını görmemiz gerekiyordu ama dedim doktor yok dedi embriyosu 7 haftalık gibi dedi amaa kalp atışı yok dedi o herkese göre değiiyor dedi.. internetten araştırdım şimdi.. kalp atışı hissedildikten sonra düşük oranı çok düşüyormuş kanama olsada... ama ben kalp atşını duymadımm ve 10 gün sonra bir daha geldedi.. çok kötüyüm kızlarrrr ... hastanede ağlamaktan bir hal oldummmm:S::S:S:S::s bol bol dua edelimm birbirimize....:(:(:(:(

Limoncum, canım, zaten birçok arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış. Hiç korkma Allah'ın izniyle. Beni de korkuttu birkaç tecrübesiz doktor, sonra kendi doktorumuzu aradım. Sağolsun o rahatlattı. Ben 5+5'te hastaneye gitmiştim, bir telaş yaptılar embriyo görünmüyo diye. Ben de ağla ağla bir hal oldum. Sonra doktorumuz bir daha gitmeyin hastaneye, Allah'ın izniyle bebeğiniz var, embriyoyu da 6,5 haftada, kalp atışlarını da 7,5 haftada göreceğiz dedi. O yüzden hiiiiç telaş yapıp da, birkaç (özür dileyerek söyleyeceğim) kendini bilmezin lafları yüzünden gözyaşı dökme...

benimkide nasılsınız iyimisiniz? diyor..:9: ikili konuşuyor..:52: hatta ben küsünce nerdeyese karnımla konuşcak daha minicik şeyle..:9: poşet falan taşıtmıyor allah razı olsun..iyi oldu böyle iyi...sürünsünler biraz bizimle..:9:

ehheheheheee çok tatlısınız kızlar yaaa, çok güldüm. Allah muhabbetinizi artırsın. :))

5+4'de ben de öyleydim. Ne olduysa herşey 6+'dan sonra oldu. :)

merhaba adese,
bende de çok fazla yemek yeme isteği ve akşamları da çok fazla halsizlik oluyor.ama mide bulantım yok.normal mi diye merak ettim

Mide bulantısı olan arkadaşlarımınki de normal, olmayanlarınki de... Bence biz çok telaş yapıyoruz. Ben de dahil olmak üzere... Herşey olacağına varır....

kızlar benim ayın onbeşinde betam 95 ti.bugun oğlana yüzme kursu için sağlık raporu almaya gittim hazır ssk ya gitmişken bebişe bakıyım dedimm beleş beleş :)) (karından baktı) dr dediki kese belli belirsiz :S çok mrk ediyosan beta hcg ölçtür iki sonucu karsılaştırıp gebelik sağlıklı mı bakalım dedi.. sizin keseler karından ne zaman görüldü

Alincim, görünmemesi çoooook normal, ne olur telaş yapma. Beta HCG değerin en az 1500 olmadan kese görünmez. Senin değerlere göre (gün aşırı 2 katına çıktığını varsayarsak) 21 Haziranda değerin 1000-1200 falandır... Yarın görünür mesela bence...

bir sorum olacakdı !!

Karatsçım bak şöyle hesaplayalım: Benim SAT 4 Mayıs. Biz bebeği 13 Haziranda yani 5+5 iken göremedik. Bu da SAT tan itibaren 40 gün ediyor. Allah kısmet ederse bugün gidiyoruz doktorumuza. O da SAT'tan itibaren 49 uncu gün ediyor... İnşallah görebiliriz bugün... ALLAH AŞKINA BİZE DUA EDİN KIZLAAAAAAAAR.... ÇOK GERGİNİİİİZ... AKŞAMA SİZE NETİCELERİ BİLDİRİRİM....

Back
X