- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.701
eeeeee ben nie listeye eklenmiyom o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinizin size karşı davranışları değişti mi?benim eşim acayip üstüme titriyor.nerdeyse yemeği eliyle yedirecek bana.sürekli öpüyor(özellikle de alnımdan),sarılıyor sürekli bebeğimizden bahsediyor bana bişey olacak diye ödü kopuyor.böyle yapacağını bilseydim şimdiye kadar hep gebe kalırdım![]()
adet gününden itibaren düşünürsek 4 haftalık falan. hayırlı olsun.Slm kizlar bugun kan aldirdim sonuc positif cikti cok sukur degerim 188 cikti sizce kac haftaligim su an
ah ah bende sürekli esneme uyku hali, iş yerindeyim bide, yatağım olsa yatsam oh ne güzel olur. arada masaya başımı atıyom bende.naber kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?benim hiç gücüm yok sürekli uyuyorum.umarım tez zamanda normale dönerim...
estagfurullah canım, istediğin gibi konuş tabi, herkse birbirine yardımcı olmak için burda.Selamlar Banuesra'cım... :) Sana birşey sormak istiyorum, yazdıklarını okudum da Londra'da imişsin sanırım... Benim bu konuyla ilgili yardımına, aklına, desteğine, her ne dersen de işte ona ihtiyacım var...
Eşimin 2 yıllığına yüksek lisans için Londraya gitmesi gerekiyor... E doğal olarak benim de... Ben bunun için ücretsiz izne ayrılmak zorundayım, çünkü devlet memuruyum. İlk başlarda çok seviniyorduk birlikte bakıp büyüteceğiz, doğum orada olacak diye. Ama sonra hem kadın doğum doktorum hem de endokrin doktorum, ilk 4 ay bitene kadar gitme, orda ne doktor bulursun ne doğru düzgün tedavi görebilirsin dediler. O gün bugündür acayip morlaim bozuk... Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hayatımın fırsatı hayatımın kabusuna döndü...
O kadar kötü mü yaaa Londra da sağlık sistemi? Hiç doktor yok mu? ŞParasını verip gitsem genede mi iyi bir hastane, doktor yok?(
Bana birtek sen yardımcı olabilirsin sanırım... Cevabını dört gözle bekliyorum....
NOT: Kızlar, böyle ortalık yere yazmak istemezdim ama mesaj sayım 100 olana kadar sadece moderatörlere mesaj yollama hakkım varmış... Hepinizden bu sebeple özür dilerim... Banuesra bu mesajı görecek mi çok merak ediyorum... Görünceye kadar affınıza sığınarak arada bir forumda paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu konu mide bulantılarımdan bile daha önemli...
kızlar daha önce bebeğini kaybetmiş biri olarak, siz ve bebeğiniz herşeyden önemli, temizlikmiş, misafirmiş, işmiş güçmüş, hiç önemi yok, siz ve meleğininz önemli. Dikkat edin kendinize.Evet kesinlikle kabul etmemeliymişim özelliklede ben yatıyorum kaç gündür drun baya açıklayıcı konuşmuş neyse bu da bana ders oldu canım dikkat etmek gerekiyor bi an boşvermişlik çok şeye mal oluyor
çok şükür şimdilik iyiyiz bakalım. haftaya çarşamba doktora gideceğim. kalp atışlarını duymaya. inşallah bi sıkıntı olmaz.hayirli sabahlar bulantisiz astaliksiz bir gun diliyorum canlarim nasilsiniz kartopu anneleri
Günaydınlarrr...
Benim de dün belim ağrıdı. Hatta size de yazdım kuyruk sokumuna yakın ağrı/yanma olduğu için korktum ama şükür bugün yukarı yükseldi bel ağrısı...Daha bele doğru ve kas ağrısı şeklinde ağrıyor belim/sırtım...Ondan pek korkmuyorum Allahın izniyle...
eeeeee ben nie listeye eklenmiyom o zaman
![]()
evet bende yokum..şikayetçiyim..![]()
benimkide nasılsınız iyimisiniz? diyor..ikili konuşuyor..
hatta ben küsünce nerdeyese karnımla konuşcak daha minicik şeyle..
poşet falan taşıtmıyor allah razı olsun..iyi oldu böyle iyi...sürünsünler biraz bizimle..
![]()
ben ozelden atamiyorumki beceremiyormuyum yoksa birde yasim 21 ilk bebegim bunlarida ekliyosunuz galiba opuyorum sizleri annelerimm![]()
mrb. canım sat tarihimiz aynı bende 13 mayıs...:13::13::13:
allahım sağlıklı sorunsuz gebelik geçirmeyi nasip eder hepimize inşallah![]()
ve hala kadın doguma gitmedim hala doktor arıyorum inş. iyi birini bulurum aranızda eskişehirli olan varmı bana doktor tavsiye edebilirmi
ve hala kadın doguma gitmedim hala doktor arıyorum inş. iyi birini bulurum aranızda eskişehirli olan varmı bana doktor tavsiye edebilirmi
Diğerininki de Özlem Özgür Gürsoy'muş.
Acıbadem hastanesindeymiş. Acıbadem SGK anlaşmalı tüm branşlarda Eskişehir’de biliyorsundur. Hatta ben de düşünmüyor değilim Eskişehir’de doğum yapmayı.
he birde doguma ne kadar alıyormuş ya başlamışken hiç degiştirmek istemiyorum