• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

yeni gelen annelerimizi tebrik ediyorum hepiniz hoşgeldiniz :) bende tahlil sonuclarımı bi de aile hekimime gösterdm yıllardır bende kansızlık vardı şok oldum dr degerlern normal dedi bi kaç aydır pekmez falan içiyodum iyi gelmş demekki allahım ya cok sevndm zaten suan yiyemiyorum bari değerlerim normal olsn hiç bi sorun yokmuş benm tiroid yüksekti eskiden yarın onun için kan vercem inş o da normal çıkar kilo kaybım oldugu için kızdı ama midemden yiyemiyorm yesemde cıkıyor bol su iç meyve ye dedi herşey yolunda cok şükür rahatladım yaa :nazar::nazar: :))) ayrıca bunlar kontrol testiymş ben 6 tüp kan vernce tarama testi sanmıştım o üçüncü ayda olcak dedi anlattı sağolsn darısı sizee bide kesinlikle az pişmiş et yemek ve kedi köpek ellemek yasak bilginiz olsun

:64::64:ozelden msj at bilgilerini demissin ama atamadim galiba 100 kere msj yazmam gerekiyomus buraya yazayim benim sat 24 mayis en yeni olan benim galiba dogumum insallah 28 subata denk geliiyo su an dort haftalik dr a gitmedim ama int hesaplayicisi oyle soyluyo :49::49::49:

kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinizin size karşı davranışları değişti mi?benim eşim acayip üstüme titriyor.nerdeyse yemeği eliyle yedirecek bana.sürekli öpüyor(özellikle de alnımdan),sarılıyor sürekli bebeğimizden bahsediyor bana bişey olacak diye ödü kopuyor.böyle yapacağını bilseydim şimdiye kadar hep gebe kalırdım:49::49::49::64::64::64:

benimkide nasılsınız iyimisiniz? diyor..:9: ikili konuşuyor..:52: hatta ben küsünce nerdeyese karnımla konuşcak daha minicik şeyle..:9: poşet falan taşıtmıyor allah razı olsun..iyi oldu böyle iyi...sürünsünler biraz bizimle..:9:

Slm kizlar bugun kan aldirdim sonuc positif cikti cok sukur degerim 188 cikti sizce kac haftaligim su an
adet gününden itibaren düşünürsek 4 haftalık falan. hayırlı olsun.
naber kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?benim hiç gücüm yok sürekli uyuyorum.umarım tez zamanda normale dönerim...
ah ah bende sürekli esneme uyku hali, iş yerindeyim bide, yatağım olsa yatsam oh ne güzel olur. arada masaya başımı atıyom bende.
Selamlar Banuesra'cım... :) Sana birşey sormak istiyorum, yazdıklarını okudum da Londra'da imişsin sanırım... Benim bu konuyla ilgili yardımına, aklına, desteğine, her ne dersen de işte ona ihtiyacım var... :(
Eşimin 2 yıllığına yüksek lisans için Londraya gitmesi gerekiyor... E doğal olarak benim de... Ben bunun için ücretsiz izne ayrılmak zorundayım, çünkü devlet memuruyum. İlk başlarda çok seviniyorduk birlikte bakıp büyüteceğiz, doğum orada olacak diye. Ama sonra hem kadın doğum doktorum hem de endokrin doktorum, ilk 4 ay bitene kadar gitme, orda ne doktor bulursun ne doğru düzgün tedavi görebilirsin dediler. O gün bugündür acayip morlaim bozuk... Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hayatımın fırsatı hayatımın kabusuna döndü...
O kadar kötü mü yaaa Londra da sağlık sistemi? Hiç doktor yok mu? ŞParasını verip gitsem genede mi iyi bir hastane, doktor yok? :((
Bana birtek sen yardımcı olabilirsin sanırım... Cevabını dört gözle bekliyorum....

