2012 Şubat Anneleri

zaman cok cabuk geciyo ya. ilk ogrendigimde 5 haftalkti 6 haftalikken doktora gittim keseyi gordum doktorum kalp atisi dinletmedi tekrar kacinci haftada gelmem gerektiginide soylemedi... simdi 8. haftadayim bi sikintimiz yok allaha sukur ama tekrar ne zaman gitmeliyim sizce doktora. ilk hamileligim tecrubesizim biraz :44:

duyabilirsin 7.haftada duyuluyor.git bir an önce

Hayırlı olsun canım,Rabbim tamamına erdirsin...
Herhalde şu ara gitsen kalp atışını duyarsın...Hem de belki kan tahlilleri filan verir...
Sonra galiba ayda bir çağırıyorlar...Benim de ilk pek bilmiyorum ama...

amin içimi ferahlattın çok iyisin arkadaşım

Ne demek canım, ne zaman konuşmak istersen buradan, özelden yazabilirsin...
İnan Allah çok büyük, herşeyde de bir hayır var. Zamanı buymuş demek ki senin ikinci bebeğinin de...
Kimbilir ne tatlı ne hayırlı bir evlat olacak ailesine, vatana millete, güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah

inşallah canım çok sağ ol

Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı sağlıklı salihlerden eylesin çok teşekkür ederim ilgine inşallah buralardayız görüşmek duasıyla...

Kızlar merhaba, listenize benide ekler misiniz? Sat 03.05.2011
Aranıza yeni geldimm.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin, bebişlerimizin yüzünü göstersin inş.

senin durumunda olupta malesef hamileyim diyebilen birini taniyorum, bazi insanlar bu kadar zor bebek sahibi olurken... allah iki bebeginede saglikli sihhatli uzun omurler versin. allahim sana yardim eder insallah akilli uslu bi bebisin olur

Aranıza yeni geldimm.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin, bebişlerimizin yüzünü göstersin inş.

Maşallah bu ara yeni katılanımız bol...

Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin canım, tebrikler

Maşallah bu ara yeni katılanımız bol...

Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin canım, tebrikler

Çok teşekkürler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Siteye daha yeni girdim, isimleri tek tek inceleme fırsatım olmadı ama sanırım hepimiz aşağı yukarı çok yakınız.

Çok teşekkürler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Siteye daha yeni girdim, isimleri tek tek inceleme fırsatım olmadı ama sanırım hepimiz aşağı yukarı çok yakınız.

Evet canım hepimiz yakın günlerdeyiz. Herhalde 2 arkadaşımız var bugün 7+6 olmalılar...
En büyük onlar
Herkes birbirine birkaç gün aralıklı

ayyy enum heruf kilid vurdu seyine bana yaklasmiyorrrrr bugun yine alisveris yapmis bir suru hep tel aciyor yedigini kaldiriyor canin bir sey istiyormu diyor

canim özele bilgilerini yazar yollarsan sevinirm hosgeldin sefa geldin buarada

canim yat dinlen insAllah kalb atini duyarsin umutsuz olmak yok uzulmek yokk heeeee yat dinlen bol bol isi gucu birak

hosgeldin gozn aydin canim benim ALlah olan bebginede saglik sihhat versin

canim kalb atislarini duymaya git bence bekleme normalde her ay gidiliyor

Aranıza yeni geldimm.
canim tablodan incele bilgilerini yolla bana hosgeldin canimmm

kızlar merhaba,
benimde sat 13 mayıs.beni de listenize dahil edermisiniz?Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum....
canim bilgilerini yolla ben eklerim seni hosgeldinnn canim benimmm

senin durumunda olupta malesef hamileyim diyebilen birini taniyorum, bazi insanlar bu kadar zor bebek sahibi olurken... allah iki bebeginede saglikli sihhatli uzun omurler versin. allahim sana yardim eder insallah akilli uslu bi bebisin olur

teşekkür ederim canım Rabbim sağlıklı evlat versin böyle bir şey söylemeye ne dilim ne kalbim varmaz çünkü 2 arkadaşım var yıllardır bebek sahibi olmak için çabalayan

sonsuz şükürler olsun mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

[

canim bilgilerini yolla ben eklerim seni hosgeldinnn canim benimmm[/QUOTE]

saol canım

sat:13 mayıs 5+4 ilk bebeğimiz tahmini doğum tarihi 17 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…