Öncelikle herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
bir sey daha ekliyeyim burada en fakirinden en zenginine devlet hastanesine giderler..devlet hastananeleri en guvenilirleridir burada..turkiyedeki devlet hastaneleri gibi dusunme..oldukca steril ve konforludur..ayrica doktorlari ve calisanlarida cok guler yuzlu ve ilgililer..ozel hastane konforunu aratmaz..gorunce anlayacaksin zaten :)
Tatlım, nereye gideceğimizi öğrendim: Northumberland imiş. Yaaa ben çok kararsız kalmıştım gidip gitmemek konusunda. Ama hem senin mesajların hem de biraz daha fazla tevekkül etmem gerektiği hissi... Ne bileyim, sanırım gideceğim... Zaten birşey olacaksa, öyle de olur, böyle de...
benim de londraya gidesim geldi yahu:)
Valla ben halen tırsıyom tatlım. Burda hem herkesle aynı dili konuşuyorum hem de hastane, dokor herşey elimizin altında. Orda noolcak kimbilir...
Limoncum, canım, zaten birçok arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış. Hiç korkma Allah'ın izniyle. Beni de korkuttu birkaç tecrübesiz doktor, sonra kendi doktorumuzu aradım. Sağolsun o rahatlattı. Ben 5+5'te hastaneye gitmiştim, bir telaş yaptılar embriyo görünmüyo diye. Ben de ağla ağla bir hal oldum. Sonra doktorumuz bir daha gitmeyin hastaneye, Allah'ın izniyle bebeğiniz var, embriyoyu da 6,5 haftada, kalp atışlarını da 7,5 haftada göreceğiz dedi. O yüzden hiiiiç telaş yapıp da, birkaç (özür dileyerek söyleyeceğim) kendini bilmezin lafları yüzünden gözyaşı dökme...
benimkide nasılsınız iyimisiniz? diyor..
ikili konuşuyor..
hatta ben küsünce nerdeyese karnımla konuşcak daha minicik şeyle..
poşet falan taşıtmıyor allah razı olsun..iyi oldu böyle iyi...sürünsünler biraz bizimle..
ehheheheheee çok tatlısınız kızlar yaaa, çok güldüm. Allah muhabbetinizi artırsın. :))
kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?
5+4'de ben de öyleydim. Ne olduysa herşey 6+'dan sonra oldu. :)
merhaba adese,
bende de çok fazla yemek yeme isteği ve akşamları da çok fazla halsizlik oluyor.ama mide bulantım yok.normal mi diye merak ettim
Mide bulantısı olan arkadaşlarımınki de normal, olmayanlarınki de... Bence biz çok telaş yapıyoruz. Ben de dahil olmak üzere... Herşey olacağına varır....
kızlar benim ayın onbeşinde betam 95 ti.bugun oğlana yüzme kursu için sağlık raporu almaya gittim hazır ssk ya gitmişken bebişe bakıyım dedimm beleş beleş :)) (karından baktı) dr dediki kese belli belirsiz :S çok mrk ediyosan beta hcg ölçtür iki sonucu karsılaştırıp gebelik sağlıklı mı bakalım dedi.. sizin keseler karından ne zaman görüldü
Alincim, görünmemesi çoooook normal, ne olur telaş yapma. Beta HCG değerin en az 1500 olmadan kese görünmez. Senin değerlere göre (gün aşırı 2 katına çıktığını varsayarsak) 21 Haziranda değerin 1000-1200 falandır... Yarın görünür mesela bence...
günaydın arkadaşlarr.....
bir sorum olacakdı !!
benim sat 13 mayısdı...pzt doktr benle hiç ilgilenmedi sanırım bebek küçük şimdi gözükmez deyip haftaya gel dedi
özele gitsem gözükür mü çok merak ediyorum :26::26::26::18:
Karatsçım bak şöyle hesaplayalım: Benim SAT 4 Mayıs. Biz bebeği 13 Haziranda yani 5+5 iken göremedik. Bu da SAT tan itibaren 40 gün ediyor. Allah kısmet ederse bugün gidiyoruz doktorumuza. O da SAT'tan itibaren 49 uncu gün ediyor... İnşallah görebiliriz bugün... ALLAH AŞKINA BİZE DUA EDİN KIZLAAAAAAAAR.... ÇOK GERGİNİİİİZ... AKŞAMA SİZE NETİCELERİ BİLDİRİRİM....