NOT: Kızlar, böyle ortalık yere yazmak istemezdim ama mesaj sayım 100 olana kadar sadece moderatörlere mesaj yollama hakkım varmış... Hepinizden bu sebeple özür dilerim... Banuesra bu mesajı görecek mi çok merak ediyorum... Görünceye kadar affınıza sığınarak arada bir forumda paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu konu mide bulantılarımdan bile daha önemli...
estagfurullah canım, istediğin gibi konuş tabi, herkse birbirine yardımcı olmak için burda.
Evet kesinlikle kabul etmemeliymişim özelliklede ben yatıyorum kaç gündür drun baya açıklayıcı konuşmuş neyse bu da bana ders oldu canım dikkat etmek gerekiyor bi an boşvermişlik çok şeye mal oluyor
kızlar daha önce bebeğini kaybetmiş biri olarak, siz ve bebeğiniz herşeyden önemli, temizlikmiş, misafirmiş, işmiş güçmüş, hiç önemi yok, siz ve meleğininz önemli. Dikkat edin kendinize.
hayirli sabahlar bulantisiz astaliksiz bir gun diliyorum canlarim nasilsiniz kartopu anneleri
çok şükür şimdilik iyiyiz bakalım. haftaya çarşamba doktora gideceğim. kalp atışlarını duymaya. inşallah bi sıkıntı olmaz.
Günaydınlarrr...
Benim de dün belim ağrıdı. Hatta size de yazdım kuyruk sokumuna yakın ağrı/yanma olduğu için korktum ama şükür bugün yukarı yükseldi bel ağrısı...Daha bele doğru ve kas ağrısı şeklinde ağrıyor belim/sırtım...Ondan pek korkmuyorum Allahın izniyle...

Geçmiş olsun canım. 9 ay bu korkuyla bebeleri doğuracağız. Eskiden kadınlar hiç bu kadar düşünmezmiş, çat diye hamile kalıp pat diye doğururlarmış. Şimdiki zaman mı iyi eskimi anlamadım bu işi.

benimkide nasılsınız iyimisiniz? diyor..:9: ikili konuşuyor..:52: hatta ben küsünce nerdeyese karnımla konuşcak daha minicik şeyle..:9: poşet falan taşıtmıyor allah razı olsun..iyi oldu böyle iyi...sürünsünler biraz bizimle..:9:

Benim eşim de bir şey taşıtmıyor, iş yaptırmıyor sağolsun…Sürekli karpuz alayım mı, dondurma getireyim mi, :1: nasıl oldun ağrın var mı diyor…
Bebekten konuşmaya imtina ediyor ama yazık üzülüyorum o haline…Sanki kendini kaptırmak istemiyor. İlkinde çok sevinmişti, duygularını açıktan yaşamıştı, kaybettik ya, şimdi korkuyor herhalde kıyamam…

ben ozelden atamiyorumki beceremiyormuyum yoksa birde yasim 21 ilk bebegim bunlarida ekliyosunuz galiba opuyorum sizleri annelerimm:49::49::49:

gurbetguzelinin porfiline gir, sol tarafta özel mesaj gönder diye yazıyor. o şekilde atarsın. ya da arada topinke geliyor, ışığı yanıyorsa, yada aşağıda rumuzunu görürsen, yaz ozaman görür mutlaka.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve 15 aydır korunmuyorduk allahıma şükürler olsun ki hamileyim ayın 13 ünde idrar testi yaptım çokta silik olsa çıktı 14 ünde kan verdim degerim 243,01 çıktı doktor tekrarlayalım dedim dün tekrar kan verdim ve degerim 1000 çıktı allahım isteyen herkese versin

ve hala kadın doguma gitmedim hala doktor arıyorum inş. iyi birini bulurum aranızda eskişehirli olan varmı bana doktor tavsiye edebilirmi

ve hala kadın doguma gitmedim hala doktor arıyorum inş. iyi birini bulurum aranızda eskişehirli olan varmı bana doktor tavsiye edebilirmi

Ben istanbulda yaşıyorum ama Eskişehirliyim, istersen arkadaşlarıma sorup doktorlarının ismini öğrenebilirim...
Birininkini biliyorum hatta, Kemal Hükmen.Memnundu...
Dur 1 hafta önce doğum yapana da sorayım.

Diğerininki de Özlem Özgür Gürsoy'muş.
Acıbadem hastanesindeymiş. Acıbadem SGK anlaşmalı tüm branşlarda Eskişehir’de biliyorsundur. Hatta ben de düşünmüyor değilim Eskişehir’de doğum yapmayı.

kemal hükmeni araştırdım ama kadının birisi çok kötü yorumlar yapmış o uüzden onu istemedin ama ark. sorbakalım o kime gitmiş

Diğerininki de Özlem Özgür Gürsoy'muş.
Acıbadem hastanesindeymiş. Acıbadem SGK anlaşmalı tüm branşlarda Eskişehir’de biliyorsundur. Hatta ben de düşünmüyor değilim Eskişehir’de doğum yapmayı.

sigorta ile anlaşmalı oldugunu bilmiyordum cnm ne kadar ücret alıyorlar acaba

kızlar bişi sorucam.beliritileriniz neler?benim hiç midem bulanmıyor.sadece göğüslerimde ve karnımda şişkinlik var o kadar.5+4 hamileyim.sizin belirgin belirtileriniz nedir?

Back
X